Thuis en onderweg veilig online met WiFi

Gebruik VPN software

Wil je vertrouwelijke zaken uitvoeren op openbare WiFi netwerken? Gebruik dan een VPN netwerk om veilig te internetten. Om gebruik te maken van een VPN verbinding kun je apps gebruiken, zoals F-Secure Freedome VPN.Probeer nu Freedome 1 maand gratis. Download de app en gebruik de volgende code: vtt237

Je eigen WiFi thuis delen

Je eigen WiFi netwerk thuis beveiligen

Het is belangrijk je WiFi (draadloos internet) te beveiligen met een wachtwoord. Zo voorkom je dat vreemden gebruik maken van jouw internet en zorg je dat al jouw gegevens veilig blijven. Download de Servicetool voor PC of Mac en wijzig eenvoudig je wachtwoord. Of bekijk meer informatie over het wijzigen van je wachtwoord met de instructievideo en instructiepagina. Je kunt de informatie over je wachtwoord ook vinden in de handleiding van je draadloze modem.


Do's & Dont's open WiFi

Overal online, zonder erbij na te denken verbind je met een openbaar WiFi-netwerk en doe je alles wat je online gewend bent. Let op! Want hackers maken daar dankbaar gebruik van!

Privacy op je mobiel

Dagelijks delen we privacygevoelige informatie via onze mobiel. Het zijn de meest persoonlijke communicatietoestellen die we bezitten. Daarom is het vanzelfsprekend om ze goed te beveiligen.

KPN Veilig

Van boodschappen doen tot bankieren, we regelen het steeds vaker online in plaats van offline. Super handig natuurlijk, maar neem je ook de juiste maatregelen om veilig te internetten?

WiFi wereldwijd

Op het bankje in het park gewoon op WiFi alsof je thuis op de bank zit? Zelfs als het park zich in het buitenland bevindt? Hoe fijn zou het zijn als je iets leuks tegenkomt, je er direct op je telefoon informatie over op kunt zoeken?