Vier sfeervolle feestdagen met deze slimme producten

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent het huis feestelijk versieren en verlanglijstjes maken. Met slimme apparaten zorg jij tegenwoordig in een handomdraai voor de juiste sfeer in huis. Heb je altijd al een slim huis willen hebben? Waar de lampen automatisch aan gaan als het buiten donker wordt en je muziek kunt afspelen met alleen je stem? Dan is een van onze smarthome producten iets voor jou. In dit blog delen wij een paar tips voor de ideale sfeer in huis en voor op je verlanglijstje.

Altijd de juiste sfeer in huis met Philips Hue

Wil je de perfecte sfeer in huis tijdens de feestdagen? Dan kan slimme verlichting hierbij helpen. Licht doet namelijk heel veel met je stemming. Het begint al bij het opstaan. Helder en wit daglicht helpt om je lichaam en geest te verfrissen, zo begin je vol energie aan je nieuwe dag. Met Philips Hue bepaal je zelf welk licht past bij jouw situatie. Heb je zin in een feestje, neem dan de gekleurde lampen van Philips, dan tover je het huis zo om in een disco! Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het Philips Hue Starterspakket met 3 lampen (zowel gekleurd als wit), de Bridge 2.0 en een switch.

Makkelijk streamen naar je TV

Wist je trouwens dat je met de Google Chromecast (v3) heel makkelijk video’s en afbeeldingen vanaf een smartphone of tablet naar je televisie streamt?. Je sluit de Google Chromecast aan op een HDMI-poort van de televisie, waarna je meteen tv-programma's, films, sport en games kunt streamen en kijken. Dat wordt lekker op de bank hangen met een leuke film of serie tijdens de feestdagen.

Muziek bedienen met je stem

Waar luister jij graag naar tijdens de feestdagen? Foute kerstliedjes of liever de Top2000? Met de slimme speakers van Sonos, Google of JBL zorg jij dat je in elke kamer van het huis de juiste sfeer creëert. In de studeerkamer geniet je van rustige muziek tijdens het werken en in de badkamer ga je helemaal los voor de spiegel met je favoriete liedjes. Je kunt deze slimme speakers overal in huis neerzetten en ze makkelijk bedienen met je stem, dankzij de Google Assistent die ingebouwd is. Ook handig als je wilt weten wat voor weer het wordt of om de laatste verkeerssituatie te horen. Welke slimme speaker kies jij? Bekijk de mogelijkheden van de Sonos One, Google Audio en de JBL Link Portable. Goed nieuws, je kunt nu nog gebruik kan maken van 20% korting op de Google Audio met de code: Googlepromo2021.

Kijk wat er thuis gebeurt met de Ring Video Deurbel

Ben je net boodschappen aan het doen, komt de postbode een pakketje bezorgen. Balen! Gelukkig zorgt de slimme Ring Video Deurbel voor de oplossing. Zodra de postbode aanbelt, krijg jij een bericht op het scherm van je mobiele telefoon en kun je opnemen en terugpraten. Naast bezoekers registreert de Ring Video Deurbel ook beweging. Ben je niet thuis en is er een ongenode gast op jouw terrein, dan weet je dat gelijk! De Ring Video Deurbel is heel makkelijk te installeren en alles zit in de doos. Bovendien word je via de app door alle stappen begeleid. Zet jij deze slimme deurbel op je verlanglijstje? Hier lees je meer over de mogelijkheden van de Ring Video Deurbel.

Maak het gezellig in huis

Met de feestdagen voor de deur willen we er naast een slim huis ook een gezellig huis van maken. Ben je van plan om kerstverlichting op te hangen of een vrolijk verlichte boom in de kamer te zetten? Dat kan tegenwoordig met slimme lampjes. Je hoeft dan niet iedere dag de verlichting zelf aan te zetten, maar je automatiseert het of je zet de lampjes met je stem aan. Meestal hoef je hier niet eens nieuwe lampjes te kopen. Het enige wat je nodig hebt is een slimme stekker. Met deze stekker maak je producten zonder slimme functies alsnog slim. Wellicht een goed idee voor je verlanglijstje. Nog een tip: kerstverlichting zorgt ieder jaar voor storing met draadloos internet (wifi). Doet jouw internet het niet goed, test dan eerst of dit door de kerstverlichting komt.

Makkelijk een slimmer huis met KPN

We willen allemaal een comfortabel huis. Er zijn daarom steeds meer slimme apparaten die daarbij helpen. Maar hoe zorg je nou dat alles perfect werkt? Of waar begin je? Wij helpen je graag op weg. Combineer KPN SuperWifi met onze slimme producten. Dan werkt alles overal nog beter in huis. Kom je er niet helemaal uit? Kies dan voor hulp bij installatie en gebruik via de KPN Service Plus voor 5,00 per maand. Je wordt dan altijd direct geholpen door een smarthome expert. Dankzij onze hoge eisen zijn al je apparaten veilig online. Met KPN maak je jouw huis slimmer zonder gedoe.

Bekijk smarthome producten

Gerelateerde artikelen