73 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2017 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


Veilig én gebruiksvriendelijk e-mailen in de zorg

16 oktober 2017 3 min

Veilig én gebruiksvriendelijk mailen: een lastige combinatie. Toch was dat waar Regionaal Elektronisch Netwerk (REN) West-Brabant naar streefde. Via Zorg Messenger van KPN werd de combinatie uiteindelijk gerealiseerd voor de 700 aangesloten zorginstellingen, vertelt RENcoördinator Bert Huisman. Eerst voor e-mail; het gebruik van de chatfunctie is de volgende stap.

Microsoft Office 365 daar zit meer in

15 april 2017

Zes jaar na de lancering zijn er wereldwijd al meer dan 100 miljoen actieve Office 365 gebruikers. Waarom kiezen ondernemers voor dit cloud product van Microsoft? En welke voordelen kan het u opleveren?


9 tips om je medewerkers gelukkig te maken

24 maart 2017

Gelukkige medewerkers vormen de basis van een gezond bedrijf. Ze zijn minder geneigd zich ziek te melden, presteren doorgaans beter en blijven langer in dienst. Ook niet onbelangrijk: ze zorgen voor een gezellige sfeer op de werkvloer. Maar hoe creëer je nu een werkomgeving waar iedereen fluitend bergen werk verzet? Een gouden formule bestaat helaas niet, goede tips gelukkig wél.


3 tips om alles uit Yammer te halen

14 maart 2017

Yammer is een afgeschermd sociaal medium voor organisaties. Het is de perfecte tool om snel ideeën uit te wisselen, informatie te delen en mensen te hulp te roepen. Bovendien kun je op het Yammer-netwerk een grote hoeveelheid informatie verzamelen waar andere collega’s altijd bij kunnen.