Start nieuw seizoen Eredivisie

Voetballiefhebbers kunnen 11 augustus in de agenda zetten, want dan begint het nieuwe seizoen van de Eredivisie!

Belangrijke data

Op vrijdag 11 augustus trappen FC Volendam en Vitesse de competitie af. Een andere datum om te omcirkelen in de agenda is zondag 24 september, want dan wordt de eerste Klassieker gespeeld. Dan gaan Ajax en Feyenoord de strijd aan in Amsterdam. In het weekend van 5 t/m 7 april gaan de Amsterdammers op bezoek in Rotterdam. De laatste speelronde van dit seizoen is op 19 mei 2024. Ook interessant is de wedstrijd tussen Almere City en FC Twente op zondag 13 augustus. De club uit Flevoland speelt namelijk voor de eerste keer in de geschiedenis een Eredivisie-wedstrijd.

Milan van Dongen te gast in PlusTV

Kijk deze maand ook naar PlusTV, want daarin is voetbalkenner Milan van Dongen te gast! Milan is presentator en verslaggever bij ESPN en vertelt alle ins en outs voor het komende seizoen. Benieuwd wat zijn voorspellingen zijn en hoe hij scoort in de mini-quiz? Kijk dan naar PlusTV, elke dag te zien op Beleef KPN (kanaal 41).

Alle wedstrijden in de Eredivisie zie je natuurlijk op ESPN.

ESPN Compleet

Met ESPN Compleet bij KPN zie je alles. Je krijgt het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden in de beste beeldkwaliteit. Maar er is ook veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Ook zie je alleen hier de TOTO KNVB Beker live.

En er is meer. Met ESPN Compleet beleef je ook internationaal voetbal. Volg jouw favoriete club in de Europa én Conference League. Daarnaast is er veel aandacht voor de grote Amerikaanse sportcompetities. Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en krijg je dagelijks het laatste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.

Bestel ESPN bij KPN

Je bestelt ESPN Compleet eenvoudig bij KPN voor maar 12,99 per maand. Dit doe je hier, via MijnKPN of in het menu van je tv. Heb jij al internet en mobiel bij ons? Dan kun je tot wel 12,50 korting krijgen. Wil je het beste van entertainment én sport? Kies dan voor de bundel Disney+ en ESPN. Dit is bovendien goedkoper dan wanneer je de diensten los bestelt.   

Gerelateerde artikelen