Met de Digitenne insteekkaart kijk je overal tv zonder tv-ontvanger

De Digitenne insteekkaart (DVB-T2) is nu beschikbaar voor gebruikers van Digitenne. Deze kaart is geschikt voor de meeste moderne tv’s, waardoor je geen Digitenne tv-ontvanger meer nodig hebt.

Dankzij Digitenne kun je bijna overal in Nederland digitaal tv-kijken, zonder kabel of schotel. Je kunt dus zonder internetaansluiting tv-kijken. Daarom is Digitenne ook geschikt voor op de camping of op de boot.  

Bestel een insteekkaart

Nieuwe klanten krijgen de keuze tussen een Digitenne tv-ontvanger of een insteekkaart. Het is ook mogelijk om voor 5,- per maand een extra insteekkaart te bestellen via onze klantenservice.

Heb je al KPN TV? Dan krijg je het Digitenne abonnement er gratis bij. Je betaalt alleen voor de huur van een Digitenne tv-ontvanger of insteekkaart. Ook in dit geval is het mogelijk om voor 5,- per maand een extra insteekkaart te bestellen via onze klantenservice. Handig voor andere tv’s bij jou in huis, op de camping of onderweg.

Heb je een geschikte tv?

Het is belangrijk dat jouw tv geschikt is voor de Digitenne insteekkaart. De insteekkaart werkt alleen op een recente tv met een ingebouwde DVB-T2 tuner. Deze moet geschikt zijn voor H.265 High Efficiency Video Coding (HEVC) en een CI+ ingang hebben. Heb je geen idee wat dit betekent? Dat snappen we. Op digitenne.kpn.com/insteekkaart/ kijk je snel en makkelijk of jouw tv geschikt is. Daar vind je ook informatie over het installeren van de insteekkaart en de gebruiksaanwijzing.

Gerelateerde artikelen