64 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Microsoft Office 365 daar zit meer in

Zes jaar na de lancering zijn er wereldwijd al meer dan 100 miljoen actieve Office 365 gebruikers. Waarom kiezen ondernemers voor dit cloud product van Microsoft? En welke voordelen kan het u opleveren?


5 tips voor een betere Outlook-ervaring

Met Office 365 is je e-mail nog slimmer. Zoek belangrijke berichten, bescherm je gegevens op je mobiele apparaten en creëer direct overzicht in je inbox met deze 5 tips.

Werk maken van digitale zorg

De zorg digitaliseert in rap tempo. In 2017 zal die trend zich uiteraard doorzetten. Maar wat zijn hiervan dan de gevolgen? En welke specifieke ontwikkelingen doen zich komend jaar voor? Vinood Mangroelal, Director Sales Healthcare bij KPN, geeft zijn visie op zorg en ICT in 2017.


Online videoconsults mogelijk bij Vital10

Vanuit Vital10 kwam de vraag naar een standaardoplossing waarmee cliënten, zorginstellingen, verzekeraars en overheidsinstanties simpel en veilig kunnen videobellen, op verschillende devices en met verschillende protocollen. In samenwerking met Cisco, Vital10 en KPN is gekozen voor de oplossing Cisco Spark.


Inspiratie op interactieve Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer (WVDO) is één van de grootste events voor het MKB. Het programma omvat een combinatie van inspireren, ervaren en vooral ook hands-on trainingen en demonstraties. KPN bood op de bijeenkomsten in Eindhoven en Zaandam een inspirerend programma ondernemers om hen bewust te maken van mogelijkheden van digitale ontwikkelingen voor hun onderneming. Willem Vermeend sprak over digitalisering en de urgente gevolgen voor ondernemers. Suzanne Kelder lichtte toe wat KPN voor ondernemers kan betekenen.


20.000 UWV'ers snel gewend aan nieuwe werkplek

UWV is een organisatie met een belangrijke maatschappelijke taak. Bij de uitvoering van die taak speelt ICT een steeds grotere rol met enerzijds meer afhankelijkheid van systemen en anderzijds meer gebruik van digitalisering. Ook op de werkplekken van de bijna 20.000 medewerkers. Toch waren die werkplekken behoorlijk verouderd en was ook de infrastructuur niet efficiënt. Alle reden om een omvangrijk project te starten.


KPN op Exact Live 2016: inspireren tot slimmer werken

In een tijd waarin steeds meer online gebeurt en apparaten én mensen in toenemende mate met elkaar verbonden zijn, is het voor bedrijven essentieel te digitaliseren. Veel grote bedrijven zijn al ver in deze digitale transformatie, maar over de gehele linie valt nog veel winst te behalen. Om vooral ook mkb’ers te inspireren de eerste stappen richting een ‘slimmere’ werkomgeving te zetten, organiseerde KPN de inspiratiesessie Future of work. Slimmer werken door digitale transformatie tijdens Exact Live 2016 in de Utrechtse Jaarbeurs.


Mobiele werkplek op maat voor monteurs

Voor veel organisaties is de overstap naar mobiele werkplekken een zinvolle stap. Ook voor Breman Installatiegroep, een groep bedrijven met in totaal ruim 230 servicemonteurs. Deze ‘mobiele taakwerkers’ rijden dagelijks voor service- en onderhoudswerkzaamheden van klant naar klant. In 2014 worden ze allemaal voorzien van een tablet, die hen bij alle taken helpt. Breman vroeg KPN Consulting een mobiele werkplek te ontwerpen die voldeed aan de functionele eisen van het bedrijf. Ate Siemensma, bedrijfsadviseur ICT van Breman, vertelt over de aanpak, het resultaat en samenwerking met KPN Consulting.