Webserie: Hackademy #1

In Hackademy leer je meer over cyberveiligheid en hoe je zelf kan zorgen dat jouw apparaten en bedrijf goed beschermd zijn tegen cybercriminelen. Weet jij hoe je je moet wapenen tegen hackers, of hoe je je slimme apparaten beveiligt? Je leert het van cyberexpert Ed Nunes.


Hackademy #1 Wat is hacken?

Ed Nunes is Ethical Hacker bij KPN Security. Samen met zijn team verbetert hij de cyber security van klanten. In deze aflevering van Hackademy vertelt Ed meer over hacking. Wat is het precies? En hoe kun je gebruik maken van ethische hackers om te zorgen dat je netwerk en je apparaten bestand zijn tegen criminelen?


Hackademy #2 Ethical Hacker

Ed Nunes is Ethical Hacker bij KPN Security. Samen met zijn team verbetert hij de cyber security van klanten. In deze aflevering van Hackademy bespreekt Ed de veel voorkomende kwetsbaarheden die hij tegenkomt in zijn werk. Wat is precies een kwetsbaarheid en wat kun je er precies aan doen? Je leert het in Hackademy.


Bekijk ook:
Webinar: zo weer je je tegen hackers


Hackademy #3 Security Monitoring

Ed Nunes is Ethical Hacker bij KPN Security. Samen met zijn team verbetert hij de cyber security van klanten. Ditmaal gaat Ed in op security monitoring. Hierbij wordt gekeken of er verdachte activiteiten plaatsvinden in het netwerk of een deel ervan. Er zijn verschillende niveaus in security monitoring. Welke dat precies zijn en hoe je jouw onderneming kunt helpen met deze methode, dat leer je in deze aflevering van Hackademy.


Hackademy #4 Cyberdreiging

Ed Nunes is Ethical Hacker bij KPN Security. Samen met zijn team verbetert hij de cyber security van klanten. Vaak denken mensen dat zij vast geen slachtoffer zullen worden van cybercriminaliteit, maar cyberdreigingen liggen in ieder netwerk op de loer. Hoe wapen je jouw netwerk en je onderneming hiertegen? Ed legt het uit in deze aflevering van Hackademy.


Bekijk ook: Cybersecurity voor het mkb

Gerelateerde artikelen