Vier Kerst met KPN

Het is december en dat betekent natuurlijk: feest! Lekker eten, samenzijn met de familie en uiteraard heerlijke kerstmuziek en -films. Zie je door de (kerst)bomen het bos niet meer? Wij geven je wat tips!

De leukste kerstfilms op de streamingdiensten

Natuurlijk vind je op de streamingdiensten de beste kerstfilms en -series. Klassiekers, zoals Home Alone op Disney+, maar ook hele leuke nieuwe titels! Zo vind je op Disney+ ook het 2e seizoen van de serie The Santa Clauses, gebaseerd op de populaire films met Tim Allen als de kerstman. In dit 2e seizoen ontsnapt een voormalige kerstman uit de gevangenis, beter bekend als The Mad Santa. Dat belooft niet veel goeds! Heb je geen Disney+? Home Alone is ook te huur bij Pathe Thuis.

Op Prime Video kijk je naar Candy Cane Lane, met in de hoofdrol Eddie Murphy. Hij is vastbesloten om de jaarlijkse kerstdecoratiewedstrijd van de buurt te winnen en sluit per ongeluk een pact met een elf. Maar of dat nou zo’n goed idee was… Op Netflix zie je Best. Christmas. Ever! met Jason Biggs (inderdaad, van American Pie). Charlotte probeert wanhopig te bewijzen dat het zogenaamd perfecte leventje van haar oude vriendin helemaal niet zo perfect is. Maar dat gaat natuurlijk nogal tegen de kerstgedachte in.

Gerelateerde artikelen