65 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Waterschappen werken overal met GOVROAM

24 juli

Medewerkers en bestuurders van waterschappen kunnen door ‘govroam’ - een samenstelling van ‘gov’ (government) en ‘roam’ (roaming) - op alle deelnemende locaties binnen de overheid veilig en probleemloos inloggen bij (WiFi)-netwerken.


Microsoft Office 365 daar zit meer in

19 mei

Zes jaar na de lancering zijn er wereldwijd al meer dan 100 miljoen actieve Office 365 gebruikers. Waarom kiezen ondernemers voor dit cloud product van Microsoft? En welke voordelen kan het u opleveren?

5 tips om handiger te werken in Office 365

22 maart

Word. Excel. PowerPoint. Wie kent ze niet? Het zijn al jarenlang je vertrouwde programma’s voor tekstverwerking, formules en flitsende presentaties. Office 365 zorgt ervoor dat je nu nog productiever bent. We geven je een aantal tips om er zo veel mogelijk uit te halen. Plus: we laten je zien hoe je het nieuwe OneNote optimaal gebruikt.


Werk maken van digitale zorg

21 maart

De zorg digitaliseert in rap tempo. In 2017 zal die trend zich uiteraard doorzetten. Maar wat zijn hiervan dan de gevolgen? En welke specifieke ontwikkelingen doen zich komend jaar voor? Vinood Mangroelal, Director Sales Healthcare bij KPN, geeft zijn visie op zorg en ICT in 2017.


Online videoconsults mogelijk bij Vital10

22 maart

Vanuit Vital10 kwam de vraag naar een standaardoplossing waarmee cliënten, zorginstellingen, verzekeraars en overheidsinstanties simpel en veilig kunnen videobellen, op verschillende devices en met verschillende protocollen. In samenwerking met Cisco, Vital10 en KPN is gekozen voor de oplossing Cisco Spark.


KPN Zorg Messenger in RTL Medical Travel

24 maart

Op 19 november was de Zorg Messenger onderdeel van het programma Medical Travel van RTL 4. Het programma stond helemaal in het teken van de Digitale Transformatie in de Zorg. Daar kon de Zorg Messenger uiteraard niet in ontbreken.


20.000 UWV'ers snel gewend aan nieuwe werkplek

24 maart

UWV is een organisatie met een belangrijke maatschappelijke taak. Bij de uitvoering van die taak speelt ICT een steeds grotere rol met enerzijds meer afhankelijkheid van systemen en anderzijds meer gebruik van digitalisering. Ook op de werkplekken van de bijna 20.000 medewerkers. Toch waren die werkplekken behoorlijk verouderd en was ook de infrastructuur niet efficiënt. Alle reden om een omvangrijk project te starten.


KPN op Exact Live 2016: inspireren tot slimmer werken

24 maart

In een tijd waarin steeds meer online gebeurt en apparaten én mensen in toenemende mate met elkaar verbonden zijn, is het voor bedrijven essentieel te digitaliseren. Veel grote bedrijven zijn al ver in deze digitale transformatie, maar over de gehele linie valt nog veel winst te behalen. Om vooral ook mkb’ers te inspireren de eerste stappen richting een ‘slimmere’ werkomgeving te zetten, organiseerde KPN de inspiratiesessie Future of work. Slimmer werken door digitale transformatie tijdens Exact Live 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs.