Alle iPhone 14 kleuren op een rij

De release van de nieuwe iPhone 14 en iPhone 14 Pro laat onze Apple-harten weer sneller kloppen. Niet alleen zijn we reuze benieuwd naar de specificaties en upgrades maar ook naar de iPhone 14 kleuren. We kunnen alvast verklappen dat er dit jaar is een nieuwe kleur iPhone 14 is. Benieuwd naar de nieuwe iPhone 14 kleuren en wil je weten welke kleur iPhone het beste bij jou past? Check ze hieronder!

iPhone 14 (Plus): verkrijgbaar in 5 kleuren

Iedere lancering van een nieuwe iPhone brengt hoge verwachtingen met zich mee. Welke upgrades zijn er en hoe verschillen de specificaties met de vorige iPhone. Bijvoorbeeld de verschillen tussen de iPhone 13 en 14. We weten inmiddels dat meeste upgrades zijn toegepast op de iPhone 14 Pro. De iPhone 14 zelf is niet meer in de kleinere variant (iPhone Mini) te verkrijgen, maar juist in een groter formaat: de iPhone 14 Plus.

Naast onze nieuwsgierigheid naar de nieuwste functies, zijn we stiekem nog nieuwsgieriger naar naar de kleuren van de iPhone. De iPhone 14 komt in 5 mooie en unieke kleuren. Er is zelfs een nieuwe kleur gepresenteerd! Je kunt kiezen uit de volgende iPhone 14 en iPhone 14 Max kleuren: 

Nieuw: Paars (Purple)
Zwart (Midnight)
Wit (Starlight)
Blauw (Sky Blue)
Rood (ProductRED)

iPhone 14 Pro (Max): verkrijgbaar in 4 kleuren

De iPhone 14 Pro komt dit jaar ook in de versie van de iPhone 14 Pro Max. En zoals we gewend zijn van Apple hebben de iPhone 14 Pro en Pro Max weer afwijkende kleuren dan de normale versie van de iPhone 14. Als je naast de kleuren ook de andere verschillen tussen de iPhone 14 en iPhone 14 Pro wilt weten, kijk dan op de iPhone 14 vs. iPhone 14 Pro pagina. 

Met de iPhone 14 pro heb je keuze uit 4 mooie en luxueuze kleuren. Benieuwd in welke kleuren de iPhone 14 Pro te verkrijgen is? Wij hebben ze hier voor jou op een rijtje gezet: 

Nieuw: Paars (Purple)
Zwart (Space Black)
Goud (Gold)
Zilver (Silver)

Paars: de nieuwe kleur van de iPhone 14

Het is zeker niet een verassing dat Apple met een nieuwe kleur iPhone 14 op de markt komt. Vaak wordt er bij een lancering van een nieuwe iPhone, gekozen voor een nieuwe en verassende kleur. Waar we bij de iPhone 13 werden verblijd met een alpengroene iPhone, kunnen we dit jaar weer een nieuwe kleur verwachten.

Helemaal nieuw is de kleur niet. Deze kleur zagen we eerder terug bij de iPhone 12: paars. De iPhone 12 paars was zo populair en succesvol, dat Apple heeft besloten deze opnieuw uit te brengen met de iPhone 14. De nieuwe kleur iPhone 14 heeft een caleidoscopisch effect en verandert van kleur, afhankelijk van de lichtinval. Dit maakt de iPhone 14 paars een unieke mobiele telefoon. Een leuk weetje: deze mooie paarse kleur was de lievelingskleur van Steve Jobs. Hierdoor is deze kleur iPhone 14 een klein eerbetoon aan hem!

De populairste iPhone 14 kleuren

Door de jaren heen zijn er vele kleuren iPhone geweest en iedere iPhone heeft een kleur die het meest in de smaak valt. Als we kijken naar de vorige populairste kleuren van de iPhone kunnen we gelijk al zien welke kleuren voor de iPhone 14 en iPhone 14 pro het populairst gaan worden.

Voor de kleuren van de iPhone 14 zullen de neutrale kleuren wit en zwart nog altijd het populairst zijn. Deze kleuren worden vaak gekozen omdat het een veilige keus is en omdat de kleur overal goed bij past. Daarnaast worden deze kleuren vaak gekozen omdat iPhone-gebruikers toch vaak kiezen voor een iPhone hoesje om de iPhone te beschermen.

De kleuren van de iPhone 14 Pro die het populairst zijn, zijn toch wel grafiet en zilver, ook hier omdat dit neutrale kleuren zijn. Wat juist opvalt onder de vrouwelijke iPhone kopers, is dat zij vaak kiezen voor de gouden kleur iPhone 14 Pro.

Apple heeft niet voor niets gekozen voor de nieuwe kleur iPhone paars. Deze kleur bleek al eerder een groot succes te zijn bij de release van de iPhone 12. Nadat de kleur verdween bij de iPhone 13, zijn veel mensen enthousiast over de terugkeer van de paarse kleur iPhone. Daarom wordt ook verwacht dat deze kleur erg populair gaat worden met de release van de nieuwe iPhone 14.

Alle kleuren van de iPhone 14: welke kies jij?

Je hebt besloten om jezelf te verblijden met een gloednieuwe iPhone 14, uiteraard heel erg leuk.
Maar welke kleur iPhone past nou het beste bij jou? Hier 3 tips die je helpen kiezen:  

1. Kies jouw iPhone 14 model

Jouw keuze begint bij het kiezen van het model. Bij de iPhone 14 Pro heb je andere kleurkeuzes dan bij de iPhone 14.

Twijfel je welke jij moet hebben? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

2. Films kijken of gamen op je iPhone?

Wanneer je veel films en series kijkt op je telefoon, of graag games speelt op je telefoon, dan is het aan te raden om een iPhone te kiezen met een donkere kleur. Een donkere rand om je iPhone is prettiger voor de ogen dan wanneer je een opvallendere en lichtere kleur kiest.

3. Stem de kleur van je iPhone 14 af op je hoesje

De nieuwe iPhones zijn ijzersterk, maar als je ze lang mooi wilt houden is een hoesje een goed idee! Vraag jezelf af wat voor soort hoesje je wilt gebruiken. Kies je voor een doorzichtig hoesje, dan is de kleur van je iPhone veel belangrijker. Een hoesje kan ook een perfecte oplossing zijn als je na een tijdje de kleur van je iPhone zat bent.