16 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Verbonden in barre omstandigheden

De digitale transformatie is wereldwijd in volle gang. Zo ook in de industrie. Men heeft het ook wel over de 4e industriële revolutie, of ‘industry 4.0’.


Een netwerk van nu voor de toekomst

Met het Gemnet-netwerk heeft een gemeente een waardevol, veilig netwerk dat ook uitermate geschikt is voor allerlei slimme Internet-of-Things-toepassingen.

De weg vrij voor zelfrijdende voertuigen

We kennen allemaal de Google Car. Dit schattige witte autootje zonder stuur is een van de bekendste pioniers op het gebied van zelfrijdende auto’s.


‘Samen maken we Internet of Things'

De digitale transformatie verandert onze wereld radicaal. Internet of Things (IoT) versnelt deze transformatie. Toch wordt de potentie van slimme objecten pas optimaal benut wanneer de belangrijke spelers al hun kaarten op tafel leggen.


Aan de slag met Internet of Things

Ziet u business in Internet of Things (IoT) en wilt u de mogelijkheden onderzoeken? That’s the spirit! De opkomst van IoT is onvermijdelijk en raakt ongetwijfeld ook uw organisatie, dat schreef ik al in een eerder blog. Nu wilt u IoT toepassen in uw organisatie. Maar hoe pakt u dat aan?


Waarom Internet of Things ook u raakt

Slimme lantaarnpalen, Smart Cities en de schoonmaakkar die luchtkwaliteit meet. Om ons heen worden objecten en systemen zelfstandiger en slimmer. Ver van uw bed of business? Daar kunt u zich wel eens lelijk in vergissen. Internet of Things (IoT) geeft een nieuwe dimensie aan zakendoen. En komt steeds dichterbij.


Het bord geeft zelf aan dat hij schuin staat

De slimme borden van de HR groep. Het onderhoud aan borden, bewegwijzering en straatmeubilair kan een stuk slimmer. Specialist en marktleider HR Groep ziet volop kansen voor Internet of Things (IoT). Door borden uit te rusten met sensoren die verbinding maken met internet, hoeven medewerkers alleen in actie te komen als het bord of de zitbank dat zelf aangeeft.


KPN Consulting lanceert nieuw magazine: Minds

Als gids in de nieuwe wereld zoekt én toont KPN Consulting steeds nieuwe mogelijkheden om organisaties verder te helpen. Soms met nieuwe technologieën, maar vooral ook met een nieuwe manier van denken. Kennisoverdracht speelt hierin een cruciale rol. Alleen door kennis uit te wisselen, komen we samen verder. De naam Minds staat dan ook symbool voor onze rol als pioniers van het nieuwe denken.