IoT-producten en -diensten van KPN

Regel alles op één plek met IoT bij KPN. Ben je op zoek naar advies bij het ontwikkelen van jouw IoT-project, of juist bij de optimalisatie van jouw connected product? Of heb je ‘slechts’ een sensor of netwerk nodig? Bekijk alle producten en diensten van KPN en ontdek waar we jou mee kunnen ontzorgen.

IoT-productenTotaaloplossingen

Voor simpele IoT-toepassingen levert KPN ook plug-and-play totaaloplossingen die bestaan uit hardware, connectiviteit en een applicatie, waarmee je volledig wordt ontzorgd in jouw IoT-vraagstuk. De data wordt gegenereerd, veilig verzonden en inzichtelijk gemaakt. Zo kun je jouw IoT-oplossing makkelijk beheren en houd je tijd over voor jouw kernactiviteiten.

KPN Things

KPN Things Modulair is het IoT-platform van KPN waarmee je eenvoudig zelf IoT-oplossingen maakt en beheert. Met KPN Things beschik je over alle bouwblokken die nodig zijn voor een IoT-oplossing; van hardware tot connectiviteit, dataprocessing en applicaties. De KPN Things Portal laat je daarbij zelf aan de knoppen draaien.

Connectiviteit

Om de data naar de juiste plek te versturen, is een verbinding nodig. Welk type verbinding het beste bij jou past, hangt af van de hoeveelheid data, het energieverbruik en de frequentie waarmee je data verzendt. KPN biedt verschillende veilige oplossingen met LoRa, LTE-M, 4G en 5G.

IoT-dienstenConsultancy

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of loop je juist tegen problemen bij de implementatie of service aan? KPN biedt diverse diensten aan om je te ondersteunen met het IoT-traject, in welke ontwikkelfase je ook zit.

Security

Security is een belangrijk onderdeel van jouw IoT-traject. Gegevens van jezelf en jouw klanten moeten te allen tijde worden beschermd. Dankzij onze expertise, specialisten en technologie zorgen we ervoor dat jouw data optimaal beveiligd is en derden geen toegang kunnen krijgen.

Partnernetwerk

Om jouw data in te zetten in handige platforms en applicaties, kan KPN IoT je verbinden met een van de toppartners. Jij levert data, onze partners leveren bruikbare kennis, oplossingen en toepassingen. Samen met onze partners vinden we altijd een oplossingsrichting die bij jou past.

IoT-workshops

Benieuwd hoe Internet of Things (IoT) jouw organisatie verder brengt? In samenwerking met de IoT Academy en haar partners geven wij verschillende IoT workshops. Bekijk op deze pagina onze workshops en ontdek de mogelijkheden van IoT.

Meer weten over IoT?
Wij helpen je graag

Ontvang persoonlijk advies