Operate - beheer je Cloud

Cloud computing brengt veel technologische veranderingen met zich mee. Dit zorgt er ook voor dat er een nieuwe manier van werken op komst is: DevOps of Agile/Scrum. Voor veel organisaties is het een uitdaging om bij deze manier van werken een gecontroleerd resultaat te laten zien. Dit is echter van groot belang om te voldoen aan de strenge eisen van je omgeving of de overheid. Wij helpen je om controle te behouden over uw Cloud platformen.

Bij ons kan je bewezen beheerservices verwachten, gebaseerd op de principes die je van ons gewend bent: betrouwbaar, eenvoudig en veilig. Dit zorgt voor controle over je cloud platformen en daarmee je digitale business. KPN biedt services op het gebied van ITIL, ITIL in combinatie met DevOps, compliance, beveiliging en service management. Hierbij beheren we je technische platform, of een deel daarvan, afhankelijk van jouw behoeften.

Alle diensten die KPN je levert zijn gebaseerd op gecertificeerde processen. Zo zorgen we ervoor dat je een stabiel, betrouwbaar en veilig IT-platform tot je beschikking hebt en je gebruikers ondersteund worden. De diensten zijn op basis van pay-as-you-go en combineer je met de inzet van technische resources zoals Azure, AWS en/of CloudNL.

Neem contact op

Self Service

Niet alle organisaties hebben 24x7 ondersteuning nodig van een Cloud partner. KPN begrijpt dat en biedt daarom Self Service. Je beheert daarbij zelf de Cloud modules die je van KPN afneemt. Je hebt wel altijd toegang tot de engineers van KPN als je onverhoopt tegen een probleem aanloopt dat je zelf niet kan oplossen.Managed Service

Jouw organisatie heeft een eigen IT afdeling, die voldoende kennis bevat om je cloud modules zelf te onderhouden. Je mist alleen op enkele specifieke gebieden voldoende of de juiste menskracht. Managed Service biedt je daarvoor de oplossing. Je besteedt alleen het beheer van de onderdelen uit die je zelf niet kan, of wilt servicen. Uiteraard heb je tevens de beschikking over de engineers van KPN als je onverhoopt tegen een probleem aanloopt in de expertisegebieden die je zelf beheert.


Managed Solution

Veel organisaties die een beperkte IT afdeling hebben kiezen hiervoor. Ze vervullen daarmee vooral een regiefunctie. Hier besteed je het volledige technische beheer van je Cloud oplossingen uit. Hierdoor leg je de volledige verantwoordelijkheid voor de keten van modules bij KPN neer.Meer weten over Cloud Operate?
Maak een terugbelafspraak