Online Kostenbeheer Mobiel

Inzicht in uw mobiel verbruik

Een gedetailleerd inzicht in mobiele abonnementen, het verbruik en de kosten per medewerker? Het kan met Online Kostenbeheer. Hiermee wordt u voorzien van tools om eenvoudig uw eigen interne doorbelastingsrapportage te creëren. Zowel de kostenplaats- als medewerkersgegevens zijn eenvoudig toe te voegen aan het overzicht. Wanneer u gebruikt maakt van Bring Your Own Device kan ook makkelijk een overzicht per medewerker worden gecreëerd met budgetoverschrijdingen voor uw (salaris)administratie.

Kies uit 3 verschillende modules om uw kosten te beheren: Online Factuurbestanden, Online Kostenbeheer Mobiel of de voordelige combinatie Online Kostenbeheer totaal.

Krijg optimaal inzicht in uw telecomkosten en beheer uw eigen rapportages

Online Kostenbeheer modules

ntvang maandelijks alle informatie rondom uw facturen in 1 bestand met de module Online Factuurbestanden

Online Factuurbestanden

Met deze module kunt u iedere maand per factuur 1 bestand downloaden met alle gegevens voor de onderbouwing van die factuur. Hiermee kunt u tevens uw eigen (TEM)applicaties voeden.

Vanaf

€ 50,- per maand

Aanvragen
Altijd inzicht in mobiel verbruik met Online Kostenbeheer Mobiel

Online Kostenbeheer Mobiel

Elimineer uitzonderlijk verbruik met (kostenanalyse-)rapportages. Creëer eenvoudig uw eigen kostenplaatsen of interne doorbelastingrapportages en informeer medewerkers over hun gebruik.

Vanaf

€ 95,- per maand

Aanvragen
Kies voor de voordelige combinatie van Online Factuurbestanden en Online Kostenbeheer Mobiel met Online Kostenbeheer Totaal

Online Kostenbeheer Totaal

Profiteer van een extra voordelige combinatie van de modules Online Kostenbeheer Mobiel en Online Factuurbestanden. Altijd inzicht in mobiel kosten en al uw factuurbestanden.

Vanaf

€ 120,- per maand

Aanvragen

Brochure: Online Kostenbeheer Dienstbeschrijving

Behoefte aan een gedetailleerd overzicht van uw kosten voor mobiele telefonie, uitgebreide analysemogelijkheden en inzichtelijke rapportages? Ontdek de mogelijkheden van de verschillende Online Kostenbeheer modules in onze brochure.

Download de brochure

Vergroot het inzicht in uw mobiele abonnementen

Blijf op de hoogte van het verbruik per medewerker met Online Kostenbeheer van KPN

Online Kostenbeheer aanvragen

Veelgestelde vragen

Na het ontvangen van uw aanvraag duurt het activeren van uw module maximaal 5 werkdagen. U wordt hierover geïnformeerd per e-mail.

U kunt uw Online Kostenbeheer module middels ons formulier wijzigen of beëindigen.


Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u deze opnieuw aanvragen op de inlogpagina van de portal door op de link 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. U hebt uw gebruikersnaam nodig bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

Vraag een nieuw wachtwoord aan wanneer u deze vergeten bent


Om uw wachtwoord te wijzigen dient u in te loggen in de portal. Klik op uw inlognaam rechts bovenaan en kies de optie 'Wijzig wachtwoord'.

Eenvoudig zelf uw wachtwoord wijzigen in de Online Kostenbeheer portaal

Telefonisch bestellen?

0800-0403
24 uur per dag, 7 dagen per week

Telefonisch bestellen?

×