De oplossing voor alle
bedrijfscommunicatie

KPN ÉÉN voor al uw bedrijfscommunicatie

Alles wat u nodig hebt voor uw zakelijke communicatie

KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. Combineer de telecom & IT diensten die uw bedrijf nodig heeft en profiteer van 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt voor 1 vast bedrag per maand. 

Bekijk de video en ontdek de voordelen van KPN ÉÉN.

Voordelen van KPN ÉÉN

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Maak altijd gebruik van het betrouwbare KPN netwerk met de oplossingen van KPN ÉÉN.

Overzichtelijk

Overzichtelijk

Optimaal overzicht voor al uw telecom en IT diensten, met 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt.

Flexibel contract

Flexibel contract

Pas eenvoudig het aantal opties, gebruikers, telefoonnummers en functionaliteiten aan.

Klaar voor de toekomst

Altijd up-to-date

Het platform van KPN ÉÉN wordt continu geüpdatet. Zo maakt u altijd gebruik van de laatste softwareversie.

Stap 1. Selecteer de gewenste producten *

Zakelijk Mobiel bestaat uit 5 varianten, waarbij u per variant kunt kiezen uit een SIM-Only abonnement of een abonnement met toestel. Met Zakelijk Mobiel kunnen u en uw medewerkers zorgeloos mobiel bellen en internetten dankzij ons betrouwbare mobiele netwerk. Zo bent u altijd en overal bereikbaar voor klanten, partners en elkaar.
Steeds meer apparaten en vormen van communicatie werken via uw zakelijke internetverbinding zoals e-mail, wifi, vaste telefonie, uw printer of uw pinterminal. Met zakelijk internet van KPN bent u verzekerd van betrouwbaar en razendsnel internet waar u op kunt rekenen zonder zorgen. Met onze gratis 24/7 zakelijke helpdesk en extra snelle storingsdienst doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat uw zaken gewoon verder gaan.
Haal meer uit uw abonnement met Zakelijk Pinnen. Met deze optie kunt u uw internetverbinding gebruiken voor beveiligde PIN transacties: veilig, extra snel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand.
Bereikbaar zijn voor klanten, leveranciers en medewerkers is belangrijk voor elke ondernemer. Als een medewerker mobiel even niet bereikbaar is dan blijft bereikbaarheid op een centraal vast nummer van belang. Met vaste telefonie van KPN bepaalt u zelf uw bereikbaarheid met bijvoorbeeld automatische nachtschakeling, een handig keuzemenu of de optie om door te verbinden naar een beschikbare collega.

KPN ÉÉN

Stap 2. Selecteer het aantal werknemers

Verder naar stap 3

* Het pakket samenstellen volgt in de volgende stap

Lees meer over de losse producten van KPN ÉÉN
Klantcases


Laat ICT werken voor uw bedrijf

Altijd online en bereikbaar zijn: het is in ons privéleven haast vanzelfsprekend. Op het werk en in een bedrijf ligt het vaak nog anders. Dat hoeft echter niet zo te zijn.

Met KPN ÉÉN verbetert u de bereikbaarheid van uw bedrijf en kunnen uw medewerkers optimaal met elkaar samenwerken, ook op afstand. Aan de hand van 3 manieren leest u hoe u dat kunt aanpakken. 

Download het e-book

Ontdek de laatste trends op the Digital Dutch

Flexibel meebewegen met de drukte in de haven van Rotterdam

Matrans - dienstverlener in de Rotterdamse Haven - was op zoek naar een ICT-oplossing die eenvoudig alles-in-één kon realiseren. De wens: een flexibele, veilige, transparante en altijd beschikbare oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internet.

KPN ÉÉN bleek het antwoord op het flexibiliteitsvraagstuk, met 1 contract, 1 aanspreekpunt voor alle vragen en grip op de kosten.