Samsung Galaxy S10 en Galaxy S10e
Specs & andere facts

Galaxy S10e: het instapmodel

De Galaxy S10e is het kleine broertje van de S10 en S10 Plus. Het instapmodel is uitgerust met een 5,8-inch Cinematic Infinity O-Display met Super AMOLED-scherm. De vingerafdrukscanner zit bij dit model aan de zijkant. Dat zorgt voor een nog snellere toegang en je bent optimaal beveiligd. De Galaxy S10e is voorzien van een 4-camerasysteem met Ultra-wide en Dual Pixel technologie. Deze functies zorgen ervoor dat je kunt fotograferen alsof je een professionele groothoeklens hebt. Een instapmodel met high-end specs! De smartphone komt uit met 128GB.

Galaxy S10: een echte krachtpatser

De Galaxy S10 is een echte krachtpatser. Het toestel heeft een randloos 6,1-inch Cinematic Infinity Display met het edge-to-edge design. Dankzij de ultrasonic fingerprint ontgrendel je de smartphone met je vingerafdruk. Ook de Galaxy S10 is voorzien van een revolutionair 4-camerasysteem ook met Ultra-wide en Dual Pixel technologie! Het toestel komt uit met 128GB en 512GB. Je kunt het geheugen zelfs uitbreiden tot wel 1,5TB!

Samsung Galaxy S10 Plus
Parel van 2019

Galaxy S10 Plus: het pareltje van 2019!

De Galaxy S10 Plus (S10+) smartphone heeft een spectaculair randloos 6,4-inch Cinematic Infinity O-Display met het edge-to-edge design. Ook de S10 Plus is voorzien van een ultrasonic fingerprint onder het scherm. Dit model heeft een revolutionaire 5-camerasysteem. Say Cheese! De S10+ komt uit met 128GB, 512 GB en zelfs met 1TB. Genoeg geheugen gegarandeerd!

Samsung Unpacked Event!

Tijdens het Samsung Unpacked Event 2020 zijn de nieuwe Samsung S20, S20+ en S20 Ultra bekendgemaakt. Pre-order nu jouw favoriete S20-model bij KPN!


Het perfecte plaatje
Camera's & beeldscherm


Revolutionair 4 en 5-camerasysteem

De Galaxy S10 en S10e beschikken over een 4-camerasysteem en de Galaxy S10 Plus over een 5-camerasysteem! De Galaxy S10 heeft een enkele superselfie-camera van 10 megapixel en aan de achterkant een triple camera van 12+12+16 megapixels. Met de Galaxy S10 Plus beschik jij over een Dual superselfie-camera van 10+8 megapixel en een triple camera aan de achterkant van 12+12+16 megapixels, hoe vet is dat!

High-end camera van de Galaxy S10e
De voorzijde van de Galaxy S10e heeft een enkele 10 megapixel selfie camera en aan de achterzijde een dubbele 12+16 megapixel camera. Maak fantastische portretfoto's van hoge kwaliteit met een blurred achtergrond en video's in UHD-kwaliteit.

Spectaculair Cinematic Infinity-O Display

De Samsung Galaxy S10-modellen beschikken over een Cinematic Infinity-O Display. Het scherm heeft geen notch aan de bovenkant van het scherm, maar een gaatje in de linker bovenhoek waar de frontcamera in verwerkt is, indrukwekkend! De Galaxy S10 Plus heeft vergeleken met de S10 en S10e een iets groter gaatje, omdat er een dubbele frontcamera in is verwerkt. Dat wordt professional fotograferen zonder er een te zijn!

Ultrasone vingerafdrukscanner
Om je smartphone te ontgrendelen heb je tegenwoordig verschillende mogelijkheden. De Samsung Galaxy S10 en S10+ hebben een Ultrasone vingerafdrukscanner. Een wat?! Een vingerafdrukscanner achter het scherm, die werkt met ultrasoon geluid om de vingerafdruk in kaart te brengen. Bij het scannen wordt dan geen licht maar geluid gereflecteerd. Dit zorgt voor een optimale beveiliging.

Onder de motorkap
Krachtige processor, lange batterijduur

De processors van Samsung

Alle krachtige processors voor toptoestellen; de Qualcomm Snapdragon 855 of de Exynos 9820 van Samsung. Echte krachtpatsers onder de motorkap dus! Zelfs als je live uitzendt of een zware game speelt, werkt jouw S10 soepel.

Water- en stofbestendig
De Samsung Galaxy S10-modellen zijn water- en stofbestendig (IP68*). Maximaal 30 minuten tot 1,5m onder water, in de regen of onder de douche? Geen probleem.

*IP68-classificatie. Gebaseerd op testomstandigheden bij onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water gedurende maximaal 30 minuten.

24-hour Intelligent Battery

Deze slimme 24-uurs batterij heeft meer capaciteit en gaat nóg langer mee. Doordat je smartphone je appgebruik leert kennen, optimaliseert je smartphone het gebruik van je batterij. De modellen hebben een accu met 3100 mAh, 3400 mAh en zelfs 4100 mAh. More powerrrr!

Wireless Powershare
Jij hebt de power om met de Galaxy S10, S10+ en S10e draadloos andere devices opladen! Wel zo handig als onderweg je Galaxy Buds of Galaxy Watch leeg zijn.

Andere Samsung Galaxy's

Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy Tab A 2019

De Samsung Galaxy Tab A 2019 is een indrukwekkende tablet en een lust voor het oog. Met de tablet ervaar je een overweldigende kijkervaring voor het hele gezin. De tablet heeft een 10.1-inch beeldscherm en een lange gebruiksduur.

Samsung Bixby:
jouw assistent

Bixby is jouw persoonlijke virtuele assistent op de nieuwere Samsung smartphones. Een soort Siri van Apple, maar dan uitgebreider. Zeg maar dag tegen gepruts met letters en cijfers. Vanaf nu laat jij jouw telefoon precies doen wat jij wilt via stemcommando’s, aanrakingen en foto’s. Bixby is always at your service.

Stap eenvoudig over
Samsung Smart Switch

Als je een nieuwe Samsung-telefoon hebt, wil je je oude foto's, contacten en berichten natuurlijk niet kwijt. Met Samsung Smart Switch zet je alles makkelijk over. In de app selecteer je eenvoudig alles wat je niet kwijt wilt. Vervolgens zet je deze bestanden over naar je nieuwe telefoon via de cloud, een USB kabel of direct van je ene Android toestel naar de andere. Handig!

Nog meer topmerken bij KPN