E-mailen wordt makkelijker met deze nieuwe mogelijkheden

We sturen allemaal wel eens een e-mail. Soms gebruik je zelfs meerdere e-mailadressen om je digitale post te beheren. Dankzij webmail bekijk je alle e-mails waar je wilt, gewoon door in te loggen via het internet. Met KPN Webmail wordt e-mailen nog veel makkelijker, want we hebben de webmail uitgebreid met 3 nieuwe functies. In dit blog lees je hoe je: andere e-mailadressen toevoegt aan de KPN Webmail, e-mail nog makkelijker installeert op je apparaten en hoe je een eigen domein e-mailadres toevoegt aan onze webmail.

E-mailadressen toevoegen aan KPN Webmail

Gebruik je naast je KPN e-mailadres nog meer e-mailadressen? Bijvoorbeeld een gratis e-mailadres van Gmail of Outlook? Vanaf nu voeg je deze e-mailadressen makkelijk samen in KPN Webmail. Je logt dat in het vervolg nog maar op 1 plek in om al je e-mailadressen te bekijken of een e-mail te versturen. Bovendien kies je zelf of je alle e-mail in 1 postvak binnen laat komen, of dat je alle e-mailadressen gescheiden houdt.

Meteen aan de slag? Log in op KPN Webmail en klik onderin op ‘e-mailaccount toevoegen’. Daarna log je in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van het toe te voegen e-mailadres (bijvoorbeeld je Gmail). Volg de stappen om het e-mailadres toe te voegen. We helpen je met de instellingen van de meest gebruikte e-maildiensten.

Het is goed om te weten dat jij zelf de controle houdt over je wachtwoorden, deze worden niet zichtbaar voor KPN.

E-mail makkelijk instellen op je apparaten

Heb je een nieuwe telefoon of laptop? Dan is het vaak een klusje om alles in te stellen zoals je dat graag wilt. Vanaf nu stel je de e-mail van KPN in een paar stappen in. Ga naar KPN Webmail en klik na het inloggen op het tandwiel om naar de instellingen te gaan. Hier vind je een bestand met alle e-mailinstellingen of scan je een QR code.

Klik op ‘Sluit uw apparaat aan’. Voor apparaten met MacOS of iOS (iPhone of iPad) download je een bestand, daarmee worden automatisch alle e-mail instellingen ingevuld. Log je in op je webmail via de computer? Scan dan een QR code met je mobiele telefoon om de e-mail in te stellen.  

Koppel je eigen domeinnaam aan KPN Webmail 

Heb je een eigen domeinnaam en wil je gebruikmaken van je eigen domein e-mailadressen? Vanaf nu koppel je een eigen domein aan een KPN e-mailbox.

Je koppelt een e-mailadres (bijvoorbeeld info@mijn-eigen-domein.nl) aan een bestaand of nieuw e-mailaccount bij KPN. Voordat je aan de slag kunt, controleren we eerst of het domein van jou is. Vervolgens kun je een eigen domein e-mailadres toevoegen aan een e-mailaccount bij KPN. Hiervoor hoeft de domeinnaam niet bij KPN geregistreerd te zijn. Op deze manier heb je ook deze e-mailadressen op 1 plek.   

Voor het koppelen van je eigen domeinnaam heb je wel enige technische kennis nodig. Natuurlijk helpen we je zoveel mogelijk. Je kunt je domeinnaam koppelen via onze Email Care omgeving. Hiervoor moet je eerst een DNS entry toevoegen of laten toevoegen aan de DNS bij je eigen hostingprovider. Alle informatie vind je als je de stappen volgt. Kom je er zelf niet uit en wil je hulp? Dan is KPN Service Plus een goede oplossing.

Hoe log ik in op KPN Webmail?

Met KPN Webmail bekijk je overal ter wereld via het internet je e-mail. Lekker makkelijk om je e-mail te lezen of een e-mail te versturen. Hiervoor heb je geen e-mailprogramma nodig. Log hier in om je webmail te bekijken. Wil je de webmail altijd bij de hand hebben? Sla de link dan op in de favorieten van je browser.

Gerelateerde artikelen