Overal mobiel bereikbaar op je vaste nummer

Bellen en gebeld worden met je vaste nummer op mobiel: dat is Vast op Mobiel Integratie van KPN EEN MKB. Handig als je voor werk veel onderweg bent. Of tijdelijk thuis werkt en niet op de zaak. Een vast nummer maakt een professionele indruk op klanten. En je kunt het gebruiken op je website of op WhatsApp Business. Ontdek nog veel meer voordelen van vast op mobiel.

Unlimited Data

Bij Unlimited van KPN EEN MKB betaal je iedere maand hetzelfde bedrag. Hoeveel je ook streamt of downloadt.

Werkplek integratie

Met Microsoft 365 en Teams werken collega's overal samen vanaf een digitale werkplek. Ook bellen via Teams kan eenvoudig vanaf en naar vaste en mobiele nummers.

SuperWifi

Werk je thuis, maar heb je geregeld last van een haperende verbinding? Tijd voor KPN SuperWifi! Overal in huis snelle wifi, ook tijdens piekbelasting.

Meer dan 150 medewerkers? Bekijk onze thuiswerkoplossingen voor grote bedrijven.

Actie: Probeer vast op mobiel bellen gratis 6 maanden uit

Mobiel bereikbaar zijn op je vaste nummer. Dat is handig als je voor jouw werk veel onderweg bent. Of tijdelijk niet op de zaak, maar thuis werkt. Wat de reden ook is, bij KPN EEN MKB mag je vast op mobiel bellen nu tijdelijk gratis uitproberen.

Terugkijken: Workshop 'Overal professioneel bereikbaar'

Onze werkplek verandert. Van een vaste plek op kantoor, naar een hybride of zelfs dynamische omgeving. Soms thuis, soms onderweg, soms in een hutje op de hei. Hoe blijf jij overal professioneel bereikbaar? Ontdek dit én meer in deze online workshop van 7 april, die je nu gratis terugkijkt.

Meer weten over de thuiswerkoplossingen van KPN EEN MKB?

Neem contact met ons op