Extra Veilig Internet

Als ondernemer ben je vaak online. Je wilt je bedrijfsgegevens dan niet in gevaar brengen. Daarom krijg je bij KPN EEN MKB Internet altijd Extra Veilig Internet. Extra Veilig Internet beschermt alle, met je KPN modem, verbonden apparaten door onveilige websites te blokkeren. We blokkeren deze websites op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Zo beschermen we je tegen malware, ransomware en virussen.

Automatische bescherming
Al je verbonden apparaten worden beschermd vanuit ons netwerk. Via je KPN internetverbinding, zelfs via 4G Back-up bij een storing. Je hoeft hier niets voor te installeren.

DNS-filter
Automatische check in een wereldwijde database op onveilige websites. Staat de website waar je naartoe gaat op de zwarte lijst? Dan wordt deze automatisch geblokkeerd.

Webfilter
Ook websites buiten de zwarte lijst kunnen onveilig zijn. Het webfilter scant voor malware, ransomware en virussen en blokkeert deze gelijk.

Extra Veilig Internet activeren

Bescherm al je met het internet verbonden apparaten tegen malafide websites en links. Van laptops tot bewakingscamera's. Activeer Extra Veilig Internet eenvoudig zelf in MijnKPN Zakelijk.

  • Automatische bescherming
  • DNS-filter
  • Webfilter
€6,00 /mnd
Gratis
Bij KPN EEN MKB Internet

Meer beveiligingsoplossingen voor MKB

2 op de 3 cyberaanvallen is gericht op het mkb. Zorg daarom dat je basisbeveiliging op orde is. Naast Extra Veilig Internet raden we daarom de volgende producten aan.

Acronis Cyber Protect

Stel je kritische bedrijfsdata veilig met Acronis Cyber Protect. De alles-in-één cloud oplossing voor back-up en herstelbewerkingen.

WithSecure Elements

De services van WithSecure beschermen jouw apparaten tegen spyware, ransomware en cyberaanvallen. Licenties zijn beschikbaar voor verschillende apparaten.

Goed om te weten

Jouw internetverbinding bij KPN is standaard goed beveiligd. Helaas zijn er veel onveilige websites op internet waar jij of je medewerkers (onbewust) op terecht kunnen komen. Via deze websites kunnen malware, ransomware en virussen op jouw systemen terecht komen. Daarom blokkeren wij deze websites met behulp van een DNS- en webfilter.
Extra veilig internet werkt op alle apparaten (zoals laptops, smartphones, printers en slimme apparaten) die verbonden zijn met jouw vaste internetverbinding. Ook op apparaten die verbonden zijn met jouw wifi en in het geval van een storing via de 4G Back-up van KPN EEN MKB.
Een DNS filter kijkt op basis van het IP-adres of een website op een zwarte lijst staat. Als dit het geval is, wordt deze website geblokkeerd. Hierdoor word je beschermt tegen (automatische downloads van) malware, ransomware en virussen.
Een webfilter kijkt naar de inhoud van een website. Indien er malware, ransomware of virussen op een website worden gevonden, wordt deze site geblokkeerd.

Je kan Extra Veilig Internet zelf aan- of uitzetten in MijnKPN Zakelijk. Wij raden je aan om altijd gebruik te maken van Extra Veilig Internet, zodat je beschermd bent tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites. Activeer Extra Veilig Internet nu in 4 simpele stappen:

  1. Log in op MijnKPN Zakelijk of download de MijnKPN Zakelijk app
  2. Ga naar 'mijn producten'
  3. Klik op 'internet' -> 'mijn abonnement'
  4. Klik op Extra Veilig Internet uit/aan
Ja. Je kunt Extra Veilig Internet zelf aan- of uitzetten. Wij raden je echter aan om te allen tijde gebruik te maken van Extra Veilig Internet, zodat je beschermd bent tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites.
Ja. Met Extra Veilig Internet zijn je apparaten, die verbonden zijn met jouw internetverbinding, alleen beschermd tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren. Helaas zijn er ook andere online dreigingen. Bijvoorbeeld als je devices verbonden zijn met een ander (mobiel of thuis-) netwerk. Daarom adviseren wij ook andere beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het installeren van antivirussoftware. Bij KPN EEN MKB kun je bijvoorbeeld een licentie aanschaffen voor WithSecure.
Nee. Wanneer je gebruik maakt van een VPN (Virtual Private Network) dan is jouw IP-adres gemaskeerd en wordt jouw internetverkeer gecodeerd. Extra Veilig Internet kan dan niet in de gegevensstroom kijken en dus niet controleren of het internetverkeer veilig is. Gaat de gebruiker met deze VPN naar een schadelijke website, dan zal Extra Veilig Internet deze niet blokkeren.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Adviesgesprek aanvragen