Veilig en betrouwbaar netwerk

Werken op afstand, bij de klant of thuis is aan de orde van de dag. Uw medewerkers maken daarbij gebruik van applicaties, die vaak zowel via de cloud als via uw eigen servers beschikbaar worden gesteld. Dit zorgt voor een groei en toename in complexiteit in uw netwerkverkeer. Om dit in goede banen te leiden heeft KPN Secure Networking ontwikkeld. Een netwerk dat u flexibiliteit geeft, makkelijk te beheren en veilig is.

Wat is Secure Networking?

Secure Networking bestaat uit een aantal geïntegreerde oplossingen. Dit zijn Internet & VPN, SD-WAN, SD-LAN en Security. Deze combinatie leidt tot een flexibel, eenvoudig te beheren en veilig netwerk. Zo kunt u applicaties voorrang geven boven ander verkeer. De handige portal geeft u inzicht en controle waardoor u uw beheer makkelijk maakt.

Met de ingebouwde security elementen bent u verzekerd van een netwerk dat u helpt bij het verbeteren van uw continuïteit.

Introductie videoInternet & VPN

U bent op zoek naar een snelle en betrouwbare verbinding met hoge service niveaus. Dat staat voorop. Afhankelijk van uw wensen en specifieke situatie past Zakelijk Internet of VPN, of een combinatie van beide, het best.

SD-WAN

SD-WAN helpt u om de complexiteit van uw netverkeer van en naar de cloud, het publieke internet en tussen uw locaties flexibel in te richten.

SD-LAN

Met SD-LAN haalt u het optimale uit uw locaties. Dit kan draadloos of bedraad zoals u dat wenst. U heeft continue inzicht in wie waar is ingelogd en wat voor netwerkverkeer op welk device plaatsvindt.

Security

Met ingebouwde security-elementen bent u bovendien beschermt tegen de meest voorkomende dreigingen van bijvoorbeeld Malware. Deze bescherming kunt u uitbreiden met een Managed Firewall zodat u verzekerd bent van het hoogste niveau van Advanced Malware Protection (AMP).

Hoe onze klanten Secure Networking inzetten


Samen met KPN hebben we grip op de situatie gekregen
Wesley Noorhoff, IT Manager bij Imbema


Om de transitie van handelshuis naar dienstverlener waar te maken is Imbema, samen met KPN, opnieuw gaan kijken naar de IT-infrastructuur. Secure Networking van KPN biedt een betrouwbare en veilige omgeving waarmee Imbema snel, flexibel en effectief datastromen kan vormgeven, controleren en wijzigen.


Waarom onze klanten voor Secure Networking kiezen


  • Flexibel
    Geef voorrang aan belangrijke applicaties, voeg nieuwe locaties toe én betaal alleen voor wat u gebruikt.
  • Eenvoudig te beheren
    De handige portal geeft u het volledige inzicht en controle dat u nodig heeft. U zit aan de knoppen, KPN voert het uit.
  • Veilig
    Met ingebouwde security-elementen die u eenvoudig uitbreidt bent u maximaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.Meer informatie over Secure Networking?
Wij helpen u graag!Smart Combinations
Alle diensten op elkaar afgestemd

KPN standaardiseert het productaanbod voor de grootzakelijke markt, waardoor verschillende diensten beter met elkaar samenwerken. Onder de benaming Smart Combinations kunnen (middel)grote bedrijven en instellingen combinaties van netwerk-, ICT- en securitydiensten kiezen die volledig op elkaar zijn afgestemd. Dankzij deze perfecte integratie weet de klant zich verzekerd van de nieuwste functies en laatste verbeteringen. KPN neemt het beheer van begin tot eind over. De klant wordt helemaal ontzorgd.