Gefeliciteerd! Je gaat samenwonen. Samenwonen brengt een aantal praktische zaken met zich mee.

Zo kan dit gevolgen hebben voor je KPN abonnement. We leggen je per situatie uit wat dit betekent. Je moet altijd iets doen om dubbele kosten te voorkomen. Bekijk hieronder wat voor jou het beste is.

Jullie hebben abonnementen bij 2 verschillende aanbieders

Het KPN abonnement meeverhuizen

Nadat je een verhuizing aan ons hebt doorgegeven, ontvang je een bevestiging van je verhuizing via de e-mail. In deze e-mail lees je wat je met de KPN producten en/of apparatuur moet doen. Vergeet niet om het abonnement van je partner te beëindigen. Dit bespaart dubbele kosten en een hoop gedoe.

Het andere abonnement meeverhuizen

We vinden het jammer dat je het KPN abonnement wilt opzeggen. Ben je compleet klant? Als je één of meer producten opzegt, loop je het risico je KPN Compleet of Hussel voordelen te verliezen.
Wil je toch opzeggen?
Als je opzegt binnen het jaarcontract dan wordt de resterende termijn in één keer in rekening gebracht. Een contract sluit je af voor 1 jaar. Na 1 jaar heb je 1 maand opzegtermijn. De einddatum van je contract vind je in MijnKPN.

Jullie hebben allebei een KPN abonnement

Heb jij een KPN abonnement en heeft degene met wie je gaat samenwonen ook een KPN, XS4ALL of Telfort abonnement? Je kan één van deze abonnementen opzeggen. Ook als je contract nog niet is afgelopen en je nog binnen je contract bent.

Wil je het abonnement opzeggen waarvan het contract nog niet is afgelopen? Dan heb je voor het opzeggen een kopie van bewijs van inschrijving bij je gemeente of een uittreksel uit het gemeenteregister nodig.

Vul het online formulier voor samenwonen in en voeg deze gegevens toe.

Opzeggen bij samenwonen

Onze klantenservice neemt contact met je op om de opzegging af te ronden. Waarom word je nog gebeld? We willen zeker weten dat jij de contractant bent die het abonnement opzegt en niet iemand anders.

Beleef verhuizen
met KPNVerhuizen checklist van KPN

De verhuisdozen zijn gevuld en de verhuisbus is gehuurd: tijd om te verhuizen! Een leuk vooruitzicht, waarbij je ook genoeg moet regelen. Zoals het afsluiten van een internet en tv abonnement voor in je nieuwe woning. Wij geven je handige verhuizen tips. Met deze verhuizen checklist vergeet je niets.

De verhuistips van KPN

Ga je verhuizen? Ook in je nieuwe huis wil je vást televisie en internet hebben. Bij KPN kunnen jouw abonnementen meeverhuizen. Hoe je dat doet en hoe je voor snel internet in je nieuwe huis zorgt? Ontdek het met de tips in dit blog.

Verhuisservice van KPN

Ga je verhuizen? Je hebt daarmee een hectische, maar vaak leuke en gezellige verhuisperiode voor de boeg. Met de verhuisservice van KPN geef je makkelijk een verhuizing door en zit je geen dag zonder internet. Zo kun je meteen bellen, tv-kijken en internetten op je nieuwe adres en voel je je hopelijk snel thuis in je nieuwe huis.