78 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Flexibiliteit door tijd- en plaatsonafhankelijk werken met Skype for Business

3 mei 2018 2 min

Enexis Groep is een Nederlandse, regionale netbeheerder. Met ruim 4300 medewerkers leggen wij het energienet aan, onderhouden wij het en verzorgen wij het transport van energie van de centrale of het gasstation naar de klant. Dit doen wij voor 2,7 miljoen elektriciteitsaansluitingen en ruim 2,3 miljoen gasaansluitingen.


The Digital Dutch 2018

24 april 2018 1 min

Op 12 april heeft KPN, in samenwerking met zijn Technology Partners, de derde editie van The Digital Dutch georganiseerd. Hét ICT evenement met dit jaar vooral aandacht voor de vraag: 'hoe kun je in de digitale transformatie succesvol zijn'. Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven werd gesproken over de next steps in digitale transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? En hoe slaag je erin om customer experience te veranderen in customer excellence?

Veilige communicatie via de Zorg Messenger

27 februari 2018 2 min

Als je op je 95e praat over je leven, dan hoop je dat je meer kunt vertellen dan ‘de wijkverpleegkundige was vanochtend op tijd’ of ‘het aantrekken van mijn steunkousen is goed gegaan’. Wat ík zou willen vertellen is dat ik met mijn kleinzoon naar een voetbalwedstrijd ben gegaan, dat ik een concert heb bezocht of heb getuinierd.


De zorg digitaliseert: welkom in het virtuele ziekenhuis

1 januari 2018 7 min

Digitale technologie inzetten om zo lang mogelijk gezond te blijven. Dat is momenteel de heilige graal in Sillicon Valley en Azië. Wereldwijd staan startups te trappelen om de gevestigde zorgwereld eens even goed te disrupten. En dat is nu al merkbaar. Ook in Nederland. Tijd dus voor een kijkje in de virtuele zorginstelling van de toekomst.


Naar de digitale werkplek

1 januari 2018 3 min

Privé maken we steeds meer gebruik van de cloud. We delen bestanden via WeTransfer, maken back-ups in Dropbox en werken samen in Google Docs. Bedrijven willen dat gemak ook, maar ze worstelen vaak met de overstap naar een digitale werkplek. Vooral het loslaten van de oude ICT zorgt voor een drempel. Terwijl die echt niet in 1 keer overboord hoeft. Een interview met Marsha Muller, werkplek expert bij KPN.