No Time to Die (en de overige 24 Bondfilms) nu te zien

Dé film van 2021, No Time to Die, is nu te huren via Pathé Thuis en KPN. Maar voor degenen die nog niet helemaal bij zijn met deze iconische filmserie: de overige 24 avonturen van ’s werelds bekendste spion zijn ook te bekijken.

No Time to Die

Nooit eerder werd er zo lang en zo reikhalzend uitgekeken naar een nieuwe Bondfilm. Het geduld van de fans werden vanwege productieperikelen tijdens Corona enorm op de proef gesteld. Nu is hij dan eindelijk bij ons te zien. de 25e Bondfilm en tevens het afscheid van acteur Daniel Craig. Maar het wachten werd beloond met misschien wel de bijzonderste film uit de reeks, waarin alle voorgaande delen met Craig samenkomen in een emotioneel einde, meeslepender dan ooit.

In No Time to Die leeft Bond na een ruig bestaan als een spion met een ‘licence to kill’ nu als pensionado op Jamaica. Maar dan staat zijn oude CIA-vriend Felix Leither ineens op de stoep om zijn voormalige strijdmakker mee te vragen op een allerlaatste missie: het vinden van een ontvoerde wetenschapper. Onderweg komen ze erachter dat de terreurorganisatie SPECTRE lang niet zo dood en begraven is als ze dachten. Bond moet tegen wil en dank de wereld redden, terwijl de demonen uit zijn verleden hem op de hielen zitten.

Je huurt No Time to Die nu voor 4,99 in je tv-menu.

25 keer 007

Wil je nu echt volledig voorbereid aan No Time to Die beginnen, dan is er goed nieuws. Want niet alleen de nieuwste Bondfilm is te huren, alle 25 officiële delen zijn te bekijken. 60 jaar aan Bondgeschiedenis, beginnend bij Dr. No uit 1962 met Sean Connery. Met een eenmalige onderbreking van George Lazenby gaf Connery in 1973 het stokje over aan Roger Moore die tot en met 1985 maar liefst zeven films zou maken.

Na 2 films met Timothy Dalton – volgens de echte kenners misschien wel de beste films – was voor het eerst een niet-Brit aan de beurt. Pierce Brosnan was tussen 1995 en 2002 te zien als 007 voordat een toen nog piepjonge Daniel Craig in 2006 debuteerde in Casino Royale.

Alle 25 Bondfilms, dus. Het ideale recept voor een filmmarathon want samen zijn alle delen goed voor ruim 53 uur aan achtervolgingen, exotische locaties en bizarre gadgets. Je vindt de hele Bondcollectie in je tv-menu. Ga naar ‘Films’, selecteer ‘Films Huren’ en klik op ‘The Bond Collection’.

Gerelateerde artikelen