Succesvol online met hosting en websites

Een professionele website voor uw bedrijf

Een goede website is cruciaal voor online succes. Klanten moeten uw bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar en hoe moet u beginnen?

De oplossingen van KPN helpen u bij het opstarten en uitbreiden van uw online succes. Registreer uw domeinnaam met een ruime keuze uit verschillende extensies. Hierna kunt u ervoor kiezen om zelf uw website te maken met de KPN WebsiteMaker. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Content Management Systeem (CMS) naar keuze in combinatie met Webhosting van KPN. Liever uw website laten maken door onze online experts? Het kan allemaal met onze hosting en website oplossingen.

Domeinnaam

Het opstarten van een website begint met het registreren van een domeinnaam. Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van uw bedrijf en zichtbaarheid in zoekmachines. U registreert eenvoudig en snel een domeinnaam bij KPN, met een ruime keuze aan populaire extensies.

Check of uw domeinnaam nog vrij is

Registreer domeinnaam
Webhosting Online

Webhosting Online

Flexibel kiezen uit verschillende CMS'en, of gebruik maken van eigen applicaties voor uw website? Kies dan voor Webhosting van KPN, met onbeperkt dataverkeer en schijfruimte.

Eenvoudig zelf uw website maken met WebsiteMaker van KPN

WebsiteMaker

Met WebsiteMaker kunt u in een handomdraai uw eigen website maken. U kunt eenvoudig uitgebreide functionaliteiten toevoegen zoals een webwinkel of AdWords campagnes.

U website laten maken door Online experts met WebsiteCoach van KPN

WebsiteCoach

Uw website laten maken door online experts? Het kan met WebsiteCoach van KPN. Een website op maat met volledige ontzorging en direct advies van uw WebsiteCoach.