Je bedrijf in je broekzak

Een passende werkplek op elke locatie, dat is de de basis van een online werkplek. Digital workspaces zijn er in alle vormen en maten: van losse licenties tot bundels tot complete cloudoplossingen.

Welke vorm je ook kiest, belangrijk is dat het voor jouw bedrijf werkt. Of je nou alleen wilt bellen met Teams of graag in 1x klaar bent.

Voor kleine en grote bedrijven, flexwerkers en kantoorwerkers, leken en kenners: er is een ideale online werkplek voor iedereen.

Meer weten? Bespreek de mogelijkheden voor jouw situatie, of kijk gewoon nog even rond.


blije medewerkers

Soepeler samenwerken

kosten besparen

Lagere kosten

veiligheid

Hogere veiligheid

overal

De wereld aan je voeten

Voor iedereen een online werkplek

Zzp'ers en start-ups

Altijd en overal kunnen (samen)werken, met opdrachtgevers, klanten en directe collega's. Dan kom je een heel eind met Teams en Microsoft 365. Naast je zakelijke internet, natuurlijk.

Scale-ups en mkb's

Meer medewerkers vragen om meer applicaties en meer support. Denk aan Teams of Webex voor online samenwerken, WithSecure voor extra veiligheid en KPN Service Plus voor 24/7 support.

Grote organisaties

Een totaaloplossing op maat voor jouw organisatie met extra hoge veiligheidsstandaarden. Met alles wat je nodig hebt, in een omgeving die cloud en legacy moeiteloos verbindt.

Onze online werkplekplossingen

Losse licenties

Microsoft Teams

Misschien wel de bekendste tool voor videobellen en online samenwerken. Ook beschikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven.

Webex by Cisco

Wereldwijd de meest gebruikte applicatie voor videobellen. Grote organisatie? Ga voor een aangepaste versie die naadloos aansluit op je telefonie.

Microsoft 365

Al je Office-applicaties samen, altijd up-to-date. Met onder andere Microsoft Word, PowerPoint en Excel voor op al je apparaten, van laptop tot smartphone.

Slimme bundels

Cloud Communiations

Slimme telefonieoplossingen samen met Microsoft Teams of Webex by Cisco. Vooral voor grote(re) organisaties die veel klantcontact hebben, met VoIP en UC.

Modern Workplace

Speciaal voor grote organisaties. Met alles wat je nodig hebt om slimmer online samen te werken, van Teams tot Azure tot Office tot Onedrive.

Werkplek voor de zorg

Ambulant, aan het bed, in de wijk of in een staffunctie: met de werkplek voor de zorg bied je elke medewerker een passende digitale werkplek.

Op zoek naar iets anders of iemand spreken? Maak nu een vrijblijvende belafspraak.

Webinars over de online werkplek

Slim communiceren & samenwerken

Ontdek de wereld van Cisco Webex, het slimme startpunt voor hybride werken.

Hybride werken: het kan nog veel beter

Laat je inspireren door de visie van experts in het werkveld van het nieuwe hybride werken.

Veilig en effectief hybride werken

Medewerkers zijn mobieler, werken in hun eigen stijl en tijd. Hoe zorg je dat dit veilig en effectief organiseert?

Tip: ontdek ook onze andere webinars en evenementen.

Meer weten over de online werkplek?
Maak een vrijblijvende belafspraak

Neem contact op