Uw bedrijf in uw broekzak
Ontdek de online werkplek

Een passende werkplek op elke locatie, thuis of onderweg, zonder omkijken naar het beheer. Uw medewerkers beschikken altijd over de laatste versie van Microsoft Windows en de Microsoft Office-applicaties.

Hierdoor kunt u altijd en overal (samen)werken met een werkplek die altijd up-to-date en veilig is. Met de werkplek van KPN wordt u volledig ontzorgd en is uw bedrijf altijd in business.

Daarom de online werkplek van KPN

Overal toegang

Kom overal bij uw bestanden en software. In de cloud van uw bedrijf werkt u snel en efficiënt vanaf uw thuiskantoor of mobiel. Bewerk bestanden en verstuur ze in dezelfde omgeving.

Ideaal samenwerken

Videovergader, deel bestanden of drink gewoon een virtuele kop koffie met collega's. De nieuwste versie van Microsoft Teams helpt u de balans vinden tussen werk en ontspanning.

Extern beheer

Heb geen omkijken meer naar het onderhoud van uw werkplek. Ons technische team neemt het beheer volledig op zich. Reken 24/7 op een veilige, up-to-date werkplek én persoonlijke service.

Online werkplek uitbesteden? 3 voordelen

1. Cybercriminelen krijgen geen kans

Een online werkplek is een open deur voor cybercriminelen. Tenzij die goed afgeschermd is. Het beheer van uw online werkplek uitbesteden biedt extra zekerheid.

2. Hulp is 24/7 beschikbaar

Wat zich ook voordoet, er staat altijd een beheerteam achter u. Of het nou storingen zijn of een druk op een verkeerde knop: 24/7 is bij ons echt 24/7.

3. Alleen de nieuwste software

Is er een nieuwe versie beschikbaar van Teams of Office-applicaties? Het beheerteam zorgt ervoor dat u die direct hebt. Geïnstalleerd en wel op ieder device.

Webinar: The future of work

Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit? Waar werken we en wat verandert er aan onze manier van samenwerken? Neem een kijkje in de toekomst in het webinar 'The future of work'.

Tips voor werken vanuit huis

De coronacrisis veranderde onze kijk op werkplekken sneller dan ooit. De nieuwe werkplek blijft grotendeels thuis. Hoe werken u en uw medewerkers ook daar efficiënt? Ontdek tips en tools.