ISDN telefoonlijnen

Uitfasering ISDN1/2 per 01 september 2019

Wij zijn continu bezig met het moderniseren van onze telefonienetwerken. Daarom is besloten om de bestaande enkelvoudige ISDN1 en enkelvoudige & meervoudige ISDN2 uit te faseren per 1 september 2019.

Wij ontzorgen bestaande klanten met een zorgeloze overgang op de toekomstvaste oplossing(en) van KPN ÉÉN of Internet en TV .

Meer informatie


Wilt u tegelijkertijd kunnen bellen en faxen, of bellen en internetten? Kies dan voor een betrouwbare, digitale ISDN2 verbinding van KPN. Hiermee beschikt u over 2 lijnen met maximaal 8 telefoonnummers. Zo kunt u 2 dingen tegelijk doen: bellen en faxen, bellen en internetten, of bellen en gebeld worden.

Met een ISDN2 aansluiting hebt u ook een ruime keuze in verschillende extra diensten, zoals NummerWeergave, WisselGesprek, of Wachtstand.

Kies voor een toekomstgerichte oplossing voor uw vaste telefonie met VoIP van KPN ÉÉN: bellen via uw internetverbinding.

Voordelen ISDN

8 telefoonnummers

8 telefoonnummers

Verkeerskosten zijn per nummer zichbaar en u stelt eenvoudig een voicemail in per nummer.

2 lijnen

2 lijnen

Met ISDN hebt u 2 aparte lijnen waardoor u tegelijkertijd kunt bellen, internetten of faxen.

Extra opties

Extra opties

Gratis wisselgesprek en nummerweergave bij een ISDN2 abonnement.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Altijd bereikbaar met uw ISDN verbindingen via het betrouwbare netwerk van KPN.

Maandelijks vast bedrag met Zakelijk BelVrij Totaal

Zakelijk BelVrij Totaal

Voorkom verrassingen op uw telefoonrekening met Zakelijk BelVrij Totaal. Bel onbeperkt naar mobiele en vaste nummers voor een vast bedrag per maand. Dit vaste bedrag wordt gebaseerd op uw gemiddelde maandelijkse gesprekskosten. Zo houdt u maximale controle over uw belkosten.

Ontdek de toekomstvaste verbinding VoIP

Toekomstvast bellen met VoIP

Ontdek de toekomstgerichte oplossing voor vaste telefonie met Voice over IP (VoIP). Geen extra bekabeling nodig voor spraakverkeer: dit verloopt snel en betrouwbaar via uw KPN internetverbinding. Zo kunt u eenvoudig op- en afschalen en maakt u altijd gebruik van de laatste extra opties.

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Zakelijk VoIP-bellen toename 30% per jaar

De vooruitgang in vaste telefonie zijn altijd gaande: van analoog bellen naar ISDN, en van ISDN naar vast bellen over internet (VoIP). Uit recent onderzoek blijkt dat zakelijke VoIP-telefonie de komende jaren met gemiddeld 30% per jaar groeit.

Nu bijna iedereen de beschikking heeft over een krachtige internet verbinding, is de keuze voor VoIP ook logisch. Zeker voor bedrijven.

Aanvragen ISDN

Neem direct contact op met onze klantenservice om uw ISDN aan te vragen.

Vraag ISDN aan

Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat er een storing is waardoor u niet kunt bellen of gebeld kunt worden. Check of er actuele storingen zijn en of er gepland onderhoud is bij u in de buurt

Geen storing of onderhoud? Neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24/7 gratis bereikbaar voor het melden van een storing of probleem.

Wij helpen u graag extra inzicht te krijgen in uw facturen op onze servicepagina.

Wij helpen u graag verder bij het instellen van uw ISDN verbinding en extra opties.

Wij helpen u graag verder bij het instellen van uw Quattrovox.

Maakt u gebruik van een andere telecomaanbieder voor uw uitgaande gesprekken voor vaste telefonie en wilt u deze weer door ons afgehandeld laten worden? Geef ons opdracht om uw Carrier Pre Select uit te schakelen.