Combineer producten met KPN EEN

Al uw diensten onder 1 dak

Combineer met KPN EEN zelf de diensten die u nodig hebt voor uw bedrijf. U krijgt 1 flexibel contract waarmee u eenvoudig kunt op- en afschalen. Daarnaast komt u nooit meer voor verrassingen te staan met 1 factuur. Dat is wel zo eenvoudig en overzichtelijk.

Flexibel & betrouwbaar

KPN EEN helpt u met een combinatie van de onderstaande producten:

Internet
Zakelijk internet
Mobiel
Mobiel bellen
Vast bellen
Vast bellenBetrouwbaar

Wij werken altijd aan het beste netwerk van Nederland, zodat u zorgeloos online uw werk kunt doen.

De beste zakelijke service

Altijd de beste service bij KPN: 24/7 gratis toegang tot de zakelijke helpdesk voor al uw vragen.Stel zelf uw ideale KPN EEN pakket samen
24/7 Helpdesk
Betrouwbaar
Tot 100 Mbit/s
Vaste IP-adres


KlantcasesBinnen 1 werkdag
persoonlijk advies


Vul uw gegevens in en wij bellen u terug.

Vraag advies aan


Veelgestelde vragen

KPN EEN is een oplossing voor totaalcommunicatie, die meegroeit met de ontwikkeling van uw bedrijf. U kunt KPN EEN gefaseerd inzetten door stap-voor-stap uw dienstverlening uit te breiden en per dienst over te stappen. U profiteert direct van een aantal voordelen, zoals flexibiliteit in uw communicatieoplossing en betere bereikbaarheid.

Deze oplossing is geschikt voor bedrijven van 1 tot 150 medewerkers. KPN EEN is een integrale oplossing voor uw ICT-omgeving. Een oplossing die bovendien makkelijk schaalbaar is en centraal beheersbaar tegen een vast maandelijks bedrag.

Na uw bestelling bellen wij u binnen 2 werkdagen voor een telefonische vooropname. Wij gaan alle gegevens met u langs en plannen samen met u een monteur in. Ook worden extra opties zoals werkplekken, nummerbehoud en pinnen direct geregeld.

Wij stemmen de opzegdatum van uw huidige aanbieder en de installatiedatum nauwkeurig met u af. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt aangesloten op zakelijk internet. Zo kunt u zich volledig focussen op uw bedrijfsdoelstellingen.

Dit is per situatie verschillend. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn. Bel hiervoor gratis met onze klantenservice. Wij zijn 24 uur per dag
en 7 dagen per week bereikbaar.Telefonisch bestellen?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.