Download KPN Goal Alert app

KPN Goal Alert is gestopt
Na 7 seizoenen is KPN gestopt met de Goal Alert app. Het is niet meer mogelijk om de app te downloaden.

Competities in KPN Goal Alert

Eredivisie

Eredivisie

Wordt het een club uit de traditionele top drie, of gaat aan het eind van het seizoen een andere club aan de haal met de schaal? Met Goal Alert volg je de doelpunten van jouw favoriete clubs, én bekijk je na het eindsignaal de samenvatting.

Keuken Kampioen Divisie

Keuken Kampioen Divisie

Voor gevechten om de periodetititel en promotie naar de Eredivisie moet je bij de Keuken Kampioen Divisie zijn. Spektakel gegarandeerd! Kies jouw favoriete clubs uit de Eerste Divisie, dan krijg je een seintje van Goal Alert wanneer er gescoord wordt.

KNVB Beker

KNVB Beker

Is jouw team een cupfighter in hart en nieren? Volg alle doelpunten van jouw favoriete clubs, vanaf de kwartfinales tot aan de bekerfinale in de Kuip!

Oranje Leeuwinnen

Oranje Leeuwinnen

Onze Europees kampioenen zitten volop in de kwalificaties voor het Wereldkampioenschap van 2019 in Frankrijk. Met Goal Alert krijg je alle doelpunten, samenvattingen en interviews met de speelsters.

Zo werkt KPN Goal Alert:

Download de gratis app

1) Download de gratis app

Heb je een mobiel abonnement of Prepaid van KPN? Download dan de gratis app voor je smartphone of tablet.

Download de app
Stap: selecteer club

2) Kies 2 van je favoriete clubs

Kies je 2 favoriete clubs om te volgen. Je kunt natuurlijk aparte clubs selecteren per competitie.

stap 3: blijf op de hoogte van elk doelpunt

3) Blijf op de hoogte van elk doelpunt

Zodra er gescoord wordt in een wedstrijd van 1 van jouw clubs, sturen we je een gratis berichtje en kun je de beelden direct bekijken.

stap 4: bekijk de samenvatting

4) Bekijk de samenvatting

Binnen een uur na het eindsignaal kun je de samenvattingen terugkijken van alle wedstrijden. Op het moment hebben we alleen samenvattingen van de wedstrijden uit de Eredivisie.

Veelgestelde vragen

Bij de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker kies je 2 teams waarvan je de doelpunten wilt volgen. Tussen de verschillende speelrondes kun je wisselen van team. Dus nadat de laatste wedstrijd uit de vorige speeldronde gespeeld is, en voordat de eerste wedstrijd van de volgende speeldronde begint.

Bijvoorbeeld: je wilt Feyenoord kiezen. Feyenoord speelt zelf op zondag, maar de speelronde begint al op vrijdagavond. Zorg dan dat je voor vrijdagavond Feyenoord kiest.

Voor de samenvattingen in de Eredivisie hoef je geen teams te selecteren. Deze kun je allemaal in de app bekijken.

Goal Alert is exclusief voor onze klanten met een mobiel abonnement of Prepaid van KPN. Als je dus alleen Internet & TV van KPN hebt, kun je geen gebruik maken van Goal Alert.

De app is in de hele EU te gebruiken. De tv-zenders die je buitenshuis kan bekijken, zijn ook in het buitenland te bekijken. Voor On Demand geldt dat alles in het buitenland te bekijken is.

De volgende landen vallen binnen de EU:

B België, Bulgarije
C Cyprus (Grieks gedeelte)
D Denemarken, Duitsland
E Estland
F Finland, Frankrijk, Frans-Guyana
G Gibraltar,Griekenland, Guadeloupe
H Hongarije
I Ierland, Italië
K Kroatië
L La Réunion, Letland, Litouwen, Luxemburg
M Malta, Martinique, Mayotte
N Nederland
O Oostenrijk
P Polen, Portugal
R Roemenië
S Sint-Maarten, Slowakije, Slovenië, Spanje
T Tsjechië
V Verenigd Koninkrijk
Z Zweden

Let op! In het buitenland is je internetbundel niet altijd geldig. Kijk op de pagina over bellen, sms'en en internetten binnen de EU om te zien of je jouw bundel kunt gebruiken in het land waar je naar toe gaat.