Bouw zelf een professionele website


Een goede website is cruciaal voor online succes. Klanten moeten uw bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar en hoe moet u beginnen? De oplossingen van KPN helpen u bij het starten en uitbreiden van uw online zakendoen.

Registreer uw domeinnaam (uw adres op internet) met een ruime keuze uit populaire extensies zoals .nl of .com. Hierna kunt u ervoor kiezen om eenvoudig uw eigen website te maken met KPN WebsiteMaker. Natuurlijk kunt u ook gaan voor een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress, Drupal of Joomla in combinatie met Webhosting van KPN (een stukje ruimte voor uw eigen website op een server van KPN).

Registreer uw domeinnaam


  • Voordelige domeinregistratie bij KPN
    Registreer eenvoudig uw favoriete domeinnaam vanaf slechts € 0,33 /mnd.
  • Veilige hosting van uw website
    Uw website dubbel opgeslagen op de betrouwbare KPN-servers in Nederland.
  • Nederlandstalige 24/7 service
    Onze Nederlandstalige experts helpen u dag en nacht, 7 dagen per week.

Snel beginnen met uw eigen website

Het opstarten van een website begint met het registreren van een domeinnaam. Een goede domeinnaam versterkt de online vindbaarheid van uw bedrijf en zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google. U registreert eenvoudig een domein bij KPN met uw favoriete extensie.

Registreer uw domeinnaam


Eigen website maken voor beginners

Geen tijd of zin om te verdiepen in webdesign? Kies voor Websitemaker in plaats van Webhosting. Maak in een handomdraai een website met een gebruiksvriendelijk programma vol voorgemaakte sjablonen. Voeg eenvoudig een webwinkel toe en verkoop uw producten ook online.

Website bouwen met WebsiteMaker


Eigen website maken voor gevorderden

Bent u handig met computers en bouwt u liever uw eigen website met een zelfgekozen CMS? Kies dan voor Webhosting Online Linux of Webhosting Online Windows met onbeperkte opslag en ga direct aan de slag met 1 van de vele CMS'en zoals WordPress, Drupal of Joomla.

Website bouwen met Webhosting Online


Check of uw domeinnaam nog vrij is

Registreer domein

Goed om te weten

Wilt u een domeinnaam verhuizen van een andere provider naar KPN? In 5 stappen stelt u zelf eenvoudig de verhuizing in.

1. Vraag de verhuiscode (EPP-code of authenticatiecode) aan bij uw huidige provider

2. Wij voeren uw DNS-records in

3. Vul de verhuiscode in via de transfermail

4. Wij verhuizen uw domeinnaam

5. Activeer uw Clouddienst

Lees meer over domeinnaam verhuizen naar KPN

Domeinnamen bestaan uit een naam en een extensie (zoals bakkerijholland.nl). Een domeinnaam gebruikt u bijvoorbeeld als url voor uw website of staat achter het @ in uw e-mailadres. U kunt een domeinnaam doorverwijzen naar een andere url of koppelen aan uw website en e-mail.

Meer weten over het koppelen van uw domeinnaam aan uw website

Er zijn meerdere manieren waarop u uw website kunt maken en uploaden naar uw hostingspakket. Zo kunt u een verbinding maken via FTP (File Transfer Protocol) of activeert u een CMS als Wordpress of Joomla!

Alles over hosting instellen

Het beheren van uw cloud producten gaat via Zelfservice Cloud in Mijn KPN. Hiervoor logt u in in uw persoonlijke omgeving. De inloggegevens ontvangt u per e-mail bij uw bestelling. Met MijnKPN Zelfservice Cloud beheert u uw licenties, domeinen en gebruikers. Lees alles over uw inloggegevens, en hoe u producten aanschaft en opzegt.

Naar uitleg Zelfservice Cloud