Extra veilig online met KPN EEN MKB

  • Beveilig uw bedrijfsgegevens
    Houd hackers buiten de deur
  • Standaard bij KPN EEN MKB
    Gratis online beveiliging bij KPN EEN MKB internet
  • Geen installatie
    Bescherming vanuit het netwerk zelf


Beveilig uw bedrijf

Dagelijks blokkeren we al 200.000 kwaadaardige websites, 50.000 virussen uit e-mails en 750.000 malafide DNS aanvragen.

1 op de 5 MKB'ers krijgt te maken met cybercrime.

Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook grote (financiële) gevolgen hebben. Daarom is de internetverbinding van KPN EEN MKB extra goed beveiligd. Zo beschermt KPN u automatisch tegen malware, ransomware en virussen wanneer u op onveilige websites komt. Geen extra kosten, deze beveiliging krijgt u standaard bij KPN EEN MKB internet!

De beveiliging werkt op alle apparaten van uw klanten, medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk. U hoeft dus niets te installeren! Hierdoor zijn laptops, smartphones, beveiligingscamera's en printers extra beveiligd. Zo bent u altijd in business.

KPN EEN MKB
Eenvoudig, flexibel en nu extra veilig

Cybersecurity is allang niet meer alleen het probleem van consumenten of giganten in de zakenwereld. Veel Nederlandse bedrijven werden getroffen door het beveiligingslek in de Citrix-software begin 2020. Vorig jaar werd een vijfde van het MKB geconfronteerd met een incident en bleek 6 op de 10 IT-beheerders zich zorgen te maken over de cyberveiligheid bij hun klanten.

Honderden ondernemers beschermen hun bedrijf al met de extra veilige verbinding van KPN EEN MKB internet. Sluit u bij hen aan en sta op tegen cybercriminaliteit.

Ik heb al KPN EEN MKB internet

Bent u al klant en hebt u KPN EEN MKB? Ook u kunt gratis gebruik maken van een extra beveiligde verbinding! Zo kunnen u en uw medewerkers altijd veilig internetten.

Ransomeware, ook wel bekend als gijzelsoftware, is kwaadaardige software (malware) die alle beschikbare gegevens op uw computer 'gijzelt'. Er wordt vervolgens gevraagd een geldbedrag over te maken om de gegevens weer te 'bevrijden'. De extra beveiligde internetverbinding van KPN EEN MKB beschermt u hiertegen.

Ontdek KPN EEN MKB

Een virusscanner is een aan te raden aanvullende maatregel, maar die detecteert alleen bestanden die al op een device aanwezig zijn en biedt geen bescherming vanuit het netwerk zelf.

Het netwerk van KPN EEN MKB houdt bijvoorbeeld ook bijzonder verkeer op uw netwerk in de gaten en beschermt tegen menselijke fouten. Denk aan het klikken op een phishing link of het downloaden van kwaadaardige software. Phishing en hacking zijn nog steeds de meest voorkomende cyberaanvallen onder MKB-ers. Met de komst van de AVG kan een datalek ook flinke financiële gevolgen hebben. Bescherm uw gegevens en werk veilig online met KPN EEN MKB.

Ontdek KPN EEN MKB

Ja, de extra veilige verbinding zorgt ervoor dat uw computer niet gebruikt kan worden in een botnet. Óók als deze al is toegevoegd aan de botnet voor installatie. Een botnet is een grote groep besmette computers die van afstand opdracht gegeven kan worden om bijvoorbeeld een website te overbelasten. Dit resulteert voor u in een hele langzame computer die niet goed meer functioneert.

Ontdek KPN EEN MKB
Bel met onze gratis adviseurs

Hebt u nog meer vragen?

Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in! Onze gratis adviseurs vertellen u telefonisch graag alles over internet van KPN EEN MKB.

Vraag een gratis adviesgesprek aan