Digitenne aansluiten & problemen oplossen

Digitenne kijk je via een draadloze tv-ontvanger, ook wel satellietontvanger genoemd. Draadloos tv-kijken heeft als voordeel dat er geen tv-aansluiting aanwezig hoeft te zijn.

Nieuwe ontvanger? Hulp bij installatie:

Ontvanger installeren:

Antenne plaatsen:

Digitenne vernieuwt, wat moet ik doen?

De huidige Digitenne tv-ontvanger is niet geschikt om tv te kijken op het nieuwe Digitenne netwerk. Daarom moet je de oude Digitenne apparatuur omruilen. Maak online direct je omruilafspraak.

Omruilafspraak maken

Digitenne bestellen

Met Digitenne kun je overal in Nederland haarscherp draadloos tv-kijken. Of je nu op zoek bent naar een tv-abonnement voor thuis, op kamers of voor op vakantie; Sluit je Digitenne ontvanger aan en geniet van tv overal in Nederland!

  • TV kijken in HD resolutie
  • Overal draadloos TV kijken
  • Werkt op iedere TV
  • Meerdere TV's mogelijk

Meer informatie

Veelgestelde vragen over Digitenne installeren


Vanaf 1 juni 2019 is de prijs van een los Digitenne abonnement €17,- met daarbij één ontvanger inbegrepen. 

Aanvullende ontvangers (tot een maximum van 3 per abonnement) zijn toe te voegen voor €5,- per stuk, per maand. Heb je Digitenne in combinatie met Interactieve TV, dan betaal je niet voor het abonnement maar alleen voor de ontvangers. Wel zul je meer gaan betalen als je nu kooptuners hebt en deze omwisselt voor de nieuwe ontvanger. Je gaat dan huur betalen per Digitenne ontvanger. De huur bedraagt €5,- per ontvanger per maand.

In de omwisseltool zie je jouw persoonlijke omstandigheden & wat je gaat betalen.

Heb je de nieuwe tv-ontvanger voor DVB-T2 aangesloten maar heb je geen beeld of krijg je in het display van de ontvanger code 8888 in beeld?

Heb jij een Digitenne ontvanger bij je Alles-in-1 pakket gekregen, dan kan je in 'MijnKPN' een extra tv-ontvangers bestellen of opzeggen. Geen enkel probleem om je daarbij te helpen. Lees de onderstaande stappen:

1. Log in op MijnKPN met je KPN-ID

Heb je geen KPN-ID of wil je weten wat dit is, bekijk dan onze KPN-ID pagina. Ben je de gebruikersnaam of wachtwoord van KPN-ID vergeten? Reset dan je wachtwoord of maak een nieuwe gebruikersnaam aan.

2. Klik in MijnKPN op de groene knop 'Thuis'

3. Klik boven in de menubalk op 'Producten' en vervolgens op 'Televisie'

4. Scroll naar 'TV ontvangers om te zien hoeveel tuners er op je adres mogelijk zijn en om deze te bestellen of op te zeggen.

Ben je nog geen klant van KPN en wil je Digitenne los bestellen? Klik dan op de onderstaande knop:

Digitenne bestellen