Apple iPhone 6s & iPhone 6s Plus

Sorry, deze telefoons zijn niet meer beschikbaar.

Bekijk andere iPhones

Andere Apple iPhones


Refurbished Iphones bij kpn

Ben je op zoek naar een goede Apple iPhone, maar wil je niet teveel betalen? Dan is een refurbished iPhone wat voor jou! Dit zijn tweedehands toestellen die om diverse redenen retour zijn gekomen. Bekijk onze refurbished iPhones.

Liever de allernieuwste iPhone?

Ga je liever voor het nieuwste van het nieuwste? Bekijk dan de iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.


iPhone 6s en iPhone 6s Plus: met 3D Touch functie

De meest opmerkelijke functie op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus is 3D Touch. Behalve tikken en slepen met je vinger, herkennen Apple's iPhones ook de druk die je uitoefent op het scherm. Druk met je vinger op het scherm en je krijgt extra functies.

iPhone 6: nieuwe Touch-functies

De nieuwe mogelijkheden zijn; met een druk op de camera gelijk een selfie maken, een snel telefoontje plegen met een druk op de telefoonknop, een preview van een nieuwe mail bekijken en makkelijk scrollen door openstaande apps.


iPhone 6s en iPhone 6s Plus: dynamische foto's

Apple heeft bij deze iPhones de camera's stevig onder handen genomen. De 6s en 6s Plus zijn uitgerust met een 12 megapixel camera. Volgens Apple is de sensor dusdanig verbeterd, vergeleken met de voorgaande modellen, dat de foto's veel beter en scherper zijn. Foto’s geschoten met de iPhone 6S vertonen erg veel details.

iPhone 6s Plus: beeldstabilisatie

De camera is vooral erg handig voor foto's met slechte lichtomstandigheden. De iPhone 6s Plus beschikt ook over optische beeldstabilisatievoor zowel foto's als video's, zo vermijd je onscherpe foto's als je perongeluk beweegt.


iPhone 6s en iPhone 6s Plus: live photo functie

Erg bijzonder is de Live Photo functie, die beweging en geluid toevoegt aan je foto. De camera begint automatisch op te nemen vlak voor je een foto maakt en gaat daar na de foto mee door. Je hebt op het oog een gewone foto, maar als je erop drukt, begint het beeld te bewegen. Met de camera kan je ook video's in een hogere 4K-kwaliteit opnemen.

iPhone 6s (Plus): verbeterde selfie-camera

Ook de camera op de voorkant, de selfie-camera, is fors verbeterd vergeleken met zijn voorganger. Dat was nodig, want met de iPhone 6 liep Apple daar achter op de concurrentie. Meest opmerkelijk: het beeldscherm fungeert als flitser.


iPhone 6s en iPhone 6s Plus: extra sterk scherm

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus verschillen op het eerste oog qua uiterlijk amper van hun voorgangers. De beeldschermen zijn volgens Apple wel van een nieuw soort glas gemaakt, dat twee keer zo sterk is als van de iPhone 6. Dat is een goede keuze, getuige het aantal iPhones 6 met gebarsten scherm dat wij geregeld zien.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus: snelle processor

De iPhones draaien op een A9 processor. Volgens Apple is die 70% sneller dan de A8 chip. Games in 3D moet je daardoor moeiteloos, zonder hapering kunnen spelen op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. In de A9 chip is ook een M9-bewegingscoprocessor geïntegreerd. Die maakt het mogelijk meer applicaties tegelijk te draaien en toch minder energie te verbruiken.


iPhone 6s en iPhone 6s Plus: ook in Rose Gold

Als je net iets anders wilt dan de basis kleuren als; grijs, wit of zwart dan is deze iPhone de meest kleurrijke optie. De iPhone 6s en iPhone zijn namelijk ook verkrijgbaar in rosegoud. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn daarnaast te koop in de bekende kleuren Space Grey, Gold en Silver. Maar als je echt wilt opvallen ga je natuurlijk voor de Rose Gold.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus: opslagcapaciteit

Voor alle kleuren betaal je dezelfde prijs. Dat geldt vanzelfsprekend niet voor het geheugen. De goedkoopste iPhones hebben 16 GB opslagcapaciteit, daarna gaat het naar 32 GB, 64 GB en 128 GB.

Beleef Apple bij KPN

Nieuwe iPhone? Dit kun je doen met de oude

Flirt jij met de gedachte om een nieuwe iPhone te kopen? Dan is de kans groot dat jouw oude iPhone ongebruikt in de la verdwijnt. Zonde, want een oude smartphone kun je prima (her)gebruiken. Met deze handige tips geef je je oude iPhone een tweede leven.

Stap in de tijdmachine: geschiedenis van de iPhone

Meer dan 12 jaar geleden, op 9 januari 2007, kondigde Steve Jobs de allereerste iPhone aan. Het was het begin van de doorbraak van de smartphone. Want Apple maakte hightech snufjes, zoals touchscreens en apps, toegankelijk voor het grote publiek.

Alles over Apple

Apple heeft naast de bekende iPhones nog veel meer baanbrekende producten. Van de Apple Watch tot de iPad en van Apple TV+ tot de Airpods: Apple blijft altijd innoveren.

Bij KPN vind je altijd de nieuwste iPhones en alle andere iPhone nieuwtjes.

Andere topmerken bij KPN