Succesvol online met hosting en websites

Een professionele website voor uw bedrijf bouwen

Een goede website is cruciaal voor online succes. Klanten moeten uw bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar en hoe moet u beginnen?

De oplossingen van KPN helpen u bij het opstarten en uitbreiden van uw online succes. Registreer uw domeinnaam met een ruime keuze uit verschillende extensies. Hierna kunt u ervoor kiezen om zelf uw website te maken met KPN WebsiteMaker. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een Content Management Systeem (CMS) naar keuze in combinatie met Webhosting van KPN.

webhosting online van kpn

Doe-het-zelf webhosting voor gevorderden

Bent u handig met computers en bouwt u liever zelf uw website? Kies dan voor Webhosting Online Linux (meest gekozen) of Webhosting Online Windows en ga direct aan de slag met 1 van de vele CMS'en zoals WordPress, Drupal of Joomla. U krijgt onbeperkte opslagruimte voor het bouwen van uw website in 1 van onze veilige datacenters in Nederland.

WebsiteMaker van KPN

Doe-het-zelf website maken voor beginners

Als u weinig tot geen ervaring hebt met het bouwen van websites of er niet te veel tijd aan kwijt wilt zijn, kies dan voor WebsiteMaker. Met WebsiteMaker bouwt u in een handomdraai uw eigen professionele website. Voeg eenvoudig een webwinkel toe om uw producten ook online te verkopen.

Domeinnaam

Het opstarten van een website begint met het registreren van een domeinnaam. Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van uw bedrijf en zichtbaarheid in zoekmachines. U registreert eenvoudig en snel een domeinnaam bij KPN, met een ruime keuze aan populaire extensies.

Check of uw domeinnaam nog vrij is

Registreer domeinnaam