KPN beste uit de test van de Consumentenbond en Ookla

Wij zijn in 2019 door de Consumentenbond beoordeeld als de beste mobiele provider van Nederland. Een hele mooie waardering! Afgelopen jaar hebben we dit met ons mobiele netwerk weer bewezen. We zijn weer gekozen met het beste mobiele netwerk door Ookla!

Beste uit de Test Consumentenbond

Elke maand delen duizenden consumenten de ervaringen met hun provider aan de Consumentenbond. Ze beoordelen de kwaliteit, melden storingen en geven aan hoe tevreden ze zijn. Op basis van deze consumentengegevens bepaalt de Consumentenbond de scores. Wie als de Beste uit de Test komt mag zichzelf de beste mobiele provider noemen.  

Winnaar beste mobiele provider

KPN scoorde samen met SimYo het hoogst met de kwaliteit van ons mobiele aanbod en onze klantenservice! Met een 8,3 voor mobiele provider kregen we in dat kwartaal opnieuw de titel ‘Beste uit de Test’ (oktober 2019). We kregen met KPN op alle kwaliteiten (bellen, sms'en en mobiel internet), de tevredenheid en de voorwaarden een 8,3 of hoger. Daarbij scoorden we twee keer boven een 8.7 op ontvangen en versturen van SMS en op algemene tevredenheid.

  KPN beste mobiele netwerk in Nederland uit test Ookla


  Ookla: "KPN heeft beste mobiele netwerk van Nederland"

  Wij zijn trots! Het mobiele netwerk van KPN is door Ookla® erkend als het ‘Beste Mobiele Netwerk’ van Nederland. Dat blijkt uit een half miljoen tests onder gebruikers van de verschillende Nederlandse mobiele netwerken. Dit waren de resultaten uit het laatste halfjaar van 2020. KPN komt als beste uit de test als het gaat om download- en uploadsnelheid en mobiele dekking.

  KPN winnaar Ookla® Speedtest Awards


  Het snelste netwerk

  Ookla® analyseerde ruim een half miljoen snelheidstests vanaf 177 duizend unieke toestellen. Hiervoor werden gegevens gebruikt van de verschillende Nederlandse providers. KPN scoorde het hoogst en is zowel qua download- en uploadsnelheid het snelste netwerk van Nederland. Ben je benieuwd hoe snel precies? De gemiddelde downloadsnelheid is 92,5 Mbps. En de uploadsnelheid van KPN is 19,8 Mbps. Zo kun je dus zorgeloos films en series kijken, gamen of werken op je hotspot.


  De beste mobiele dekking

  En dat is nog niet alles. Ookla® keek niet alleen naar de snelheid van de mobiele netwerken, maar ook naar de mobiele dekking. Op welke plekken is er bereik? En hoe sterk is dat bereik? Met een coverage score van 833 punten scoorde KPN het beste in Nederland. Dus of je nu in Lutjebroek of op Texel bent, met het netwerk van KPN ben je altijd verbonden.


  En het maakt niet uit of je Sim Only of een abonnement met telefoon hebt, bij KPN profiteer van je van het beste mobiele netwerk van Nederland.

  Wil jij ook gebruikmaken van ons snelle en betrouwbare netwerk? Bij KPN kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen. Wil je bijvoorbeeld Unlimited Data? En een nieuwe telefoon, of liever Sim Only? Ontdek de mogelijkheden in onze shop.

  Gerelateerde artikelen