Veilig en betrouwbaar

Werken op afstand, bij de klant of thuis is aan de orde van de dag. Uw medewerkers maken daarbij gebruik van bedrijfskritische applicaties, die steeds vaker vanuit de cloud beschikbaar zijn. Voor deze manier van werken is het essentieel om meerdere soorten netwerken, met verschillende mogelijkheden op gebied van bandbreedte, flexibiliteit en veiligheid in te zetten.

KPN heeft daarvoor Secure Networking ontwikkeld. Met Secure Networking kunt u flexibel en effectief de communicatie over uw eigen netwerk en openbare netwerken op een veilige manier vormgeven, controleren en wijzigen. De ingebouwde beveiliging zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers op het netwerk kunnen. Het netwerk wordt voortdurend gescand op eventuele problemen, die, als ze gevonden worden, proactief worden opgelost.


cloud communications

Wat is Secure Networking?

KPN heeft haar Secure Networking diensten zo opgebouwd, dat verschillende type bedrijfslocaties in profielen kunnen worden ingedeeld. Elk profiel heeft een eigen samenstelling van componenten. Dat maakt het opschalen van een nieuwe vestiging erg gemakkelijk. U hoeft alleen het adres en type profiel van de nieuwe vestiging door te geven. Zo hoeft u zelf de profielen niet bij te houden en de techniek niet te begrijpen.

Secure Networking is in te vullen met SD-WAN, een zogenaamde overlay dienst. Dit houdt onder andere in dat de dienst op elke onderliggende drager geleverd kan worden, wat een hoge mate van flexibiliteit levert. Daarnaast is SD-LAN in te zetten voor Secure Networking. Deze oplossing is zeer flexibel waardoor deze aansluit bij uw behoefte van gefaseerde invoer en gebruik.Veilig
Met een SD-LAN netwerk van KPN

Met SD-LAN zijn uw locaties voorzien van een veilig netwerk. De ingebouwde beveiliging scant voortdurend op mogelijke bedreigingen en biedt bescherming tegen aanvallen. Doordat KPN proactief alle apparaten van SD-LAN en de verbindingen in de gaten houdt, hebt u zo min mogelijk omkijken naar eventuele updates of verstoringen op uw netwerk. U kunt zelf de gewenste beveiligingsinstellingen doen voor gebruikersgroepen, specifieke applicaties en apparaten die uw medewerkers en gasten gebruiken.

Controle
Volledig inzicht in het netwerkgebruik

Het SD-WAN van KPN is in staat om applicaties, locaties en gebruikers te herkennen en daarop verkeersstromen aan te passen. Ook zorgt het voor meer intelligentie in het netwerk, zodat verkeerstromen automatisch de beste weg vinden en het transport over het netwerk zichzelf kan herstellen. Hierdoor kunnen uw bedrijfskritische applicaties eenvoudig en soepel worden gebruikt. Daarnaast maken de minder belangrijke applicaties enkel gebruik van de ruimte die overblijft.


Waarom onze klanten voor Secure Networking kiezen


  • Veilige communicatie
    Geïntegreerde beveiliging waardoor communicatie binnen het netwerk optimaal beveiligd is.
  • Volledig inzicht in gebruik en kosten
    Via het self-serviceportaal heeft u altijd volledige controle over het gebruik van uw netwerk en de daarop aangesloten applicaties en apparaten.
  • Eenvoudig en flexibel
    Verbind eenvoudig uw locaties en cloud-omgevingen en schaal deze op of af naar de wens van uw organisatie.Wilt u meer informatie over Secure Networking?
Wij helpen u graag!