Operate - beheer uw Cloud

Cloud computing brengt veel technologische veranderingen met zich mee. Dit zorgt er ook voor dat er een nieuwe manier van werken op komst is: DevOps of Agile/Scrum. Voor veel organisaties is het een uitdaging om bij deze manier van werken een gecontroleerd resultaat te laten zien. Dit is echter van groot belang om te voldoen aan de strenge eisen van uw omgeving of de overheid. Wij helpen u om controle te behouden over uw Cloud platformen.

Bij ons kunt u bewezen beheerservices verwachten, gebaseerd op de principes die u van ons gewend bent: betrouwbaar, eenvoudig en veilig. Dit zorgt voor controle over uw cloud platformen en daarmee uw digitale business. KPN biedt services op het gebied van ITIL, ITIL in combinatie met DevOps, compliance, beveiliging en service management. Hierbij beheren we uw technische platform, of een deel daarvan, afhankelijk van uw behoeften.

Alle diensten die KPN u levert zijn gebaseerd op gecertificeerde processen. Zo zorgen we ervoor dat u een stabiel, betrouwbaar en veilig IT-platform tot uw beschikking hebt en uw gebruikers ondersteund worden. De diensten zijn op basis van pay-as-you-go en combineert u met de inzet van technische resources zoals Azure, AWS en/of CloudNL.

Neem contact met ons op

Self Service

Niet alle organisaties hebben 24x7 ondersteuning nodig van een Cloud partner. KPN begrijpt dat en biedt daarom Self Service. U beheert daarbij zelf de Cloud modules die u van KPN afneemt. U heeft wel altijd toegang tot de engineers van KPN als u onverhoopt tegen een probleem aanloopt dat u zelf niet kan oplossen.Managed Service

Uw organisatie heeft een eigen IT afdeling, die voldoende kennis bevat om uw cloud modules zelf te onderhouden. U mist alleen op enkele specifieke gebieden voldoende of de juiste mankracht. Managed Service biedt u daarvoor de oplossing. U besteedt alleen het beheer van de onderdelen uit die u zelf niet kan, of wilt, servicen. Uiteraard heeft u tevens de beschikking over de engineers van KPN als u onverhoopt tegen een probleem aanloopt in de expertisegebieden die u zelf beheert.


Managed Solution

Veel organisaties die een beperkte IT afdeling hebben kiezen hiervoor. Ze vervullen daarmee vooral een regiefunctie. Hier besteedt u het volledige technische beheer van uw Cloud oplossingen uit. Hierdoor legt u de volledige verantwoordelijkheid voor de keten van modules bij KPN neer.Wilt u meer informatie over Cloud van KPN?

Wij helpen u graag