Informatiebeveiliging voor uw organisatie

Suzanne Rijnbergen, Portfoliomanager van KPN heeft tijdens de Waterinfodag een boeiende presentatie gegeven over Informatiebeveiliging.

Voor waterbedrijven en andere organisaties binnen de vitale infrastructuur is digitale beveiliging een belangrijk onderwerp. Oplossingen bevinden zich lang niet altijd in de richting van technologie, maar juist in de samensmelting van technologie, processen en de mens.

Suzanne gaf de deelnemers aan de workshop met actuele voorbeelden van risico’s en dreigingen handvatten hoe elke organisatie relatief simpele stappen kan nemen om de informatiebeveiliging te verbeteren. Oplossingen en adviezen die bijdragen aan een integraal beveiligingsbeleid en daarmee direct insteken op verhoogde beveiliging.

Gratis vulnerabilityscan

De deelnemers van de workshop is een gratis vulnerabilityscan beloofd. Ook u kunt daar kans op maken. Mail de gegevens van uw organisatie en de contactpersoon naar info.lokaleoverheid@kpn.com voor 31 juli 2016. Een aantal organisaties worden door KPN geselecteerd en daar wordt de gratis uitgevoerd. Afhankelijk van de scope van de scan loopt de waarde al snel op.

Contact

Wilt u meer informatie over hoe KPN uw organisatie kan helpen met Informatiebeveiliging? Neem contact op met uw accountmanager via info.lokaleoverheid@kpn.com of via 070 343 69 00 (optie 2).

Gerelateerde artikelen