5 Favoriete flexwerkplekken buiten de deur

Vorige keer deelden we 5 tips voor het vinden van jouw ideale flexwerkplek. Deze keer delen we graag jullie favorieten. De overeenkomsten bij alle hotspots? Heerlijke koffie, goede sfeer én natuurlijk superstabiel internet. Dit zijn jullie 5 favoriete werkplekken buiten de deur.

1. Het volkshotel

“De plek voor werken zonder kantoor én koffie zonder filter.” Het Volkshotel in Amsterdam is een plek waar je onder het genot van heerlijke koffie en een croissant kunt werken aan nieuwe plannen en projecten. In de grote open ruimte vind je er lange tafels met stopcontacten. En er is natuurlijk goede wifi. Verder is hier veel licht dankzij de grote ramen en je bent omringd met grote groene planten. Ben jij een vroege vogel? Bij de Werkplaats kun je al vanaf 7 uur in de ochtend terecht.

2. Café Buurt

Een andere flexwerker tipte Café Buurt in Den Bosch. “Bij Buurt is er een fijn groot terras, een superleuk team en het lijkt wel alsof de zon daar net iets vaker schijnt dan in de rest van Den Bosch”. Café Buurt ligt net buiten het drukkere centrum. Je geniet hier van “hele goede koffie” en een goede sfeer. Kortom, een plek die van alle markten thuis is. Naast dat je bij Café Buurt lekker je laptop openklapt geniet je er ook van een snel ontbijtje of een smakelijke lunch. Sinds kort is dit ook een Glasvezel Werkplek en dan heb je natuurlijk altijd een wifi-streepje voor!

3. CreativeGrounds

Aan het Vondelpark in Amsterdam vind je CreativeGrounds. Een creatieve coworking space voor freelancers en ondernemers. Naast flexplekken vind je hier private offices. “CreativeGrounds voelt niet als een werkplek, maar als een plek waar ik thuiskom. Maar dan met een veel lekkerdere lunch. Dit is méér dan een plek om met je laptop te zitten en goede koffie te drinken.” In de co-working space vind je interessante collega’s. Ieder met verschillende ervaringen en ambities, maar allemaal met hetzelfde hart voor ondernemen. Volgens jullie is dit een hele fijne plek om je thuis te voelen als ondernemer of zzp’er ook als het even niet over werk gaat.

4. HNK Rotterdam

“Deze plek is net zo recht door zee als Rotterdammers zelf”. Dit wordt gezegd over het Nieuwe Kantoor Vasteland. Maar ‘Het Nieuwe Kantoor’ vind je ook in Utrecht en Den Haag. Op de locaties kunnen ondernemers, zzp’ers en multinationals terecht om qua werk lekker door te pakken. Alle 11 HNK locaties zijn voorzien van de beste service: van comfortabele werkplekken en kantoorruimtes tot een fijne koffiebar en natuurlijk goed internet. Flexibel werken in Rotterdam op de HNK flexplek is hard werken in stijl waar de aanpakkersmentaliteit van de havenstad als grootste inspiratie heeft gediend. Op de begane grond zijn 80 flexplekken waar je lekker aan de slag kan. Toe aan een break? Dan laad je even op in het Grand Café.

5. Coffee & Coconuts

Dit werkcafé in Amsterdam bevindt zich in een prachtige oude bioscoop in de Pijp. “Coffee & Coconuts is een grote zaak, een rustig werkplekje vinden lukt dus altijd”. In deze lichte en creatieve ruimte vind je altijd inspiratie en een fijne werksfeer. Je waant je in de zaak een beetje op Bali. En tussen het werken door geniet je dan ook van een goede kop koffie, een kokosnoot of een fantastische lunch. Je kunt hier om 8 uur ‘s ochtends al beginnen en zelfs doorwerken tot 7 uur ’s avonds.

Gerelateerde artikelen