Werkplek in de cloud
met KPN EEN MKB

Samenwerken is belangrijk voor jouw bedrijf. Een telefonisch overleg met een klant. Een meeting met collega’s. Bestanden en planningen samen delen en aanpassen.

Met de werkplek oplossing van KPN EEN MKB en Microsoft 365 worden die zaken nog makkelijker. Zo heb je op elk device toegang tot jouw bestanden en software. Waar je ook bent. Dus ook als je thuiswerkt of veel onderweg bent.

Je opent een bestand net zo makkelijk op je mobiel als op je laptop. Je agenda wordt op elk device automatisch gesynchroniseerd. Of deel je beschikbaarheid met collega’s zodat zij makkelijker afspraken kunnen inplannen.

Laat voicemailberichten binnenkomen per email, voer telefoongesprekken vanaf je pc of plan videocalls met klanten en collega’s in de goed beveiligde omgeving van Microsoft Teams of Webex. De mogelijkheden van software integratie met een vast internet, mobiel en telefonie-abonnement bij KPN zijn eindeloos.

Betere thuiswerk-
oplossing?

Werken je medewerkers op dit moment hoofdzakelijk thuis en wil je weten of KPN EEN MKB daarbij een betere oplossing kan bieden? Laat je adviseren door onze werkplek-experts.

De voordelen van werken in de cloud

Overal bij je bestanden

Je medewerkers kunnen overal bij hun bestanden en apps. Of ze nu thuiswerken of bij een klant. Bestanden, software en agenda’s zijn ook te gebruiken op een mobiele telefoon of tablet. Wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op alle devices zodat je altijd over de laatste versie beschikt.

Goed beveiligd

Maak je op de zaak gebruik van een vaste internetverbinding van KPN EEN MKB? Dan ben je standaard beveiligd tegen onveilige websites, ransomware en andere online dreigingen dankzij Extra Veilig Internet. En onderweg zijn alle devices in jouw bedrijf ook goed beveiligd, met een licentie van WithSecure.

Optimaal samenwerken

Internet, mobiel en telefonie komen samen in de cloud. Dat levert slimme, nieuwe manieren op om samen te werken. Je kunt chatten, videobellen, telefoneren of samen aan bestanden werken met collega’s en klanten. Bijvoorbeeld via KPN EEN MKB met Webex. Efficiënt, flexibel en makkelijk.

Welke software kun je koppelen met KPN EEN MKB?


Meer informatie over veilig en mobiel werken in de cloud?
Vraag onze MKB adviseurs om een vrijblijvend advies.