Vier de lente met Love Nature

De lente begint bijna en dat viert de zender Love Nature deze maand met 2 nieuwe series! Op Love Nature kijk je 24 uur per dag, 7 dagen per week naar de mooiste programma’s over de natuur. Met een breed aanbod van documentaires over specifieke dieren, tot alomvattende series over bepaalde gebieden.

New Kids in the Wild (seizoen 2)

Kan jij ook geen genoeg krijgen van schattige babydiertjes? Goed nieuws, want seizoen 2 van New Kids in the Wild van Love Nature is vanaf 18 maart te zien! We volgen de avonturen van een aantal jonkies in Zuid-Amerika. Waaronder het ottertje Rio, dat met zijn broertjes en zusjes moet zien samen te werken tegen de roofdieren. Of zie hoe jaguarjong Frida haar overlevingstechnieken ontwikkelt en hoe aapje Dora haar eerste stapjes zonder haar moeder zet. Cuteness overload! Vanaf 18 maart zie je elke zaterdag een aflevering van New Kids in the Wild bij Love Nature, op kanaal 34.

Gangs of Lemur Island

In deze nieuwe serie zien we hoe 5 rivaliserende groepen maki’s het tegen elkaar opnemen in een klein gebied in Madagaskar. De 3 grootste groepen hebben elk een eigen koningin, die de balans moeten vinden tussen wat goed is voor de groep, en hun eigen strijd om de macht. En dan worden er ook nog eens jonkies geboren waar voor gezorgd moet worden… Hoe het de maki’s vergaat zie je vanaf 26 maart elke zondag bij Love Nature (kanaal 34). 

Gerelateerde artikelen