Andere Apple iPhones

Ben je op zoek naar de nieuwste iPhone? Bekijk dan de iPhone 12 mini of de iPhone 12 Pro Max.

Design Apple iPhone

iPhone X: futuristisch design

Qua formaat is de iPhone X is iets groter dan de iPhone 8 en iets kleiner dan de iPhone 8 Plus, namelijk 143,6 x 70,9 x 7,6 mm. Toch heeft de iPhone X een groter scherm dan de iPhone 8 Plus. Het scherm van de iPhone 8 Plus is 5,5 inch. De iPhone X heeft een scherm van maar liefst 5,8-inch! Hoe dit kan? iPhone X heeft een edge-to-edge display. Dit betekent dat het scherm van de iPhone X van rand tot rand loopt. De gehele voorkant van de iPhone 10 bestaat dus uit scherm!

Edge-to-edge OLED-beeldscherm

Het oneindige beeldscherm van de iPhone X is gemaakt van het hypermoderne Organic Light Emitting Diode (OLED). Deze techniek zagen we eerder al bij Samsung smartphones, zoals de Galaxy S8 en S8+. Nu is ook Apple ‘om’. Een groot voordeel van OLED is dat er geen achtergrondverlichting nodig is om goed te werken. Dit is beter voor de batterij. Daarnaast zorgt OLED voor een diepere kleurweergave, vooral van de zwarte tinten. Zo geniet jij op de iPhone 10 langer en intenser van al jouw favoriete films, video’s en games.

Face ID iPhone

iPhone X: dag home-knop, hallo Face-ID!

Met zoveel scherm op de nieuwe iPhone X is er geen ruimte meer voor de home-knop. 'Thuiskomen' doe je voortaan via een veeg over je scherm. Het afscheid van de home-knop betekent ook het einde van Touch ID: de vingerafdrukscanner die we kennen van bijvoorbeeld de iPhone 7. Ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben Touch ID. De iPhone 10 heeft Face ID. Je ontgrendelt deze hypergeavanceerde smartphone dus met je gezicht!

Hoe werkt Face ID?

Face ID is de opvolger van Touch ID, Apple’s vingerafdrukscanner die we kennen van de iPhone 7, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Touch ID maakt een scan van je vingerafdruk, Face ID maakt een scan van jouw gezicht via de True Dept-camera bovenaan het scherm van de iPhone X. Zo ontgrendel jij jouw iPhone X door er alleen maar naar te kijken! Volgens Apple is Face ID de meest veilige manier van ontgrendelen en inloggen. Bij Face ID is de kans dat iemand anders jouw iPhone X ontgrendelt slechts één op een miljoen!

iPhone X TrueDepth

TrueDepth voor de allermooiste selfies

De iPhone 10 is een must have voor de selfiekoningen en -koninginnen. Want de iPhone X heeft een 7-megapixel TrueDepth-camera aan de voorkant. Deze zit verwerkt in de zwarte inkeping bovenaan het scherm. Met TrueDepth maak je portretfoto's alsof je in een fotostudio bent!

Portretmodus

Met behulp van Portretmodus creëer je een verbluffend scherp contrast tussen de voor- en achtergond van jouw portretfoto's. Hoe? Door de voorgrond haarscherp te maken en de achterkant mysterieus te vervagen. Ook kun je spelen met indrukwekkende professionele belichtings­effecten. Strike a pose!

iPhone X camera

iPhone X: 12-megapixel dubbele camera

De iPhone X heeft een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant die verticaal in het toestel is geplaatst. Deze camera is zo geavanceerd dat hij belooft één van de beste op de smartphonemarkt te zijn.


Extra stabiel en lichtgevoelig

De camera van de iPhone X is super lichtgevoelig. Daardoor maakt de iPhone X nóg mooiere foto's van die romantische momenten bij kaarslicht. Heb jij geen vaste hand? Geen probleem. De optische beeldstabilisatie van de iPhone 10 vangt trillingen op tijdens het filmen en fotograferen.

iPhone X draadloos opladen

iPhone X: lekker draadloos opladen

Niks is voor altijd. Zo is ook de batterij van jouw nieuwe iPhone X wel eens leeg. Vanaf nu hoef je niet meer met kabeltjes in de weer, want de iPhone 10 kan draadloos opladen. Zo kun je de lightning-poort gebruiken om je koptelefoon in te pluggen, en dus muziek luisteren en opladen tegelijk!

