Meer Samsung Galaxy telefoons

De nieuwe Samsung is er! Check de Samsung Galaxy S21, Samsung S21+ en Samsung S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21+
Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung S20 FE 5G

Samsung S10
Specs & andere facts

Galaxy S10: een echte krachtpatser

De Galaxy S10 is een echte krachtpatser. Het toestel heeft een randloos 6,1-inch Cinematic Infinity Display met het edge-to-edge design. Dankzij de ultrasonic fingerprint ontgrendel je de smartphone met je vingerafdruk. Ook de Galaxy S10 is voorzien van een revolutionair 4-camerasysteem ook met Ultra-wide en Dual Pixel technologie! Het toestel komt uit met 128GB en 512GB. Je kunt het geheugen zelfs uitbreiden tot wel 1,5TB!

Revolutionair 4-camerasysteem

De Galaxy S10 beschikt over een 4-camerasysteem! Het toestel heeft een enkele superselfie-camera van 10 megapixel en aan de achterkant een triple camera van 12+12+16 megapixels, hoe vet is dat!

Samsung Galaxy S10
Design en beeldscherm

Spectaculair Cinematic Infinity-O Display

De Samsung Galaxy S10 beschikt over een Cinematic Infinity-O Display. Het scherm heeft geen notch aan de bovenkant van het scherm, maar een gaatje in de linker bovenhoek waar de frontcamera in verwerkt is, indrukwekkend!

Ultrasone vingerafdrukscanner
Om je smartphone te ontgrendelen heb je tegenwoordig verschillende mogelijkheden. De Samsung Galaxy S10 heeft een Ultrasone vingerafdrukscanner. Een wat?! Een vingerafdrukscanner achter het scherm, die werkt met ultrasoon geluid om de vingerafdruk in kaart te brengen. Bij het scannen wordt dan geen licht maar geluid gereflecteerd. Dit zorgt voor een optimale beveiliging.

Krachtig en slim

De Galaxy S10 heeft een 24-hour Intelligent Battery. Deze batterij heeft meer capaciteit en gaat nóg langer mee. Doordat je smartphone je appgebruik leert kennen, optimaliseert je smartphone het gebruik van je batterij. More powerrrr!

Krachtpatsers
De Samsung S10 wordt aangedreven door krachtige processors; de Qualcomm Snapdragon 855 of de Exynos 9820 van Samsung. Echte krachtpatsers onder de motorkap dus. Zelfs als je live uitzendt of een zware game speelt, werkt jouw S10 soepel. Ook ondersteunt de S10 Wifi 6. Zo ben jij helemaal klaar voor de toekomst!

Samsung Galaxy Tab A7

De Samsung Galaxy Tab A7 is de opvolger van de succesvolle Tab A 10.1. De Samsung Tab A7 beschikt over een prachtig display en is slechts 7mm dik. Dankzij de verbeterde chipset, het mooie display en een quad speaker systeem van Dolby Atmos zorgt deze tablet voor een meeslepende entertainment ervaring.

Samsung S20 vs S10:
Wat is er nieuw?

De Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zijn de opvolgers van de Galaxy S10, S10+ en S10e. Ben je benieuwd hoeveel méér de gloednieuwe supersterren van de Samsung Galaxy serie in hun mars hebben? Ontdek het in deze vergelijking.

Stap eenvoudig over
Samsung Smart Switch

Als je een nieuwe Samsung-telefoon hebt, wil je je oude foto's, contacten en berichten natuurlijk niet kwijt. Met Samsung Smart Switch zet je alles makkelijk over. In de app selecteer je eenvoudig alles wat je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via de cloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!

Samsung Galaxy S10
Veelgestelde vragen

De Samsung S10 bestel je gemakkelijk en snel in onze shop. Hier kun je jouw abonnement volledig naar keuze samenstellen.

Bekijk Galaxy S10
De Samsung S10 wordt uitgevoerd in: zwart, groen, blauw en wit.
De afmetingen van de Samsung S10 zijn 149.9 x 70.2 x 7.8mm.
Samsung levert de Samsung S10 simlockvrij.

De Samsung S10 is bij kpn ook zakelijk te bestellen. De verschillende opties vind je bij kpn Zakelijk.

Bekijk Galaxy S10
De Samsung S10 bestel je voor de beste prijzen bij kpn. Stel jouw abonnement volledig naar wens samen en bestel de perfecte Samsung.

De Samsung S10 voldoet aan de bestendigheidsnorm IP68* volgens IEC-standaard 60529. Dit houdt in dat het toestel spat-, water- en stofbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep. Houd er rekening mee dat dit minder kan worden door slijtage door gebruik.

*Samsung S10 is spat‑, water‑ en stofbestendig en getest onder gecontroleerde omstandigheden.

De Samsung S10 draait op het nieuwe Android 10 besturingssysteem van Android.
Je kunt de Galaxy S10 uitschakelen door te drukken op de aan/uit-knop en deze ingedrukt te houden tot er een pop-upmenu op het scherm verschijnt. Druk dan op Uitschakelen.

Nog meer topmerken bij KPN