Opzoeken, wijzigen of resetten Digitenne pincode

Wat gaat er veranderen?

Vanaf begin 2018 worden er nieuwe tv-ontvangers uitgeleverd zonder smartcard. Deze tv-ontvanger heeft 1 pincode. De TV ontvanger (of insteekkaart) van voor februari 2018 hebben 2 pincodes, 1 voor de tv-ontvanger en 1 voor de Smartcard.

De standaard pincode van deze tv-ontvanger is 1234. Heb je de pincode gewijzigd en weet je deze niet meer? Reset dan je tv-ontvanger.

Pincode tv-ontvanger

  • De standaard pincode van de tv-ontvanger is 0000.

  • De standaard pincode van een insteekkaart is 1234.

  • De pincode van de tv-ontvanger heb je nodig om een kinderslot in te stellen.

Pincode Smartcard

  • De standaard pincode van de Smartcard is 1234.

  • De pincode van de Smartcard heb je nodig om zenders te (de)blokkeren.


Wijzigen pincode 

Zelf je pincodes wijzigen? Raadpleeg de handleiding van je tv-ontvanger om de pincode van je tv-ontvanger of je Smartcard te wijzigen.

Resetten pincode

Tv-ontvanger:

Pincode voor je tv-ontvanger vergeten? Reset je pincode door je tv-ontvanger terug te zetten naar de fabrieksinstellingen:

Voor de Samsung tv-ontvanger kunnen wij alleen de pincode herstellen. Neem voor het herstellen van je pincode contact op met één van onze medewerkers om het probleem samen op te lossen.

Ga verder naar de volgende stap.

Ben je de pincode van je Smartcard vergeten of wil je de pincode van je Samsung tv-ontvanger herstellen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers om het probleem samen op te lossen. Wij staan altijd voor je klaar.