Apple AirPower-mat

Met de AirPower-mat heb jij maar één oplaadstation nodig voor al jouw draadloos oplaadbare Apple producten. Zo laad je jouw iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus tegelijk met de nieuwe Apple Watch en de vernieuwde AirPods op.

iPhone X draadloos muziek

Draadloos muziek luisteren met Apple AirPods

Met de iPhone X zit je nooit meer met je muziek in de knoop. Want de iPhone 10 is geschikt voor de Apple AirPods. AirPods zijn earphones waarmee je draadloos muziek kunt luisteren. Raak jij altijd alles kwijt? Geen probleem! Je vindt jouw AirPods heel makkelijk terug via ‘Zoek mijn AirPods’.

Verbeterde stereosound speakers

Willen je vrienden meegenieten van jouw favoriete playlist? Met de verbeterde stereosound speakers aan de voorkant van jouw iPhone 10 maak jij een feestje van iedere track. Voeg Spotify Premium toe aan je mobiele abonnement voor slechts € 8,99 per maand.

iPhone X iOS 11

iOS 11: besturingssysteem van de iPhone X

iPhone X draait op iOS 11. Dit is Apple’s mobiele besturingssysteem voor jouw iPhone. iOS 11 is nóg slimmer en geavanceerder dan zijn voorganger iOS 10. Zo leert iPhone 10 door iOS 11 van je waardoor de gebruikerservaring op jouw iPhone X persoonlijker wordt.

iOS 11 op jouw iPhone X: helemaal jij

Met iOS 11 kun je helemaal jezelf zijn. Ben je chaotisch ingesteld? iOS 11 brengt meer overzicht in de App-store op jouw iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X. Is #nofilter niet aan jou besteed? iOS 11 geeft je een scala aan nieuwe foto-filters.

iPhone X augmented reality

iPhone 10: creëer een nieuwe realiteit

iOS 11 op jouw iPhone X omarmt het zogehete Augmented Reality (AR), ofwel ‘uitgebreide realiteit.’ Met AR richt je bijvoorbeeld je huis digitaal in, verken je virtueel een stad waar je nog nooit bent geweest en probeer je zelfs een nieuwe tatoeage uit. Er gaat een wereld voor je open.

Augmented Reality

Ben je helemaal into gamen en klaar voor the next level? Met iOS 11 en de AR-technologie op jouw iPhone 10 is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je via je beeldscherm bijvoorbeeld een dinosaurus bij jou in de straat!

Beleef de nieuwe iPhone bij KPNiPhone 12 vs. iPhone 11: welke is de beste?

Eindelijk, Apple heeft de iPhone 12 onthuld! Het nieuwe Apple vlaggenschip is een absolute top smartphone. Indrukwekkende prestaties, fantastische camera's en een kraakhelder beeldscherm. Een vooruitgang op voorganger iPhone 11, maar waar zitten de belangrijkste verschillen?

Lees er alles over in dit artikel van kpn over de verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 11.

Alles wat je moet weten: over de iPhone 12

De nieuwe iPhone 12 is de langverwachte opvolger van de iPhone 11. Geruchten deden al geruime tijd de ronde. Klaar voor 5G, betere camera's, een A14 Bionic Chip? Met de onthulling van de iPhone 12 weten we eindelijk wat het toestel werkelijk in huis heeft.

Alles wat je moet weten over de iPhone 12, en nog veel meer, ontdek je in dit artikel.

Alles over Apple

Apple heeft naast de bekende iPhones nog veel meer baanbrekende producten. Van de Apple Watch tot de iPad en van Apple TV+ tot de Airpods: Apple blijft altijd innoveren.

Bij kpn vind je altijd de nieuwste iPhones en alle andere iPhone nieuwtjes.

Andere topmerken bij KPN