44 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Zorg Messenger de nieuwe uitbreiding op TelePsy

13 november 2017 2 min

Zorg Messenger van KPN wordt vanaf december geïntegreerd in E-healthplatform TelePsy. Dit is de 1e keer dat Zorg Messenger de samenwerking aangaat met een platform dat zich richt op dienstverlening in de geestelijke gezondheidszorg. TelePsy voegt zo een lang gewenste functionaliteit toe. Naast onder andere psychologische tests, oefeningen en dagboekfuncties is het dankzij KPN voor zorgverleners straks ook mogelijk om direct te communiceren met collega’s en cliënten.


'Ik geloof in de kansen van KPN Zorg'

16 oktober 2017 3 min

Kees Donkervoort is sinds begin september Directeur KPN Zorg. De voormalig directievoorzitter van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is aangetrokken om de op zorg gerichte activiteiten van KPN te gaan leiden. ‘De digitalisering van de zorg gaat snel en biedt kansen aan KPN om haar maatschappelijke taak uit te breiden. Of het nu gaat om diagnostiek op afstand, thuismonitoring of het bieden van een keuzemogelijkheid voor patiënten.’

IoT maakt de zorg slimmer

20 april 2017

Als er 1 ding is dat mensen bezighoudt, dan is het wel de kwaliteit van de zorg. Tijdens de verkiezingen was het dan ook een groot thema. Nu er steeds meer mensen zorg nodig hebben, moeten we slimme oplossingen vinden om die zorg op peil én betaalbaar te houden. Ik denk dat technologie veel van die oplossingen kan bieden.


Waar komt uw zorgprofessional vandaan in 2030?

19 april 2017

Patiënten die niet in het land wonen waar zij zorg krijgen en niet voor een acute ingreep worden opgenomen, worden medisch toeristen genoemd. Steeds meer patiënten kiezen ervoor om zorg in het buitenland af te nemen.


Volckaert maakt overstap naar werken in de cloud

19 april 2017

Zorgorganisatie Volckaert vindt het belangrijk dat cliënten regie en eigenaarschap houden over hun leven. ICT kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn. Maar dan moet de infrastructuur wel werken. Reden genoeg voor Volckaert om over te stappen op werken in de cloud.