68 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2017 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


Veilig én gebruiksvriendelijk e-mailen in de zorg

16 oktober 2017 3 min

Veilig én gebruiksvriendelijk mailen: een lastige combinatie. Toch was dat waar Regionaal Elektronisch Netwerk (REN) West-Brabant naar streefde. Via Zorg Messenger van KPN werd de combinatie uiteindelijk gerealiseerd voor de 700 aangesloten zorginstellingen, vertelt RENcoördinator Bert Huisman. Eerst voor e-mail; het gebruik van de chatfunctie is de volgende stap.

Microsoft Office 365 daar zit meer in

15 april 2017

Zes jaar na de lancering zijn er wereldwijd al meer dan 100 miljoen actieve Office 365 gebruikers. Waarom kiezen ondernemers voor dit cloud product van Microsoft? En welke voordelen kan het u opleveren?


Hoe trends onze werkplek voorgoed veranderen

28 februari 2017

Nederlandse bedrijven zijn nog volop bezig om hun werkplekken te moderniseren. Ondertussen steken nieuwe trends de kop op. Zo staan we aan de vooravond van het tijdperk van de robots en is het wachten op een doorbraak van contextuele ICT. Dat zijn althans de voorspellingen van Ludy Bronsema, Manager Innovatie bij KPN Werkplek. Wat betekenen al deze trends voor de manier waarop we werken?


5 tips voor een betere Outlook-ervaring

21 februari 2017

Met Office 365 is je e-mail nog slimmer. Zoek belangrijke berichten, bescherm je gegevens op je mobiele apparaten en creëer direct overzicht in je inbox met deze 5 tips.


Werk maken van digitale zorg

24 januari 2017

De zorg digitaliseert in rap tempo. In 2017 zal die trend zich uiteraard doorzetten. Maar wat zijn hiervan dan de gevolgen? En welke specifieke ontwikkelingen doen zich komend jaar voor? Vinood Mangroelal, Director Sales Healthcare bij KPN, geeft zijn visie op zorg en ICT in 2017.


Online videoconsults mogelijk bij Vital10

22 december 2016

Vanuit Vital10 kwam de vraag naar een standaardoplossing waarmee cliënten, zorginstellingen, verzekeraars en overheidsinstanties simpel en veilig kunnen videobellen, op verschillende devices en met verschillende protocollen. In samenwerking met Cisco, Vital10 en KPN is gekozen voor de oplossing Cisco Spark.


Inspiratie op interactieve Week van de Ondernemer

29 november 2016

De Week van de Ondernemer (WVDO) is één van de grootste events voor het MKB. Het programma omvat een combinatie van inspireren, ervaren en vooral ook hands-on trainingen en demonstraties. KPN bood op de bijeenkomsten in Eindhoven en Zaandam een inspirerend programma ondernemers om hen bewust te maken van mogelijkheden van digitale ontwikkelingen voor hun onderneming. Willem Vermeend sprak over digitalisering en de urgente gevolgen voor ondernemers. Suzanne Kelder lichtte toe wat KPN voor ondernemers kan betekenen.