Kijk op vakantie tv met Digitenne zoals je gewend bent

Vakantie vieren of een weekendje weg in Nederland, we kijken er met zijn allen naar uit. Ga je binnenkort op weg naar een huisje, de camping of varen met de boot? Met Digitenne kijk je dan perfect tv, zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Hieronder lees je onze tips om overal tv te kijken met Digitenne.

Digitenne een paar maanden niet gebruikt?

Heb je de auto of de boot ingepakt? Dan kun je op pad! Ben je op je vakantieadres aangekomen en staan de Digitenne ontvanger en antenne nog op dezelfde plek op jou te wachten? Dan hoef je maar 1 ding te doen. Zet de tv en de Digitenne ontvanger aan en wacht tot er beeld verschijnt, dit duurt maximaal 1 uur. In de tussentijd laden alle zenders. Volg dit stappenplan als je na 1 uur nog geen beeld hebt.

Neem je Digitenne van huis mee naar een vakantieadres?

Neem je Digitenne van huis mee naar je vakantieadres? Vergeet dan niet om je Digitenne ontvanger en antenne in te pakken! Controleer ook van te voren nog even of de Digitenne ontvangst goed is op jouw vakantieadres, dit doe je met de postcodecheck. Volg de stappen hieronder om Digitenne te installeren op je vakantieadres:

1. Kies met de afstandsbediening van je tv de HDMI-poort waarop je de Digitenne ontvanger hebt aangesloten.

2. Druk op [menu] op je Digitenne afstandsbediening.

3. Ga naar 'Zenders zoeken'.

4. Start de 'Antenne Wizard'.

5. Volg de instructies op het scherm.

6. De blauwe balk naast Signaalkwaliteit geeft aan hoe goed de ontvangst van Digitenne is

7. Verplaats of draai de antenne totdat de kwaliteitsbalk op je scherm het beste gevuld is (let op: je ziet de balk na 10 seconden veranderen) en druk op [OK].

De tv-ontvanger gaat nu automatisch alle zenders zoeken en plaatst de zenders in de standaard volgorde. Dit duurt maximaal 10 minuten. Volg de instructies op het scherm en druk op [OK] om de installatie op te slaan en af te sluiten.

Live voetbalwedstrijden kijken?

Ben je op vakantie, maar wil je niets missen van je favoriete voetbalclub? Je volgt live voetbalwedstrijden via de Digitenne kanalen 24 en 25, als je al ESPN hebt in je iTV abonnement.

Heb je nog geen ESPN pakket? Bestel dat dan makkelijk en snel in MijnKPN. Als je nog geen MijnKPN account hebt, maak dat dan eerst aan.

We verbeteren Digitenne altijd

Om ervoor te zorgen dat je overal gewoon tv kunt kijken zoals je gewend bent, verbeteren wij onze tv-ontvangers, het netwerk en de zendmasten altijd. Zo voorkomen we storingen en kun je ook op vakantie genieten van je favoriete programma’s. We wensen je alvast veel plezier.

Gerelateerde artikelen