Meer richting en ruimte dankzij ICT-strategie

ICT speelt binnen internationaal dienstverlener Humares een steeds grotere rol. Met de basisinfrastructuur op hoofdlijnen op orde, is er ruimte om met ICT de business vooruit te helpen. Die business is in het geval van Humares het uitzenden, detacheren en de werving en selectie van technisch personeel. Samen met KPN Consulting werkte het bedrijf aan een nieuwe ICT-strategie.

De vraag

Om aan de groeiambitie op het gebied van internationalisering en omzet te kunnen voldoen, is het belangrijk dat ICT niet alleen ondersteunend wordt ingezet, maar juist ook op strategisch niveau een bijdrage levert. Daarom had Humares behoefte aan een gedegen nieuwe ICT-strategie.

De oplossing

Om de juiste strategie te bepalen, werd KPN ICT Consulting ingeschakeld. Samen met Humares ontwikkelde KPN Consulting een roadmap die concrete handvatten biedt om de toekomst van het bedrijf te waarborgen met slimme en tijdige inzet van ICT.

Het resultaat

De ICT-strategie voor de komende drie jaar bevat een concreet plan van aanpak waarin verschillende uit te voeren projecten zijn beschreven. Deze projecten sluiten optimaal aan op de bedrijfsdoelstellingen van Humares. Ze bieden een frisse blik op de toekomst en leveren direct waarde aan de organisatie: van beter samenwerken tot slimmer beslissen.

'Vanaf het begin was er een goede klik met de mensen van KPN ICT Consulting. Ze hebben ons verrast met hun werkwijze. Ze weten ons inhoudelijk uit te dagen, wat zorgt dat we strategisch echt verder komen. Tegelijkertijd krijgen ze in een relatief korte tijd heel veel voor elkaar.'

Meer lezen? Download dan de onderstaande klantcase.

Gerelateerde artikelen