Samsung Galaxy Note10 en Note10+

Kopen & vergelijken

De Galaxy Note10 en Note10+ zijn Samsungs toppers van augustus 2019. De grote beeldschermen met Cinematic Infinity Display, de ultra-smalle randen en superkrachten onder de motorkap bieden jou de ultieme kijkervaring. Hou je van foto's maken? De pro-camera maakt je een professionele fotograaf in een klik! Meer weten? Check het hieronder. Ben je al verkocht? Shop nu jouw Galaxy Note10 of Note10+.

Shop Note10(+)


Samsung Galaxy Note10 & Note10 Plus
Specs & andere facts

Het ultieme kijkgenot

De Galaxy Note10 is ultralicht en superdun, waardoor het toestel perfect in je hand ligt. Het Cinematic Infinity Display van 6,3 inch (Note10) of 6,8 inch (Note10+) bezorgt je het ultieme kijkgenot. Het scherm heeft een ingebouwde vingerscanner. Zo kan niemand jouw telefoon ontgrendelen, behalve jijzelf.

Intelligente S-Pen

De Note10 en Note10+ worden geleverd met de handige S Pen. Verander je geschreven aantekeningen in nette tekst, maak screenshots waar je meteen op kunt schrijven en gebruik je Note10 als notitieblok, zelfs als het scherm uit is. En ook buiten werk maakt de S Pen jouw leven makkelijker. De S Pen werkt ook als afstandsbediening van je camera, waardoor je écht alle foto’s kunt maken die je wilt.

Supersterke batterij

De Samsung Galaxy Note10 heeft een intelligente batterij die de hele dag meegaat. Een lege batterij is dankzij Super Fast Charge 2.0 binnen 30 minuten weer helemaal opgeladen. Geen stopcontact in de buurt? Leg dan jouw Samsung op een andere Samsung met Wireless Power Share en deel je batterij. Handig!

Opslagcapaciteit van een laptop

De Galaxy Note10 heeft de opslagcapaciteit van een laptop. Daarnaast helpt de krachtige processor je om snel te multitasken, zonder dat je smartphone er langzamer van wordt. Dat maakt de Note10 een ideaal toestel om op te werken. Heb je toch écht even en laptop nodig? Dan schakel je moeiteloos van jouw Note naar jouw laptop en weer terug. En ook na werktijd is aan jouw voorkeuren gedacht: dankzij de snelle processor stream, game en download je content met ongelofelijke snelheid.

Filmen als een pro

Met de Note10 en Note10+ film en fotografeer je als een pro. Zoom tijdens het filmen in op een specifiek geluid, zodat je dat dichterbij brengt. Leuk als je een muzikant filmt, of geluiden van de natuur wilt vastleggen. Dankzij de super steady stabilisator zien jouw opnamen er professioneel uit en zijn ze rustig om naar te kijken. Jouw foto of video bewerk je vervolgens weer eenvoudig met de S Pen. Precies zoals jij het wilt.

Verschillende topcamera’s in één toestel

Met de ultra-wide lens, de wide lens en de telephoto lens maak je de mooiste foto’s en video's. Focus extra op je onderwerp terwijl je filmt en stabiliseer gemakkelijk je high-motion video's.

Andere Samsung Galaxy's

Galaxy S10
Galaxy S10 Plus
Galaxy S9
Galaxy A50

Andere topmerken bij KPN