Meer Max, WK Dart, Premier League  en Nederlandse Powervrouwen

Het Formule 1-seizoen van 2022 mag dan wel op de best mogelijke manier zijn geëindigd met ‘onze’ Max als kampioen, maar er is nog heel veel meer te beleven op Viaplay!

Meer Max

Wij kunnen ons voorstellen dat je nog lang niet genoeg hebt van de trots van de lage landen, onze racekoning Max Verstappen. Dan zit je in december goed bij Viaplay! Er zijn namelijk meerdere exclusieve programma’s en documentaires met en over Max te zien! Kom dichter bij de man achter de helm met het 2e seizoen van F1 Talks (14 december). Deze keer schuift ook Max z’n vader Jos aan. Het 2e deel van Verstappen - Lion Unleashed (26 december) gaat in op hoe Max z’n 2e wereldtitel veroverde. In Max’s Machine (7 december) kijken we met Max en David Coulthard onder de motorkap van, inderdaad, Max z’n machine. Daarnaast kun je op 10 december kijken naar een event van Red Bull, waarmee ze hun successeizoen vieren. Verstappen, Perez en de andere Red Bull-racers zullen bij dit event in Engeland aanwezig zijn en een showrun doen voor hun fans. Dat wil je niet missen!

WK Darts

Van snelle auto’s naar geslepen pijlen, want op 15 december start het WK Darts! In totaal zullen 96 darters de strijd met elkaar aangaan om de wereldtitel. Die is nu in handen van Peter Wright en ook dit jaar is hij één van de favorieten. Een andere grote kanshebber is onze eigen Michael van Gerwen. Hij zal op zaterdag 18 december voor het eerst in actie komen. Het WK Darts duurt t/m 3 januari 2023 en is natuurlijk te zien op Viaplay!

Premier League

Na het vele eten met kerst, lekker uitbuiken op de bank met een mooie pot voetbal? Dat kan, want op 26 december (inderdaad, Tweede Kerstdag!) kun je weer genieten van het Engelse voetbal in de Premier League! Geniet de hele dag van lekkere duels, waaronder Arsenal – West Ham en Aston Villa – Liverpool. Leg een wedje met de schoonfamilie, wie weet verdien je er nog geld aan ook!

Nederlandse Powervrouwen

Oké, een gewelddadige, bloederige gangsterserie is alsnog misschien niet waar menig vrouw op zit te wachten. Maar zij kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Nederlandse realityserie Nederlandse Powervrouwen! Hierin worden vijf succesvolle en inspirerende vrouwen gevolgd in hun werk- en privéleven. Onder andere actrice Abbey Hoes, auteur Lale Gül en burgemeester Sharon Dijksma zijn te zien. Hun succes hebben ze zelf gecreëerd, geregisseerd en verdiend. Wat drijft deze vrouwen en maakt dat ze het allerbeste willen zijn in wat ze doen?

Zo kom je de wintermaanden wel door met Viaplay. Wil je meer informatie?

Bekijk Viaplay

Gerelateerde artikelen