Voor u als ondernemer is het belangrijk dat uw mobiele aansluitingen altijd optimaal werken en veilig zijn. Momenteel gebruiken een aantal klanten nog 2G simkaarten die sterk verouderd zijn en daardoor niet voldoen aan de laatste veiligheidseisen en bovendien storingsgevoelig zijn.

Oude 2G simkaart wisselen voor nieuwe simkaarten

Vanaf januari vinden wisselingen van de simkaarten plaats. U wordt hiervoor benaderd vanuit KPN of uw KPN Business Partner. U krijgt van ons een overzicht welke simkaarten het betreft en hoe u de simkaarten eenvoudig kan aanvragen en wisselen. We raden u aan om zo snel mogelijk nieuwe simkaarten voor deze nummers aan te vragen en te activeren.

Voordelen
nieuwe simkaarten

Minder storingsgevoelig

De nieuwe gratis simkaarten zijn minder storingsgevoelig en veiliger in gebruik.

Gebruik 4G/5G netwerk

Met een geschikt toestel is het mogelijk om over 4G of 5G te internetten, wat een stuk sneller is, en te bellen over ons 4G netwerk met een betere belkwaliteit.

Toegang extra diensten

De nieuwe simkaarten bieden toegang tot extra diensten.

Veelgestelde vragen

over 2G simkaart wisselen

U ontvangt van KPN informatie voor welke nummers de simkaart vervangen dient te worden.

We starten vanaf januari 2021 met het informeren van onze klanten.

Het 2G-netwerk blijft aan tot tenminste april 2025. Enerzijds als back-up voor bellen en sms'en, anderzijds voor Internet-of-Things diensten.

Hebt u vragen?

Neem dan contact op met uw KPN Accountmanager of Business Partner van KPN. Of bel ons (gratis). Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Toon telefoonnummer