IoT-producten en -diensten van KPN

Regel alles op één plek met IoT bij KPN. Bent u op zoek naar advies bij het ontwikkelen van uw IoT-project, of juist bij de optimalisatie van uw connected product? Of heeft u ‘slechts’ een sensor of netwerk nodig? Bekijk alle producten en diensten van KPN en ontdek waar we u mee kunnen ontzorgen.

IoT-productenTotaaloplossingen

Voor simpele IoT-toepassingen levert KPN ook plug-and-play totaaloplossingen die bestaan uit hardware, connectiviteit en een applicatie, waarmee u volledig ontzorgd wordt in uw IoT-vraagstuk. De data wordt gegenereerd, veilig verzonden en inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u uw IoT-oplossing makkelijk beheren en houdt u tijd over voor uw kernactiviteiten.

KPN Things

KPN Things Modulair is het IoT-platform van KPN waarmee u eenvoudig zelf IoT-oplossingen maakt en beheert. Met KPN Things beschikt u over alle bouwblokken die nodig zijn voor een IoT-oplossing; van hardware tot connectiviteit, dataprocessing en applicaties. De KPN Things Portal laat u daarbij zelf aan de knoppen draaien.

Connectiviteit

Om de data naar de juiste plek te versturen, is een verbinding nodig. Welk type verbinding het beste bij u past, hangt van de hoeveelheid data, het energieverbruik en frequentie waarmee u data verzendt. KPN biedt verschillende veilige oplossingen met LoRa, LTE-M, 4G en 5G.

IoT-dienstenConsultancy

Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Of loopt u juist tegen problemen bij de implementatie of service aan? KPN biedt diverse diensten aan om u te ondersteunen met het IoT-traject, in welke ontwikkelfase u ook zit.

Security

Security is een belangrijk onderdeel van uw IoT-traject. Gegevens van uzelf en uw klanten moeten te allen tijde worden beschermd. Dankzij onze expertise, specialisten en technologie zorgen we ervoor dat uw data optimaal beveiligd is en derden geen toegang kunnen krijgen.

Partnernetwerk

Om uw data in te zetten in handige platforms en applicaties, kan KPN IoT u verbinden met een van de toppartners. U levert data, onze partners leveren bruikbare kennis, oplossingen en toepassingen. Samen met onze partners vinden we altijd een oplossingsrichting die bij u past.

IoT-workshops

Benieuwd hoe Internet of Things (IoT) uw organisatie verder brengt? In samenwerking met de IoT Academy en haar partners geven wij verschillende IoT workshops. Bekijk op deze pagina onze workshops en ontdek de mogelijkheden van IoT.

Meer weten over IoT?
Wij helpen u graag

Ontvang persoonlijk advies