WiFi Versterker: overal een sterk WiFi-signaal

WiFi is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom is het logisch dat je op iedere plek wilt genieten van een sterk WiFi-signaal. Heb je geen optimale verbinding bij je bureau? Verbeter je WiFi-signaal dan eenvoudig met een WiFi Versterker. In dit artikel vertellen we hoe je dit precies doet.

Waarom een WiFi-signaal versterken?

Betonnen muren, meerdere apparaten tegelijk online en zelfs het WiFi-signaal van de buren kunnen de verbinding vertragen. Hierdoor kan het zijn dat bijvoorbeeld de belangrijke mail die je er net hebt uitgestuurd, niet verzonden wordt. Door een WiFi Versterker te kopen en centraal in je woning of kantoor te plaatsen, kun je het WiFi-signaal van je modem of router versterken en verder verspreiden. Zo heb je overal goed bereik.

Hoe werkt een WiFi Versterker?

Het apparaat vangt het bestaande WiFi-signaal op en stuurt deze versterkt door. Je plaatst hem daar waar je het signaal wilt versterken of versnellen. Ga je voor het eerst met een versterker aan de slag? Volg dan het bijgeleverde stappenplan voor het instellen van de WiFi Versterker en maak overal op en rondom je werkplek gebruik van een stabiel WiFi-signaal.

Twijfel je of één WiFi Versterker voldoende is? Dit hangt ervan af of je het WiFi-signaal wilt versterken op dezelfde verdieping of op een andere verdieping.

Je kunt daarnaast ook gebruik maken van de gratis WiFi-tuner om je router optimaal in te stellen voor jouw situatie.

Gerelateerde artikelen