17 Artikelen
Segment
Branche
Categorie

Brabantse Delta wil ‘van borrelen naar bruisen’

9 mei 2017

Waterschap Brabantse Delta heeft op 28 maart een innovatiedag georganiseerd met het thema ‘van Borrelen naar Bruisen’. Hiermee geeft Brabantse Delta een duidelijke boodschap af: het is hoog tijd voor innovatie bij de waterschappen.


Verbonden in barre omstandigheden

7 juni 2016

De digitale transformatie is wereldwijd in volle gang. Zo ook in de industrie. Men heeft het ook wel over de 4e industriële revolutie, of ‘industry 4.0’.

LevenIsWater: een zorg minder voor alleenstaanden

23 mei 2016

In 2013 voorspelde het CBS dat het aantal alleenstaanden ouderen de komende jaren sterk zal stijgen. Deze ontwikkeling vergroot de kans dat ouderen die alleen wonen en door een ongeluk of een acuut medische probleem onopgemerkt hulpeloos in huis liggen.


De weg vrij voor zelfrijdende voertuigen

16 mei 2016

We kennen allemaal de Google Car. Dit schattige witte autootje zonder stuur is een van de bekendste pioniers op het gebied van zelfrijdende auto’s.


‘Samen maken we Internet of Things'

9 mei 2016

De digitale transformatie verandert onze wereld radicaal. Internet of Things (IoT) versnelt deze transformatie. Toch wordt de potentie van slimme objecten pas optimaal benut wanneer de belangrijke spelers al hun kaarten op tafel leggen.