Overal mobiel bereikbaar op uw vaste nummer

Bellen en gebeld worden met uw vaste nummer op mobiel: dat is Vast op Mobiel Integratie van KPN EEN MKB. Handig als u voor werk veel onderweg bent. Of tijdelijk thuis werkt en niet op de zaak. Een vast nummer maakt een professionele indruk op klanten. En u kunt het gebruiken op uw website of op WhatsApp Business. Ontdek nog veel meer voordelen van vast op mobiel.

Unlimited Data

Bij Unlimited van KPN EEN MKB betaalt u iedere maand hetzelfde bedrag. Hoeveel u ook streamt of downloadt.

Werkplek integratie

Met Microsoft 365 en Teams werken collega's overal samen vanaf een digitale werkplek. Ook bellen via Teams kan eenvoudig vanaf en naar vaste en mobiele nummers.

SuperWifi

Werkt u thuis maar heb u geregeld last van een haperende verbinding? Tijd voor kpn SuperWifi! Overal in huis snelle wifi, ook tijdens piekbelasting.

Meer dan 150 medewerkers? Bekijk onze thuiswerkoplossingen voor grote bedrijven.

Actie: Probeer vast op mobiel bellen gratis 6 maanden uit

Mobiel bereikbaar zijn op uw vaste nummer. Dat is handig als u voor uw werk veel onderweg bent. Of tijdelijk niet op de zaak maar thuis werkt. Wat de reden ook is, bij KPN EEN MKB mag u vast op mobiel bellen nu tijdelijk gratis uitproberen.

Terugkijken: Workshop 'Overal professioneel bereikbaar'

Onze werkplek verandert. Van een vaste plek op kantoor naar een hybride of zelfs dynamische omgeving. Soms thuis, soms onderweg, soms in een hutje op de hei. Hoe blijft u overal professioneel bereikbaar? Ontdek dit én meer in deze online workshop van 7 april, die u nu gratis terugkijkt.

Meer weten over de thuiswerkoplossingen van KPN EEN MKB?

Neem contact met ons op