Werk overal veilig en efficiënt online
Wat cybercriminelen ook proberen

Werken op afstand is steeds meer de standaard. Het biedt werknemers flexibiliteit en scheelt werkgevers hoge kosten. Toch heeft het ook een keerzijde. Werken buiten uw veilige omgeving maakt uw organisatie sneller doelwit voor hackers. En vergroot het risico op cybercrime door menselijke fouten. Hoe beschermt u uw netwerk tegen ransomware, phishing en andere online dreigingen? Ontdek de zekerheid van Secure Networking.

Webinar: Secure Networking Xperience
30 oktober van 13.00 - 14.30

Hoe werkt u veilig online in een grote organisatie? Meld u aan voor de online Xperience en beleef de mogelijkheden van Secure Networking op interactieve wijze.

 • Laat u meenemen in de transformatie van netwerken
 • Krijg inzicht in netwerken en hoe u die beveiligt
 • Volg een demo van applicaties voor netwerkbeveiliging

Wat is Secure Networking?

Secure Networking bestaat uit een aantal geïntegreerde oplossingen: Internet & VPN, SD-WAN, SD-LAN en Central Firewall. Een combinatie voor een flexibel, veilig en eenvoudig beheerbaar netwerk. Geef applicaties bijvoorbeeld voorrang boven ander verkeer. En gebruik een portal voor inzicht en controle in de veiligheid van uw netwerk.

Wees verzekerd van een netwerk dat uw continuïteit ondersteunt. Met ingebouwde security-elementen passend bij uw organisatie.

Bekijk de demo:Internet & VPN

Ga uit van een snelle en stabiele verbinding met een hoog serviceniveau. Kies voor Zakelijk Internet, VPN of een combinatie van beide.

SD-WAN

Richt uw netverkeer van en naar de cloud, het publieke internet en tussen uw locaties flexibel in met SD-WAN.

SD-LAN

Haal het optimale uit uw locaties met SD-LAN. Draadloos of bedraad. Krijg gemakkelijk inzicht in wie waar inlogt en wat voor netwerkverkeer op uw devices plaatsvindt.

Central Firewall

Wees verzekerd van de hoogst mogelijke bescherming van uw netwerkverkeer met Central Firewall. Houd aanvallen tegen, krijg inzicht in actuele bedreigingen en geef derden veilig toegang tot u netwerk.

Hoe onze klanten Secure Networking inzetten


Samen met KPN hebben we grip op de situatie gekregen
Wesley Noorhoff, IT Manager bij Imbema


Om de transitie van handelshuis naar dienstverlener waar te maken is Imbema, samen met KPN, opnieuw gaan kijken naar de IT-infrastructuur. Secure Networking van KPN biedt een betrouwbare en veilige omgeving waarmee Imbema snel, flexibel en effectief datastromen kan vormgeven, controleren en wijzigen.


Waarom onze klanten voor Secure Networking kiezen


 • Flexibel
  Geef voorrang aan belangrijke applicaties, voeg nieuwe locaties toe én betaal alleen voor wat u gebruikt.
 • Eenvoudig te beheren
  De handige portal geeft u het volledige inzicht en controle dat u nodig heeft. U zit aan de knoppen, KPN voert het uit.
 • Veilig
  Met ingebouwde security-elementen die u eenvoudig uitbreidt bent u maximaal beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Verdiep uzelf in bedrijfsnetwerken en netwerkbeveiliging

Whitepaper

In Secure Networking zijn alle elementen van een veilig modern netwerk verzameld. Flexibel aan de ene kant, en slim gebruikmakend van beschikbare bandbreedte aan de andere kant. Betrouwbaar dankzij ingebouwde beveiliging, en realtime beheersbaar dankzij een makkelijk te gebruiken portal. Wilt u verder lezen? Download de whitepaper.

Webinar

 • Laat u meenemen in de transformatie van netwerken
 • Krijg inzicht in netwerken en hoe u die beveiligt
 • Volg een demo van applicaties voor netwerkbeveiliging

Neem contact op voor persoonlijk advies

van een KPN security-expert