Online Kostenbeheer Mobiel

Inzicht in uw mobiel verbruik

Online Kostenbeheer van KPN biedt klanten met een zakelijk mobiel abonnement een tool die gedetailleerd inzicht geeft in mobiele abonnementen, het verbruik en de kosten per medewerker. Daarbij wordt u voorzien van tools om eenvoudig uw eigen interne doorbelastingsrapportage te creëren. Zowel de kostenplaats- en medewerkersgegevens zijn toe te voegen aan het overzicht.

Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen uit 3 verschillende modules om uw kosten te beheren. De module Online Factuurbestanden is los af te nemen of te combineren met de modules Online Kostenbeheer Mobiel of Online Kostenbeheer Mobiel Extra.

Krijg optimaal inzicht in uw telecomkosten en beheer uw eigen rapportages

Online Kostenbeheer modules

ntvang maandelijks alle informatie rondom uw facturen in 1 bestand met de module Online Factuurbestanden

Online Factuurbestanden

Met deze module kunt u iedere maand per factuur 1 bestand downloaden met alle gegevens voor de onderbouwing van die factuur. Hiermee kunt u tevens uw eigen (TEM)applicaties voeden.

Vanaf

€ 50,- per maand

Aanvragen
Elimineer uitzonderlijk verbruik door middel van slimme top 10 rapportages en kosten-analyse rapportages met Online Kostenbeheer Mobiel

Online Kostenbeheer Mobiel

Met deze module elimineert u uitzonderlijk verbruik met (kostenanalyse-)rapportages. Creëer eenvoudig uw eigen kostenplaatsen en doorbelastingrapportages door medewerkersgegevens toe te voegen.

Vanaf

€ 95,- per maand

Aanvragen
Bouw en publiceer uw eigen rapportages en beheer al uw telecom hardware en koppel deze aan uw mobiele aansluitingen met Online Kostenbeheer Mobiel Extra

Online Kostenbeheer Mobiel Extra

Met deze module profiteert u van alle voordelen van de module Online Kostenbeheer Mobiel en een aantal aanvullende functionaliteiten. Zo kunt u zelf rapportages bouwen en medewerkers informeren over hun gebruik.

Vanaf

€ 145,- per maand

Aanvragen

Brochure: Online Kostenbeheer Dienstbeschrijving

Behoefte aan een gedetailleerd overzicht van uw kosten voor mobiele telefonie, uitgebreide analysemogelijkheden en inzichtelijke rapportages? Ontdek de mogelijkheden van de verschillende Online Kostenbeheer modules in onze brochure.

Download de brochure

Vergroot het inzicht in uw mobiele abonnementen

Blijf op de hoogte van het verbruik per medewerker met Online Kostenbeheer van KPN

Online Kostenbeheer aanvragen

Veelgestelde vragen

Na het ontvangen van uw aanvraag duurt het activeren van uw module maximaal 5 werkdagen. U wordt hierover geïnformeerd per e-mail.

U kunt uw Online Kostenbeheer module middels ons formulier wijzigen of beëindigen.


Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u deze opnieuw aanvragen op de inlogpagina van de portal door op de link 'Wachtwoord vergeten?' te klikken. U hebt uw gebruikersnaam nodig bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord.

Vraag een nieuw wachtwoord aan wanneer u deze vergeten bent


Om uw wachtwoord te wijzigen dient u in te loggen in de portal. Klik op uw inlognaam rechts bovenaan en kies de optie 'Wijzig wachtwoord'.

Eenvoudig zelf uw wachtwoord wijzigen in de Online Kostenbeheer portaal
livechat