Gefeliciteerd! Je gaat samenwonen. Samenwonen brengt een aantal praktische zaken met zich mee.

Zo kan dit gevolgen hebben voor je KPN abonnement. We leggen je per situatie uit wat dit betekent.

Jullie hebben allebei een KPN abonnement

Heb jij een KPN abonnement en heeft degene met wie je gaat samenwonen ook een KPN, XS4ALL of Telfort abonnement? Je kan één van deze abonnementen opzeggen. Ook als je contract nog niet is afgelopen en je nog binnen je contract bent.

Wil je het abonnement opzeggen waarvan het contract nog niet is afgelopen? Dan heb je voor het opzeggen een kopie van bewijs van inschrijving bij je gemeente of een uittreksel uit het gemeenteregister nodig.

Vul het online formulier voor samenwonen in en voeg deze gegevens toe.

Opzeggen bij samenwonen

Onze klantenservice neemt contact met je op om de opzegging af te ronden. Waarom word je nog gebeld? We willen zeker weten dat jij de contractant bent die het abonnement opzegt en niet iemand anders.

Een van jullie heeft een abonnement bij een andere aanbieder en jij hebt KPN

Jullie willen het KPN abonnement meeverhuizen
Nadat je een verhuizing aan ons hebt doorgegeven, ontvang je een bevestiging van je verhuizing via de e-mail. In deze e-mail lees je wat je met de KPN producten en/of apparatuur moet doen. Vergeet niet om het abonnement van je partner te beëindigen. Dit bespaart dubbele kosten en een hoop gedoe.

Jullie willen het abonnement van je partner (bij een andere aanbieder) meeverhuizen
We vinden het jammer dat je jouw KPN abonnement wilt opzeggen. Ben je compleet klant? Als je één of meer producten opzegt, loop je het risico je KPN Compleet voordelen te verliezen. Wil je toch opzeggen?

  • Binnen contract:
    Als je opzegt binnen het jaarcontract dan wordt de resterende termijn in één keer in rekening gebracht.
  • Buiten contract:
    Een contract sluit je af voor 1 jaar. Na 1 jaar ben je buiten contract en heb je 1 maand opzegtermijn. De einddatum van je contract vind je in MijnKPN.

Hier vind je meer informatie over opzeggen.

Jullie hebben allebei geen KPN abonnement

Jullie gaan samenwonen en willen een Interactieve TV, Internet en Vast Bellen abonnement bij KPN? Bekijk wat wij op jouw adres leveren.

Bekijk de mogelijkheden