KPN Glasvezel als beste uit de test volgens Consumentenbond

In het vierde kwartaal van 2021 beoordeelde de Consumentenbond KPN als beste glasvezelprovider. Klanten van KPN beoordelen de kwaliteit van alle diensten (internet, televisie en telefonie) als goed.

De hoge score op kwaliteit zorgt ervoor dat KPN Glasvezel als beste uit de test komt in het onderzoek. KPN-klanten melden minder vaak storingen dan bij andere providers. Daarnaast is de algehele klantwaardering van KPN Glasvezel met een 8,7 bovengemiddeld hoog.

Voordelen van glasvezel

Glasvezel biedt de hoogst mogelijke up- en downloadsnelheid en is een stabieler en betrouwbaarder netwerk dat minder energie verbruikt. Samen met het volledig vernieuwde mobiele netwerk van KPN met 5G, vormt dit het meest moderne en krachtige netwerk waar Nederland tot ver in de 21ste eeuw op kan bouwen. De komende jaren blijft de groei van data enorm toenemen, niet alleen door steeds intensiever gebruik van internet en toenemend aantal apparaten, maar ook vanwege gaming, virtual reality, aankopen in webwinkels en vanwege toepassing in de zorg en op school.

Glasvezel op mijn adres beschikbaar?

Check jouw postcode met de glasvezelcheck. Hiermee zie je of glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Doe de postcodecheck

Op de hoogte blijven van netwerkupdates?

Schrijf je in voor netwerkupdates van KPN NetwerkNL met het aansluitadres waar je een glasvezelaansluiting wenst, en weet als eerste:

Wanneer er werkzaamheden zijn bij jou in de wijk

• Wanneer jij aan de beurt bent voor glasvezel • Wanneer jouw nieuwbouwwoning wordt aangesloten op ons glasvezelnetwerk

Schrijf je in voor updates.

Gerelateerde artikelen