Werkplek in de cloud
met KPN EEN MKB

Samenwerken is belangrijk voor uw bedrijf. Een telefonisch overleg met een klant. Een meeting met collega’s. Bestanden en planningen samen delen en aanpassen.

Met de werkplek oplossing van KPN EEN MKB en Microsoft 365 worden die zaken nog makkelijker. Zo heeft u op elk device toegang tot uw bestanden en software. Waar u ook bent. Dus ook als u thuiswerkt of veel onderweg bent.

U opent een bestand net zo makkelijk op uw mobiel als op uw laptop. Uw agenda wordt op elk device automatisch gesynchroniseerd. Of deel uw beschikbaarheid met collega’s zodat zij makkelijker afspraken kunnen inplannen.

Laat voicemailberichten binnenkomen per email, voer telefoongesprekken vanaf uw pc of plan videocalls met klanten en collega’s in de goed beveiligde omgeving van Microsoft Teams of Webex. De mogelijkheden van software integratie met een vast internet, mobiel en telefonie-abonnement bij KPN zijn eindeloos.

Betere thuiswerk-
oplossing?

Werken uw medewerkers op dit moment hoofdzakelijk thuis en wilt u weten of KPN EEN MKB daarbij een betere oplossing kan bieden? Laat u adviseren door onze werkplek-experts.

De voordelen van werken in de cloud

Overal bij uw bestanden

Uw medewerkers kunnen overal bij hun bestanden en apps. Of ze nu thuiswerken of bij een klant. Bestanden, software en agenda’s zijn ook te gebruiken op een mobiele telefoon of tablet. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op alle devices zodat u altijd over de laatste versie beschikt.

Goed beveiligd

Maakt u op de zaak gebruik van een vaste internetverbinding van KPN EEN MKB? Dan bent u standaard beveiligd tegen onveilige websites, ransomware en andere online dreigingen dankzij Extra Veilig Internet. En onderweg zijn alle devices in uw bedrijf ook goed beveiligd, met een licentie van F-Secure antivirus.

Optimaal samenwerken

Internet, mobiel en telefonie komen samen in de cloud. Dat levert slimme, nieuwe manieren op om samen te werken. U kunt chatten, videobellen, telefoneren of samen aan bestanden werken met collega’s en klanten. Bijvoorbeeld via KPN EEN MKB met Webex. Efficiënt, flexibel en makkelijk.

Welke software kunt u koppelen met KPN EEN MKB?


Meer informatie over veilig en mobiel werken in de cloud?
Vraag onze MKB adviseurs om een vrijblijvend advies.