KPN Digital Dutch Xperience is open!

Vanaf nu is de Digital Dutch Xperience in bedrijf en helpt KPN ondernemend Nederland vooruit aan de hand van digitale transformatie. Hierbij kan het gaan om het vormen van een toekomstvisie, het uitwerken van een roadmap tot het werken aan een concreet ICT-topic.

Team up, Move Forward

De KPN Digital Dutch Xperience (DDX) is een aanvulling op het Digital Dutch programma, waarmee KPN ondernemend Nederland de mogelijkheid biedt om kennis te vergaren én bij te blijven op het gebied van digitalisering. Het programma bestaat naast de DDX uit het jaarlijks evenement ‘The Digital Dutch’ en een contentplatform.

Op het evenement schetsen wij de nabije toekomst, laten wij de laatste ontwikkelingen zien en worden innovatieve en aansprekende klantcases getoond. Een moment om inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen.

In KPN’s DDX gaan we specifiek in op het vraagstuk van de betreffende klant. Middels een intake wordt die vraag helder geformuleerd. Vervolgens wordt er met de individuele ‘hoe-vraag’ van de klant op het gebied van digitale transformatie aan de slag gegaan. Dat gebeurt in de vorm van een co-creatie sessie. Na afloop van een Xperience-sessie gaat u terug naar uw bedrijf of organisatie met concrete handvatten voor het zetten van de volgende stap.

Meer weten

Lees meer over de DDX of meld u aan voor een op maat gemaakte sessie op kpn.com/ddx

Gerelateerde artikelen