Facturen inzien? Registreer nu

MijnKPN Zakelijk is vernieuwd en daarmee gebruiksvriendelijker en veiliger geworden. Hiermee is uw oude omgeving komen te vervallen en kunt u niet langer inloggen zoals u gewend bent. Vraag een nieuw account aan en wij verzorgen een soepele overstap. Zo hebt u snel weer inzage in uw facturen en gegevens.

Registreer nu


Maak een account voor de nieuwe MijnKPN Zakelijk

MijnKPN


Veelgestelde vragen

We hechten veel waarde aan uw privacy, daarom vragen wij u eenmalig opnieuw te registreren voor de nieuwe MijnKPN Zakelijk. Zo beschermen wij optimaal uw bedrijfsinformatie en gegevens.

Als admin kunt u in de nieuwe MijnKPN Zakelijk gebruikers met inloggegevens aanmaken voor collega's. Volg de onderstaande link en lees hoe dit in zijn werk gaat.

  Nieuwe MijnKPN Zakelijk:

  Voor de nieuwe MijnKPN Zakelijk vraagt u zelf opnieuw uw gebruikersnaam op.

  Oude MijnKPN Zakelijk:

  Bent u uw gebruikersnaam kwijt of vergeten van de oude MijnKPN Zakelijk? Registreer u dan via het registratieformulier voor de nieuwe MijnKPN Zakelijk.

  Nieuwe MijnKPN Zakelijk:

  Voor de nieuwe MijnKPN Zakelijk vraagt u zelf een nieuw wachtwoord aan.

  Oude MijnKPN Zakelijk:

  Bent u uw wachtwoord kwijt of vergeten van de oude MijnKPN Zakelijk? Registreer u dan via het registratieformulier voor de nieuwe MijnKPN Zakelijk. U kunt voor uw oude omgeving uw wachtwoord niet meer opnieuw instellen.


  Wilt u hulp bij het registreren of inloggen?

  Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.

  Toon telefoonnummer