Voordelig internetten in de rest van de wereld?

Wat is Mobiel Internet Overige landen buiten EU

Wilt u voordelig mobiel internetten als u buiten de EU reist en niet in 1 van de voordeellanden verblijft? Kies dan voor de Zakelijk Mobiel Internet Overige landen buiten EU bundel. Zo krijgt u een mobiele internetbundel van 100 MB waarmee u buiten de voordeellanden gebruik kunt maken van uw mobiele internet.

internet in het buitenland

Voordelen van de Mobiel Internet Overige landen buiten EU

Geen verrassingen achteraf

Onze buitenlandbundels zorgen ervoor dat u altijd precies weet wat uw mobiele kosten zijn in het buitenland.

Betaal alleen bij gebruik

Voor elke bundel geldt dat u pas betaalt voor de bundel wanneer u deze ook echt gebruikt.

Tijdig gewaarschuwd

Wij geven u graag inzicht in uw gebruik. Bij 80% en bij 100% van uw dataroaminglimiet ontvangt u van ons een SMS-alert.

4G in het buitenland

Ook in het buitenland maakt u gebruik van supersnel 4G. Wij sluiten per land een overeenkomst met lokale providers om KPN klanten toegang tot het lokale 4G-netwerk te geven.

Alles over de Overige landen buiten EU bundel

Hoe werkt het?

De tekenbevoegde geeft eenmalig aan welk(e) nummer(s) gebruik mogen maken van de Overige landen buiten EU bundel. Voor deze nummer(s) wordt de Overige landen buiten EU bundel aangezet.

Wanneer 1 van de door u opgegeven nummers in een van de overige landen buiten de EU komt en daadwerkelijk gebruikmaakt van mobiel internet, wordt minimaal € 50,- gefactureerd. Gebruikt u meer dan 1 bundel in de maand dan wordt een veelvoud van de € 50,- gefactureerd afhankelijk van hoe vaak een nieuwe Overige landen buiten EU bundel bovenop uw eerste bundel is gestapeld. Indien u de bundel wel aan hebt staan, maar geen gebruikmaakt van mobiel internet in een van de overige landen, dan worden er ook geen kosten in rekening gebracht.

Wanneer u meer dan € 50,- aan data verbruikt in het buitenland ontvangt u ter bescherming een SMS. Wanneer u door wilt gaan met roamen SMS’t u ‘ja’ naar 1330. Er wordt op dat moment een nieuwe bundel geactiveerd.

Het activeren van de Zakelijk Mobiel Internet EU bundel is gratis. U betaalt alleen bij daadwerkelijk verbruik. Voor €50,- krijgt u een een internetbundel van 100 MB die u wereldwijd kunt gebruiken. De bundels stapelen automatisch tot een maximum van 9 keer per maand; daarna betaalt u €0,50 per MB.

Met 100 MB kunt u in het buitenland:

  • 150 e-mails bekijken en beantwoorden (75 kB per email)
  • 65 internetpagina’s bekijken (1000 kB per internetpagina)
  • 200 nieuwsberichten volgen (100 kB per bericht)
  • 500 WhatsApp berichten ontvangen en verzenden (1 kB per bericht)

De bundels stapelen maximaal 9 keer per maand, hierna betaalt u per MB € 0,50. Het tegoed geldt tot het eind van de maand en kan niet meegenomen worden naar de volgende maand. Uw tegoed vervalt als u de bundel opzegt.

De snelheid van het internet is afhankelijk van het buitenlandse mobiele netwerk. Bij het bereiken van € 50,- treedt geen automatische blokkade op, tevens is er geen afwijkende limiet in te stellen.

De Overige landen zijn bestemmingen buiten de EU die niet onder de voordeellanden vallen. Reist u naar 1 van de voordeellanden? Vraag dan de voordeellandenbundel aan.


Overige landen buiten EU bundel gratis aanvragen

Vraag bundel telefonisch aan


Landen waar mobiel internet 4G beschikbaar is

Hieronder staat per werelddeel een overzicht van de landen waarin u gebruik kunt maken van 4G mobiel internet.

België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rusland, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden, Zwitserland
Canada, Verenigde Staten
Brazilië, Mexico, Peru
China, Japan, Hong Kong, Qatar, Rusland, Saoedi-Arabië, Singapore, Sri Lanka, Tibet, Taiwan, Verenigde Arabische Emiraten
Australië

Wij bellen u direct

x