Reset je pincode voor Interactieve TV

Met deze Servicetool vraag je eenvoudig je abonnementsnummer op en reset je de pincode voor Interactieve TV. Voor het gebruik van de Servicetool moet je:

  • Een abonnement met TV van KPN hebben
  • Thuis verbonden zijn met Internet of wifiOpvragen van je pincode of abonnementsnummer voor Interactieve TV

Naast de bovenstaande Servicetool kan je op 2 overige manieren je abonnementsnummer en pincode opzoeken of opvragen.

In MijnKPN staat je huidige pincode en abonneenummer onder het instellingen menu. Ga direct naar de instellingen pagina binnen MijnKPN of volg de onderstaande stappen voor hulp bij het inloggen.

Stappen:

  1. Log in op MijnKPN met je KPN-ID. Heb je geen KPN-ID of wil je weten wat dit is, bekijk dan de KPN-ID pagina. Ben je de gebruikersnaam of wachtwoord van KPN-ID vergeten? Reset dan je wachtwoord of maak een nieuwe gebruikersnaam aan.

  2. Klik in MijnKPN op de groene knop 'Thuis'.

  3. Klik in het bovenste menu op 'Instellingen', hier vind je jouw huidige pincode en abonneenummer. Je kunt hier je pincode wijzigen.

Weet je je gebruikersnaam of wachtwoord voor MijnKPN niet meer? Vraag dan direct je gebruikersnaam op of stellen een nieuw wachtwoord in.

In MijnKPN app kan je je huidige pincode en abonneenummer ook opzoeken. Volg de onderstaande stappen voor hulp bij het inloggen.

Stappen:

  1. Open de MijnKPN app
  2. Kies producten
  3. Kies thuis
  4. Ga naar informatie & instellingen
  5. Hier zie je onder het kopje iTV-instellingen je pincode en abonnementsnummer. Je kunt je pincode hier ook aanpassen

Heb je alles geprobeerd, maar is het opvragen van je pincode of abonnementsnummer niet gelukt? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om het probleem samen op te lossen. Wij staan altijd voor je klaar.