Samsung Galaxy Note10

Sorry, de Note10 is niet meer beschikbaar.

Andere Samsung Galaxy telefoons

De nieuwe Samsung is er! Check de Samsung Galaxy S21, Samsung S21+ en Samsung S21 Ultra.

Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21 Plus
Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy Note10 & Note10 Plus
Specs & andere facts

Het ultieme kijkgenot

De Galaxy Note10 is ultralicht en superdun, waardoor het toestel perfect in je hand ligt. Het Cinematic Infinity Display van 6,3 inch (Note10) of 6,8 inch (Note10+) bezorgt je het ultieme kijkgenot. Het scherm heeft een ingebouwde vingerscanner. Zo kan niemand jouw telefoon ontgrendelen, behalve jijzelf.

Intelligente S-Pen

De Note10 en Note10+ worden geleverd met de handige S Pen. Verander je geschreven aantekeningen in nette tekst, maak screenshots waar je meteen op kunt schrijven en gebruik je Note10 als notitieblok, zelfs als het scherm uit is. En ook buiten werk maakt de S Pen jouw leven makkelijker. De S Pen werkt ook als afstandsbediening van je camera, waardoor je écht alle foto’s kunt maken die je wilt.

Supersterke batterij

De Samsung Galaxy Note10 heeft een intelligente batterij die de hele dag meegaat. Een lege batterij is dankzij Super Fast Charge 2.0 binnen 30 minuten weer helemaal opgeladen. Geen stopcontact in de buurt? Leg dan jouw Samsung op een andere Samsung met Wireless Power Share en deel je batterij. Handig!

Opslagcapaciteit van een laptop

De Galaxy Note10 heeft de opslagcapaciteit van een laptop. Daarnaast helpt de krachtige processor je om snel te multitasken, zonder dat je smartphone er langzamer van wordt. Dat maakt de Note10 een ideaal toestel om op te werken. Heb je toch écht even en laptop nodig? Dan schakel je moeiteloos van jouw Note naar jouw laptop en weer terug.

Ook na werktijd is aan jouw voorkeuren gedacht: dankzij de snelle processor stream, game en download je content met ongelofelijke snelheid. Én de Note 10 en 10+ ondersteunen Wifi 6. Zo ben je helemaal klaar voor de toekomst!

Verschillende topcamera’s in één toestel

Met de ultra-wide lens, de wide lens en de telephoto lens maak je de mooiste foto’s en video's. Focus extra op je onderwerp terwijl je filmt en stabiliseer gemakkelijk je high-motion video's.

Filmen als een pro

Met de Note10 en Note10+ film en fotografeer je als een pro. Zoom tijdens het filmen in op een specifiek geluid, zodat je dat dichterbij brengt. Leuk als je een muzikant filmt, of geluiden van de natuur wilt vastleggen. Dankzij de super steady stabilisator zien jouw opnamen er professioneel uit en zijn ze rustig om naar te kijken. Jouw foto of video bewerk je vervolgens weer eenvoudig met de S Pen. Precies zoals jij het wilt.

Andere topmerken bij KPN