Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Koop nu jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus met abonnement bij KPN!iPhone 8 - 4,7 inch display


iPhone 8

Kleuren

Kleuren iPhone 8


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden


iPhone 8 Plus - 5,5 inch display


iPhone 8 Plus

Kleuren

Kleuren iPhone  8


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden

Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus


Met hun gloednieuwe glazen designs, dunne randen en Retina HD-displays zijn de iPhone 8 en iPhone 8 Plus net wat smoother dan hun voorgangers. De iPhone 8 heeft een beeldscherm 4,7 inch. Liever een maatje meer? Ga dan voor de iPhone 8 Plus met een display van 5,5 inch. Beide smartphones zijn verkrijgbaar in de kleuren: Space Gray, Silver en Gold.


iPhone 8 en iPhone 8 Plus


iPhone 8 en iPhone 8 Plus: Retina HD-display

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn iets dikker en langer dan de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar de verschillen zijn minimaal. Daarentegen heeft de beeldschermkwaliteit van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een behoorlijke upgrade gekregen. Beide smartphones zijn voorzien van een gloednieuw Retina HD-display met True Tone voor een spetterende kleurenweergave.

iPhone 8 en iPhone 8 Plus: True Tone

Zowel het scherm van de hypergeavanceerde iPhone X als die van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn voorzien van True Tone. Dit is een schermtechniek waarbij het scherm zich aanpast aan de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan minder fel licht als het donker is.


Kleuren iPhone 8 en iPhone 8 Plus


Kleuren iPhone 8: Space Gray, Silver & Gold

Vorig jaar maakte Apple er een bont feestje van met alle kleurvarianten van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Van zakelijk Black en Space Gray tot snoezig Rose Pink en vurig Red; voor ieder wat wils. Dit jaar houdt Apple het rustig. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar in de drie keurige kleuren: Silver, Space Gray en Gold.


Kleuren iPhone X: Space Gray & Silver

Wil jij de meest geavanceerde Apple smartphone van dit moment? Ga dan voor de iPhone X. Je moet het dan alleen wel stellen zonder het gouden model. De iPhone X wordt alleen uitgebracht in de kleuren: Space Gray en Silver.


draadloos opladen iPhone 8


iPhone 8: glasharde comeback

De stijlvolle glazen behuizing van de iPhone 4-serie maakt een comeback via de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Zo is de voor- en achterkant van de iPhone 8 (Plus) gemaakt van de hoogste kwaliteit krasbestendig glas. Dat is niet alleen super stylish, maar ook super praktisch. Want door de glazen achterkant kun je de iPhone 8 en iPhone 8 Plus draadloos opladen!

iPhone 8: draadloos opladen

Niks is voor altijd. Zo is ook de batterij van jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus wel eens leeg. Gelukkig laad je de batterij van jouw iPhone 8 op iPhone 8 Plus super snel weer op met de draadloze Qi-laders. Tijdens het laden kun je de lightning-poort gebruiken om je koptelefoon in te pluggen. Dat betekent: muziek luisteren en opladen tegelijk!


Fotostudio iPhone 8


iPhone 8: foto's met fotostudio-effecten!

De iPhone 8 heeft een 12-megapixelcamera aan de achterkant. De iPhone 8 Plus heeft zelfs een dubbele 12-megapixelcamera aan de achertkant. Deze camera's beloven tot de beste smartphonecamera's van dit moment te behoren. Zo maak je met de verbeterde sensoren en nieuwe kleurenfilters van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus scherpere foto’s en video’s dan ooit te voren.

iPhone 8 Plus: met portretmodus

Portretmodus zagen we al bij de iPhone 7. Met de verbeterde portretmodus op de iPhone 8 Plus creëer je een nog scherper contrast tussen de voor- en achtergond van jouw portretfoto's. Zo kun je de voorgrond haarscherp maken en de achterkant mysterieus vervagen. Ook kun je spelen met professionele lichteffecten.


Headphone iPhone 8


iPhone 8: draadloos muziek luisteren

Met de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus zit je nooit meer met je muziek in de knoop. Want beide iPhones zijn geschikt voor Apple AirPods. Dit zijn headphones waarmee je draadloos muziek kunt luisteren! Raak jij altijd alles kwijt? Geen probleem! Je vindt jouw Apple AirPods gemakkelijk terug via ‘Zoek mijn AirPods'.

iPhone 8: verbeterde stereosound speakers

Willen je vrienden meegenieten van jouw playlist? Met de verbeterde stereosound speakers aan de voorkant van jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus maak jij een feestje van iedere track.


iPhone 8 en iPhone 8 Plus


iPhone 8 (Plus): extra veel opslagruimte

Laat jij al je foto's, video's en andere bestanden graag in je telefoon staan? Dan zit je goed met de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Zo heeft het 'instapmodel' van de iPhone 8 maar liefst 64 GB geheugen. Dat is een upgrade van 32 GB ten opzichte van de iPhone 7! Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor de 256 GB variant.

iPhone 8 Plus: voor een maatje meer

Size matters. Daarom brengt Apple ook dit jaar weer een Plus-size model uit: de iPhone 8 Plus. Net als als de iPhone 7 Plus en iPhone 6s Plus heeft de iPhone 8 Plus een scherm van 5,5-inch.


iOS11 iPhone 8


iOS 11: besturingssysteem van de toekomst

iOS 11 is de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem voor jouw nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus. iOS 11 is nóg slimmer en geavanceerder dan zijn voorganger, iOS 10. Zo zal jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus door iOS 11 van je leren. Daardoor wordt de gebruikerservaring met jouw iPhone 8 persoonlijker.

Helemaal jezelf zijn met iOS 11

Met iOS 11 kun je helemaal jezelf zijn. Ben je chaotisch ingesteld? iOS 11 brengt meer overzicht in de App-store op jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus. Is #nofilter niet aan jou besteed? iOS 11 geeft je een scala aan nieuwe foto-filters.


Augmented reality iPhone 8 plus


Augmented Reality op jouw iPhone 8 (Plus)

Ook omarmt iOS 11 het zogehete Augmented Reality (AR), oftewel: ‘uitgebreide realiteit.’ Met AR kun je bijvoorbeeld je huis digitaal inrichten, virtueel een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest en zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. Stap in een nieuwe wereld met AR op jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus.

iPhone 8: next level gamen

Ben je helemaal into gamen en klaar voor the next level? Met iOS 11 en de AR-technologie op jouw iPhone 8 of iPhone 8 Plus is het mogelijk om iconen en spelfiguren in de echte wereld te ‘plaatsen’. Zo zie je via je beeldscherm bijvoorbeeld een dinosaurus bij jou in de straat!

Andere Apple iPhones


iPhone X

iPhone X iPhone X

iPhone 7

iPhone 7 iPhone 7

iPhone 6s

iPhone 6s iPhone 6s

iPhone SE

iPhone SE iPhone SE


Beleef Apple iPhone 8:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

iPhone 8 of iPhone X: ga jij voor evolutie of revolutie?

Mobiel

64 GB of 256 GB geheugen voor jouw iPhone 8 of iPhone X?

Mobiel

Ze lijken hetzelfde maar niets is minder waar: iPhone 8 vs. iPhone 7