KPN introduceert e-sim zakelijk

E-sim is een digitale simkaart die als chip ingebouwd zit in uw telefoon of tablet. Dit vervangt de plastic simkaart. Handig en goed voor het milieu. Zodra u een telefoon bezit die e-sim ondersteunt kunt u gebruikmaken van deze functionaliteit. Het grote voordeel van een e-sim is dat u meerdere nummers op een toestel kunt gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw zakelijke en privé nummer op één telefoon gebruiken. Dit heet dual-sim. Met reizen naar het buitenland kunt u met gemak de losse buitenlandse simkaart gebruiken zonder uw eigen e-sim te vervangen.

Ontdek e-sim ook voor privé-abonnementen

De voordelen van e-sim zakelijk op een rij

Snel geregeld

Nooit meer wachten op een fysieke simkaart. Het telefoonnummer op uw simkaart activeren doet u eenvoudig online met behulp van een QR-code.

Geen plastic verspilling

Als één van de groenste telecombedrijven ter wereld is KPN blij met de e-sim. Minder plastic simkaarten zorgt voor een mindere impact op het milieu. Nog een ander voordeel: u raakt de e-sim nooit kwijt.

2 nummers op 1 telefoon

Ideaal voor zakelijke klanten. Zo kunt u uw privé en zakelijke sim op 1 toestel houden. Bent u regelmatig in het buitenland en gebruikt u dan een losse simkaart? Met e-sim hebt u 2 nummers op 1 telefoon en hoeft u niet meer te wisselen.

Zakelijk Mobiel abonnementen

Kies het abonnement dat bij uw bedrijf past.

Tot 5 medewerkers
Kleinzakelijk

Te combineren met tal van handige opties voor kleine ondernemers.

  • Spotify toevoegen aan uw zakelijke factuur
  • Uit te breiden met een toestelverzekering

Bekijk onze toestellen en kies voor e-sim bij een nieuw zakelijk abonnement.

Tot 150 medewerkers
KPN EEN MKB

Te combineren met business opties voor bedrijven met ambitie.

  • Vast op mobiel bellen (VoIP) in combinatie met vaste telefonie
  • Gratis vervangend toestel bij diefstal of schade

Let op: e-sim is binnenkort beschikbaar voor KPN EEN MKB Mobiel. Sluit nu uw abonnement af en stap later gratis over naar e-sim.

150+ medewerkers
Grootzakelijk mobiel

Is uw bedrijf groter dan 150 medewerkers en wilt u graag een offerte op maat? KPN helpt u met een connectivity oplossing voor uw organisatie.

Bekijk onze informatiepagina of neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Zakelijke smartphones met e-sim

Samsung Galaxy S22
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
Samsung Galaxy S21 FE

Lees het blog over e-sim
E-sim maakt beheer van telefoons makkelijker

De gebruikservaring en het beheer van mobiele telefoons wordt nóg beter. De digitale e-sim maakt de plastic simkaart die in de telefoon zit overbodig. De letter ‘e’ staat voor ‘embedded’: een kleine chip zit ingebouwd in de smartphone en doet hetzelfde als een traditionele simkaart. De e-sim is niet gebonden aan een mobiele provider en heeft precies dezelfde functies.

Meer weten over e-sim voor bedrijven?

Neem contact op