Per SMS opwaarderen via 1299

Eenvoudig per SMS opwaarderen

Je kunt altijd en overal je beltegoed opwaarderen via SMS. Het werkt als volgt:

  1. Meld je eenmalig aan via MijnKPN om een pincode te ontvangen
  2. Stuur gratis een SMS met PLUS[spatie]het bedrag[spatie]je pincode naar 1299 om op te waarderen. Bijvoorbeeld: om € 10,- op te waarderen met pincode 1234 verstuur je de volgende SMS: PLUS 10 1234
  3. Je beltegoed wordt direct opgehoogd
  4. Het geld voor de opwaardering wordt van je bankrekening of creditcard afgeschreven

Nadat je de persoonlijke code hebt ontvangen, kun je hiermee op elk moment opwaarderen via sms.

Eenmalig registreren via MijnKPN

Meld je eenmalig aan voor SMS en mobiel opwaarderen via MijnKPN en ontvang direct je pincode.

  • Ga naar MijnKPN. Kies voor 'inloggen Mobiel, Mobiel Internet'. Nog geen account? Dan kun je hier gratis en eenvoudig een account aanmaken.
  • Ga naar Opwaarderen in MijnKPN.
  • Klik op 'Registreren'
  • Geef aan of toekomstige betalingen gedaan worden met creditcard of automatische afschrijving van je bankrekening. Kies je voor bankrekening, dan kom je in het iDeal scherm van je bank voor een afschrijving van € 0,01. Kies je voor creditcard, dan vragen we je wat extra gegevens in te vullen.
  • Je ontvangt direct de pincode voor opwaarderen op je scherm. Je kan hiermee meteen gebruik maken van opwaarderen per SMS of via je mobiel.

Tip: vanaf februari 2016 kun je ook op de bankafschrijving voor mobiel en sms opwaarderen je pincode zien voor het opwaarderen. De pincode wordt als laatste in het betaalkenmerk getoond. Wanneer je pincode bijvoorbeeld 1234 is, zal het er zo uit zien: Code: 1234.

Instructievideo