Apps gebruiken op je tv met Apps op TV

Wat is Apps op TV

Met Apps op TV gebruik je apps zoals YouTube, Netflix, Nu.nl en Buienradar op je tv. Via het menu van Interactieve TV kun je apps direct gebruiken, zonder ze te downloaden.

* Vanaf 24 september gaat 'Meer TV' verder als 'Apps op TV'

Bekijk de pakketten

mand

Nog geen klant van KPN?

Kies voor Internet en TV om gebruik te maken van Apps voor TV.

Bekijk Internet en TV
i

Moet ik Apps op TV bestellen of installeren?

Apps voor TV is gratis en wordt standaard aangeboden op Interactieve TV. Bekijk snel de beschikbare pakketten met Interactieve TV.

Veelgestelde vragen over Apps voor TV

De apps van Apps op TV worden direct vanaf het internet gedownload. Openen de apps traag, of worden de filmpjes of schermen niet goed geladen, dan kan dit te maken met de tv-ontvanger of de internetverbinding. Controleer de snelheid van je internet verbinding. Is je internet snelheid goed? Neem dan gratis contact met ons op.

TV & Video Nieuws & Info Lifestyle Games Sport
Netflix Weerslag.nl Autoweek.nl SugarBoost NOS Sport
YouTube Buienradar Flickr 4 in a row Nusport
Haardvuur Wikipedia ANWB Verkeersinformatie TicTacToe
Dumpert Nu.nl Fileindex.nl Guess That City
Aquarium AccuWeather TimeSquare SUDOKU
NOS Journaal NOS Nieuws Dance Trippin True or False
Dailymotion Zoomin Fit at Home
AVRO Klassiek EuroNews
OUTtv Al Jazeera
Parmando Wall Street Journal
Vimeo Amber Alert
France 24
Sneeuwhoogte
Apps op TV is een aanvullende dienst bij uw tv-abonnement. Naast de daarop toepasselijke Algemene Voorwaarden van KPN gelden deze Gebruiksvoorwaarden. Door gebruik te maken van Apps op TV gaat u akkoord met deze Gebruiksvoorwaarden. Met Apps op TV heeft u via het Interactieve TV menu van KPN toegang tot gratis en betaalde apps van derden. Op uw gebruik van deze apps kunnen aparte voorwaarden tussen u en de app-eigenaar van toepassing zijn. De app-eigenaars kunnen hun apps aanpassen of verwijderen. KPN staat hier buiten en is niet verantwoordelijk voor uw gebruik en de (continuïteit van) inhoud van deze apps, maar faciliteert u slechts de toegang tot de apps via uw iTV abonnement. KPN verwerkt uw persoonsgegevens conform het ‘Privacy Statement’ van KPN zoals gepubliceerd op www.kpn.com/privacy . Voor de verwerking van uw persoonsgegevens binnen apps die u via Apps op TV gebruikt zijn de app-eigenaren verantwoordelijk. KPN staat buiten deze relatie. KPN kan updates uitvoeren om de dienst te verbeteren of verder te ontwikkelen. U gaat akkoord met het ontvangen van updates en het feit dat deze van invloed kunnen zijn op de beschikbaarheid van apps. Deze voorwaarden kunnen gewijzigd worden als dat door ontwikkelingen nodig is. U zal hier dan van op de hoogte worden gesteld.

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

OnDemand

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Dit moet je weten over Interactieve TV