Succesvol online met hosting en websites

Een professionele website voor uw bedrijf bouwen

Een goede website is cruciaal voor online succes. Klanten moeten uw bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar en hoe moet u beginnen?

De oplossingen van KPN helpen u bij het opstarten en uitbreiden van uw online succes. Registreer uw domeinnaam met een ruime keuze uit verschillende extensies. Hierna kunt u ervoor kiezen om zelf uw website te maken met de KPN WebsiteMaker. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Content Management Systeem (CMS) naar keuze in combinatie met Webhosting van KPN. Liever uw website laten maken door onze online experts? Het kan allemaal met onze hosting en website oplossingen.

Liever uw website of webshop laten bouwen?

Als u liever bezig bent met ondernemen, laat onze experts dan voor u een professionele website of webshop op maat maken. Wij ontwikkelen en beheren uw website voor u. Elke 12 weken krijgt u een rapport van de resultaten. In een adviesgesprek bespreken wij het rapport en hoe wij uw website verder kunnen verbeteren.

webhosting online van kpn

Doe-het-zelf webhosting voor gevorderden

Bent u handig met computers en bouwt u liever zelf uw website? Kies dan voor Webhosting Online Linux (meest gekozen) of Webhosting Online Windows en ga direct aan de slag met 1 van de vele CMS'en zoals WordPress, Drupal of Joomla. U krijgt onbeperkte opslagruimte voor het bouwen van uw website in 1 van onze veilige datacenters in Nederland.

WebsiteMaker van KPN

Doe-het-zelf website maken voor beginners

Als u weinig tot geen ervaring hebt met het bouwen van websites of er niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn, kies dan voor WebsiteMaker. Met WebsiteMaker bouwt u in een handomdraai uw eigen professionele website. Voeg eenvoudig een webwinkel toe om uw producten ook online te verkopen.

Domeinnaam

Het opstarten van een website begint met het registreren van een domeinnaam. Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van uw bedrijf en zichtbaarheid in zoekmachines. U registreert eenvoudig en snel een domeinnaam bij KPN, met een ruime keuze aan populaire extensies.

Check of uw domeinnaam nog vrij is

Registreer domeinnaam

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Zet uw website optimaal in

Consumenten willen altijd en via elk apparaat winkelen. Bedrijven die hun website dus niet inrichten als verkoopkanaal, missen daardoor veel omzet.

Om u op weg te helpen met het bouwen van een goede website, heeft KPN de WebsiteCoach ontwikkeld. Wilt u een website die aan de eisen van deze tijd voldoet?